Friday, May 3, 2019

γλυκα βαπτισης για καλοκαιρι

ταβερνα πρωτη σερρων
γλυκα βαπτισης για καλοκαιρι

Τη σύλληψη γνωστοποίησε ο μουσικός και μέλος του Συλλόγου Μουσικών, Δημήτρης Ζερβουδάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι έγινε για «επαιτεία».


Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβουδάκης, μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης», «δυστυχώς η αστυνομία αυτή τη φορά υπερθεμάτισε στην αναλγησία». «Μετά από αρκετούς μήνες υπάρχουν πάλι παρενοχλήσεις και προσαγωγές, και αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια και προχώρησαν σε προσαγωγή και σε μήνυση από την πλευρά των αστυνομικών οργάνων, σε βάρος μιας μουσικού του δρόμου η οποία έπαιζε ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα στην Αριστοτέλους» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, η μουσικός μηνύθηκε για επαιτεία.


Χαρακτηριστικό είναι, όπως τόνισε, το γεγονός ότι η αστυνομία δεν δέχθηκε να μιλήσει με τον πρόεδρο του Συλλόγου Μουσικών, Πέτρο Κάραλη, «κάτι που δεν ευνοεί στον διάλογο που επιχειρείται εδώ και δύο χρόνια».


γλυκα βαπτισης για καλοκαιρι

«Προσπαθούμε να λυθεί αυτό το ζήτημα οριστικά, σε μια εποχή που οι μουσικοί στο δρόμο πέρα από ένα αξιολογότατο δείγμα πολιτισμού, για κάποιους ανθρώπους αποτελεί και έναν τρόπο επιβίωσης σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε στη συνέχεια.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

Το Σωματείο προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 12:00 σιωπηλή διαμαρτυρία όλων των μουσικών της πόλης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.


«Θα κατεβούμε με σφραγισμένα τα στόματα για να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος τι είναι αυτό που λέμε. Να κοινωνικοποιηθεί το τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα, το οποίο θίγει νέους ανθρώπους, θίγει παλιούς μουσικούς οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς αναζήτησης μιας σύνταξης που ίσως δε θα έρθει και ποτέ. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στην τόσο σοβαρή ανθρώπινη διάσταση του ζητήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.





χωροι δεξιωσεων γαμου δυτικα προαστια

No comments:

Post a Comment