Sunday, March 31, 2019

βοηθ γλωσσας γ γυμν

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
τσιγγανοι αγια βαρβαρα

Στην ηλικία των εννέα ετών, ο Τουταγχαμών έγινε βασιλιάς της Αιγύπτου και βασίλεψε μέχρι τον απρόσμενο θάνατό του στην ηλικία των 19 ετών, από το 1333 π. Χ. μέχρι το 1323 π. Χ. περίπου. Ο τάφος του ανακαλύφθηκε σχεδόν ανέπαφος, περιλαμβάνοντας πολλά αριστουργήματα.


Στα αρχικά στάδια της ανακαίνισης, οι ερευνητές βρήκαν στοιχεία που ενισχύουν την υπόθεση ότι ο θάνατος του Τουταγχαμών ήταν σχετικά απρόσμενος και ότι ο τάφος δεν προοριζόταν για εκείνον. Σύμφωνα με τον Lori Wong, που δούλευε στο έργο, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πιθανότατα πήραν έναν τάφο ο οποίος ήταν ήδη υπό κατασκευή και τον προετοίμασαν γρήγορα για ταφή.


Οι καφέ κηλίδες που εντοπίζονται στον τάφο - και μόνο σε αυτόν του Τουταγχαμών - ενισχύουν περισσότερο την εκτίμηση ότι η ταφή έγινε βιαστικά, αφού η μπογιά στους τοίχους φαίνεται πως δεν είχε καν στεγνώσει όταν σφραγίστηκε ο τάφος.


βοηθ γλωσσας γ γυμν

Επιπλέον, ο χώρος είναι μικρός και ο ταφικός θάλαμος, το πιο σημαντικό μέρος του τάφου, είναι το μοναδικό που έχει ζωγραφιστεί, πράγμα ασυνήθιστο για Αιγύπτιους βασιλείς.


ομπαμα κουβα

Είχε θεωρηθεί ότι κάθε τοίχος του ταφικού θαλάμου θα είχε τον ίδιο αριθμό στρώσεων βαφής, αλλά η ομάδα του έργου διαπίστωσε ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. «Λείπει μία ολόκληρη στρώση από έναν τοίχο, που υπάρχει στους άλλους τρεις», εξηγεί ο Wong.



Συνηθισμένος θάνατος;


Σε αντίθεση με την πολυτέλεια του ταφικού μνημείου του Τουταγχαμών, ο θάνατός του μπορεί να ήταν πιο συνηθισμένος. Παρ΄ όλο που η αιτία θανάτου του παραμένει αβέβαιη, μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of the American Medical Association το 2010 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο βασιλιάς πιθανότατα πέθανε από ελονοσία, μετά από μόλυνση στο πόδι του.


Το 2014, έγινε μια «εικονική αυτοψία» που έριξε περαιτέρω φως στη φυσική κατάσταση του Φαραώ. Δημιουργήθηκε η πρώτη φυσική εικόνα του Τουταγχαμών, η οποία έδειξε ότι το αριστερό πόδι του αρχαίου βασιλιά ήταν πολύ παραμορφωμένο, υποδεικνύοντας μια σπάνια οστική διαταραχή.


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η κακή του υγεία θα μπορούσε να αποδοθεί στον τρόπο αναπαραγωγής, καθώς η γενετική ανάλυση δείχνει ότι οι γονείς του Τουταγχαμών ήταν πιθανότατα αδέλφια.




βοηθ γλωσσας γ γυμν
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

σεφερλής τζούλια

διαιτολογοι θεσσαλονικη εοπυυ

Ο 22χρονος Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μέσω twitter, συνεχάρη τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και ευχήθηκε να μπορέσει κάποτε να φτάσει στο επίπεδό του.


«Συγχαρητήρια στον τεράστιο Νίκο Γκάλη που πλέον ανήκει στο Naismith Hall of Fame! Μακάρι μια μέρα να τον φτάσουμε», ανέφερε ο παίκτης.


Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Γκάλης μπήκε στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ δίπλα σε όλους τους μεγάλους, μετά την υποψηφιότητα του το 2013, όταν είχε προτιμηθεί ο Όσκαρ Σμιντ.





Συγχαρητήρια στον τεράστιο Νίκο Γκάλη που πλέον ανήκει στο Naismith Hall of Fame! Μακάρι μια μέρα να τον φτάσουμε.

— GiannisAntetokounmpo (@Giannis_An34) 1 Απριλίου 2017


σεφερλής τζούλια
σεφερλής τζούλια
εικονες χρονια πολλα κατερινα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

ζουμπας ηταν ονειρο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
περσινες βασεις 2014
ζουμπας ηταν ονειρο
ζουμπας ηταν ονειρο

Νότιοι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.


Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ:


Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα και πιθανόν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



multiopticas

ο γιος του αϊ βασίλη μεταγλωτισμενο gamato

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

Για αυτό άλλωστε και στο σχετικό βίντεο που ετοίμασαν τα "ελάφια" με τις 5 καλύτερες φάσεις αυτής της εβδομάδας των νικών, ο Greek Freak είναι στις 4 από αυτές και με κάθε δυνατό τρόπο: δύο καρφώματά, ένα μεγαλοπρεπέστατο στοπ και μία ασσίστ πίσω από την πλάτη του σε αιφνιδιασμό.


2017 03 09T014430Z 2026359783 NOCID RTRMADP 3 NBA NEW YORK KNICKS AT MILWAUKEE BUCKS
(Ο Αντετοκούνμπο μαρκάρει τον Πορζίνγκις στο ματς με τους Νικς - Πηγή: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)



The Top Five Plays of an undefeated Week presented by @BMOHarrisBank!!#OwnTheFuture pic.twitter.com/SxcONASHBu


ο γιος του αϊ βασίλη μεταγλωτισμενο gamato
— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 14, 2017


ο γιος του αϊ βασίλη μεταγλωτισμενο gamato
γαλλια βαθμολογια
καλυπτομαι παρακειμενος αρχαια
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

ομιλια χιτλερ ελληνικοι υποτιτλοι

αμελι καφε πατρα

Ο γενικός έφορος Εκλογής, Κύπρος Κυπριανού, ανακοίνωσε ότι μια ώρα πριν το τέλος της ψηφοφορίας είχε ψηφίσει το 66,2% περίπου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.


Ειδικότερα, στη Λευκωσία ψήφισε 67,6%, στη Λεμεσό το 63,4%, Αμμόχωστος 66,7%, Λάρνακα 67%, Πάφος 68% και στο εξωτερικό το 62%.


Η ψηφοφορία επαναλήφθηκε στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00. Μπορεί να δοθεί παράταση μέχρι τις 21:00, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει προσέλευση ψηφοφόρων.


ομιλια χιτλερ ελληνικοι υποτιτλοι

Οι υποψήφιοι έκαναν δηλώσεις, μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα «γιορτή της δημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι ο λαός ως κυρίαρχος θα αποφασίσει ποιος θα είναι Πρόεδρος την προσεχή πενταετία. Στις προηγούμενες ημέρες, είπε, «οι υποψήφιοι είχαμε την ευκαιρία να παραθέσουμε τις προτάσεις, αλλά και τα διλήμματα, που τίθενται ενώπιόν μας».


Ο κ. Αναστασιάδης προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό με νηφαλιότητα, πάντα έχοντας κατά νου πως η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει όλους ενωμένους. Γιατί, πρόσθεσε, «πολιτικός αντίπαλος όλων είναι τα καθημερνά προβλήματα του λαού. Και τα προβλήματα του λαού θέλουν ενότητα, συνεργασία, σοβαρότητα και σωστό προγραμματισμό».





ομιλια χιτλερ ελληνικοι υποτιτλοι
phillips milk of magnesia oral dosage
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

δημήτρης φύσσας

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
ψαρεμα λιτσες
δημήτρης φύσσας

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την προανακριτική επιτροπή, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», μετά την πρόκριση από την πλειοψηφία της επιτροπής της πρότασης να μην αρχίσει η διερεύνηση της ουσίας της υπόθεσης, αλλά οι εργασίες να αφορούν μόνον το εάν είναι ή όχι αρμόδια η επιτροπή να συνεχίσει την έρευνα, η κ. Σβίγκου παρατήρησε: «Είχε προαναγγελθεί αυτή η στάση από την πλευρά της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα από τη ΝΔ και νομίζω ότι προέβησαν σε μία προσχηματική αποχώρηση, επειδή ήθελαν επικοινωνιακά να πλήξουν τη λειτουργία της επιτροπής».


Συνεχίζει: «Έχουν χρησιμοποιήσει το τελευταίο διάστημα διάφορες προφάσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση παρουσίασαν το επιχείρημα ότι έπρεπε να εξεταστούν κι άλλοι μάρτυρες, ενώ από την πλευρά της πλειοψηφίας της επιτροπής είχε προκριθεί το να κληθούν πρώτα τα αναφερόμενα πρόσωπα και στη συνέχεια να κριθεί η αρμοδιότητα ή μη του οργάνου, ώστε να συνεχίσει. Αυτό διαδικαστικά δεν ήταν κάτι το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά της αντιπολίτευσης και γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε».


Σε ό, τι αφορά το αίτημα της αντιπολίτευσης να κληθούν και να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, σημείωσε ότι «αυτό το οποίο απάντησε η πλειοψηφία της Επιτροπής και έγιναν στη συνέχεια και σχετικές δημόσιες δηλώσεις, όπου ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι, είναι ότι με σεβασμό στους συνταγματικούς κανόνες και με σεβασμό στους κανονισμούς, που ορίζουν τη διεξαγωγή της επιτροπής, πρώτα θα πρέπει να κριθεί η αρμοδιότητα, γιατί αλλιώς θα οδηγούνταν η Επιτροπή σε άσκοπες χρονοτριβές και σε ενδεχόμενα ακυρότητας, εφόσον στη συνέχεια η Βουλή κρινόταν αναρμόδια».


Υπενθύμισε, δε, ότι «και στο παρελθόν έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που συζητήθηκαν σε αντίστοιχες επιτροπές, οι οποίες ακολούθησαν συγκεκριμένες διαδικασίες και στη συνέχεια δεν διαλευκάνθηκε η υπόθεση και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο στην υπόθεση αυτή, θα δούμε στη συνέχεια αν - κρίνοντας την αρμοδιότητα - τελικά η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ίδια η επιτροπή».


Ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «τις τελευταίες μέρες είχαμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις και για τον κ. Γεωργιάδη και για τον κ. Σαμαρά και είδαμε την πλήρη κάλυψη της ΝΔ γι' αυτές τις αποκαλύψεις».



δημήτρης φύσσας
μάρκος βαμβακάρης - ο χαρμάνης

μέχρι το τέλος του κόσμου - αντώνης ρέμος

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
μέχρι το τέλος του κόσμου - αντώνης ρέμος

Με άρθρο υπό τον τίτλο «Γιατί ο Πάνος Σκουρλέτης έχει δίκιο» οι 53+ του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται στο πλευρό του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, την ίδια ώρα που η σχέση του κ. Σκουρλέτη με το Μέγαρο Μαξίμου περνάει κρίση, καθώς ο Πρωθυπουργός τον άφησε εκτός του νέου 11μελούς Πολιτικού Συμβουλίου της Κουμουνδούρου.


«Η μάχη και η σύγκρουση στο πεδίο των ιδιωτικοποιήσεων, ειδικά στον ενεργειακό τομέα, δεν είναι άλλη μια μάχη εντός του μνημονίου. Δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων, δεν είναι μικροπολιτικό ζήτημα, που μπορούμε εύκολα να θέσουμε σε διαπραγμάτευση εσωκομματική κ. ο.κ. Είναι – και πρέπει να είναι και στη συνέχεια – η κεντρικότερη μάχη για το ρόλο που επιδιώκει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στην κοινωνία για την παραγωγική και αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. Και γι’ αυτό, καλό θα είναι αυτήν τη μάχη – το να κρατήσουμε ζωντανή την κοινωνία και τη δημόσια λειτουργία της οικονομίας και της παραγωγής – να τη δώσουμε όλοι μαζί. Αλλιώς, δεν θα μπορούμε μετά να λέμε για αριστερή πολιτική «στο περιθώριο των μνημονίων». Θα έχουμε χάσει τα εργαλεία που θα μας την επιτρέπουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι 53+ του ΣΥΡΙΖΑ.


μέχρι το τέλος του κόσμου - αντώνης ρέμος

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο


Γιατί ο Πάνος Σκουρλέτης έχει δίκιο


Να δώσουμε μαζί την μάχη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις στον ενεργειακό τομέα.


Ένας από τους κεντρικούς τομείς μιας οικονομίας και ενός παραγωγικού συστήματος είναι στην εποχή μας ο ενεργειακός τομέας. Ειδικά στην Ελλάδα, ελλείψει άλλων μεγάλων βιομηχανικών κλάδων, οι αποφάσεις που λαμβάνονται για την πολιτική που εφαρμόζεται για την ενέργεια καθορίζουν όχι μόνο δυναμικές της οικονομίας, αλλά σε μεγάλο βαθμό και άλλες πολιτικές, κοινωνικές και ταξικές ισορροπίες ακόμα και όταν αυτό δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά.


Γι’ αυτό άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς και τους δανειστές τα ενεργειακά ζητήματα αποτελούσαν μόνιμα κομμάτι των πιο σκληρών απαιτήσεων που εκφράζονταν από την πλευρά τους. Και μάλιστα με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό. Είτε αυτό αφορούσε τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα φυσικού αερίου, είτε τις θεσμικές αλλαγές που επιδιώκει η «αγορά» στον τομέα του ηλεκτρισμού. Και βέβαια πίσω από κάθε τέτοια απαίτηση η μόνιμη εμμονή των δανειστών ήταν η περαιτέρω αποδυνάμωση των μεγάλων Δημόσιων Επιχειρήσεων του τομέα (π. χ. ΔΕΗ) και η ολοένα και μεγαλύτερη αμφισβήτηση στην πράξη της δυνατότητας του Δημοσίου (σε οποιαδήποτε μορφή του) να έχει λόγο και ρόλο στη διαμόρφωση σημαντικών στρατηγικών ζητημάτων.


Οι απαιτήσεις λοιπόν των δανειστών ήταν κατά κύριο λόγο πολιτικές-ιδεολογικές και πολύ δευτερευόντως οικονομικές, όσο και αν ντύνονται πολλές φορές με αυτό το κάλυμμα.


Επομένως όταν μιλάμε για τη διαπραγμάτευση στα ενεργειακά ζητήματα, θα πρέπει να το κάνουμε έχοντας εικόνα του ρόλου της ενέργειας στην ευρύτερη οικονομία, αλλά και – κυρίως – του ρόλου που παίζει η ενέργεια στην ίδια την ισορροπία των δυνάμεων, πολιτική και κοινωνική, στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να είναι σε όλους σαφές: το μνημόνιο δεν είναι απλά μια καταγραφή ισοδύναμων και ανταλλάξιμων μεταξύ τους απαιτήσεων. Μέρη του μνημονίου μπορούν – και πρέπει – να προεξέχουν σε σημασία έναντι άλλων και αυτό δεν είναι υποκειμενικό, καθορίζεται από το ρόλο κάθε τομέα στο γενικότερο πλαίσιο της πολιτικής και ταξικής σύγκρουσης. Κάτι που μπορεί να φαίνεται ως ένα νούμερο (π. χ. πώληση του 17 % της ΔΕΗ, που είναι σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ), θα πρέπει να είναι πολύ σαφές σε όλους μας τι συνέπειες θα έχει ευρύτερα στην κοινωνία και στις ταξικές ισορροπίες μετά από λίγο καιρό (ιδιωτικό μάνατζμεντ της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, δημόσιο συμφέρον έναντι μεγιστοποίησης του κέρδους, καθορισμός τιμολογίων για τους καταναλωτές κ. ο.κ).




βιβλιαριο δημοσιου θεωρηση
δημος αθηναιων σχολεια
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

ασκησεις για τα κλασματα γ δημοτικου

17 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


ανανέωση βιβλιάριο υγείας ικα

Σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι : ΘΕΟΔΩΡΟΣ Θεόδωρος - Πολιούχος Μυτιλήνης, Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θόδωρος, Θοδώρα, Θοδωρής, Θοδωράκης, Θώδης, Θώδος, Δώρης




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: Eortologio.gr



ασκησεις για τα κλασματα γ δημοτικου
ασκησεις για τα κλασματα γ δημοτικου
στόλισμα βασιλόπιτας
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

τραβηξε φωτο

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html
τραβηξε φωτο

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, μιλούν για έναν «πολύ αισιόδοξο και πολύ σίγουρο Τσίπρα». Ωστόσο, οι άνθρωποι του πρωθυπουργού φροντίζουν να κρατούν, δημοσίως, χαμηλούς τόνους προκειμένου Κοινοβουλευτική Ομάδα και κομματικός μηχανισμός να βρίσκεται σε εγρήγορση. Αξιωματούχος του Μαξίμου είπε στον CNN-Greece ότι «μπαίνουμε στην κοινοβουλευτική μάχη με αισιοδοξία όχι μόνο για να κερδίσουμε, αλλά ακόμα και για να διευρύνουμε την επιρροή μας. Αλλά το αποτέλεσμα καμιάς μάχης δεν είναι δεδομένο εκ των προτέρων. Πρέπει να πολεμήσεις για να κερδίσεις».


Οι τέσσερις λόγοι αισιοδοξίας


Η σιγουριά του Μαξίμου έγκειται, κατά κύριο λόγο, στην αίσθηση ότι διαθέτει ισχυρό αφήγημα για τη συμφωνία ή τουλάχιστον αρκετά αποδοτικό για τον κατευνασμό των αντιστάσεων. Το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει τέσσερις πυλώνες:


Τα αντίμετρα. Η κυβέρνηση θα επιμείνει ως το τέλος ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα. Η ΝΔ θα απαντάει ότι τα αντίμετρα είναι υπό αίρεση. Δηλαδή θα είναι ο λόγος της κυβέρνησης ενάντια στο λόγο της αντιπολίτευσης. Ασφαλές συμπέρασμα θα μπορέσουμε να βγάλουμε σε ένα χρόνο από τώρα όταν θα έρθει η ώρα του... λογαριασμού. Επομένως, το Μαξίμου αισθάνεται ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο δημόσιο διάλογο.


μεντης νικαια

Η ρύθμιση του χρέους. Η κυβέρνηση δηλώνει σε όλους του τόνους βέβαιη ότι θα υπάρξει συμφωνία για το χρέος. Η δήλωση του Σόιμπλε ότι είναι αισιόδοξος για τη συμφωνία, ανέβασε την αυτοπεποίθηση του Μαξίμου. Πάνω στη συμφωνία για το χρέος οικοδομείται το επιχείρημα για έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία κι επιστροφή στην κανονικότητα.


Η ανάγκη για σταθερότητα. Το Μαξίμου παίζει το χαρτί της σταθερότητας. Η γενική αίσθηση είναι ότι η κοινωνία δεν θέλει εκλογές αυτή τη στιγμή. Ακόμα και οι ψηφοφόροι που είναι πολύ θυμωμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να τεθεί σε διακινδύνευση η επιστροφή στην ανάκαμψη λόγω της αναταραχής που φέρνουν πάντοτε οι κάλπες. Αυτή, άλλωστε, είναι και η άποψη του επιχειρηματικού κόσμου. Επομένως, η κυβέρνηση πιστεύει ότι κερδίζει πόντους όταν εμφανίζεται ως ο εγγυητής της ηρεμίας και της ομαλότητας.


Η υπόσχεση των επενδύσεων. Σύμφωνα με το Μαξίμου, η συμμετοχή της Ελλάδας στο QE του Μάριο Ντράγκι θα δώσει το έναυσμα για ένα κύμα ξένων επενδύσεων. Κυβερνητικοί αξιωματούχου μιλάνε μάλιστα για έτοιμα επενδυτικά σχέδια που περιμένουν την τελική υπογραφή. Προς το παρόν πάντως η μόνη σίγουρη επένδυση είναι αυτή που έκλεισε στην Κίνα μεταξύ ZTE και FORTHNET. Το όλο επενδυτικό σχέδιο ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ. Αληθινές ή όχι, οι επενδύσεις λειτουργούν ως υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον.


Σύμφωνα, πάντως, με έγκριτο πολιτικό αναλυτή, ο βασικός λόγος αισιοδοξίας της κυβέρνησης (που βεβαίως δεν μπορεί να διατυπωθεί δημοσίως) είναι η αίσθηση ότι ο «ξένος παράγων» δεν θέλει προς το παρόν την πτώση της κυβέρνησης. «Τον φθείρουν όσο μπορούν, αλλά δεν τον ρίχνουν. Για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμα θα πάνε με τον Αλέξη», υπογραμμίζει.



τραβηξε φωτο
zoo zoo zoo

φουρειρα βαζω την καρδια

φουρειρα βαζω την καρδια

Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


σιένα μίλερ υποψηφιότητες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


φουρειρα βαζω την καρδια

Αττική


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα.


άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



χρωματιστα αξεσουαρ μπανιου
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

κολωνια βικτορια σικρετ

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
κολωνια βικτορια σικρετ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όμως δεν έγιναν δηλώσεις ούτε από τον πρώην πρωθυπουργό, ούτε από την κυρία Γεννηματά.


«Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν. Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους», περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και παρέπεμψε στο αναλυτικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής για τη σκανδαλολογία.


Ο κ. Σημίτης, κατά την είσοδο της κ. Γεννηματά στο γραφείο του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ είπε: «Εύχομαι την επόμενη φορά να συναντηθούμε για πιο ευχάριστα πράγματα».


«Τη βραδιά των εκλογών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης», σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html



κολωνια βικτορια σικρετ
μοιραια φεγγαρια ρικ επεισοδια
δημοψηφισμα ηλικιες

γιουκαλιλι τιμη

σπυρακια ψωρας

Συγκριτικά με πέρσι, τα τέλη παρέμειναν αμετάβλητα και οι φορολογούμενοι αναμένεται να καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν και το Δεκέμβριο του 2016.


δημιουργια email outlook

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα πρόστιμα


Εκείνοι που δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους. Το πρόστιμο είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί. Για παράδειγμα, αν κάποιος ιδιοκτήτης ΙΧ πρέπει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ύψους 85,50 ευρώ, από αρχές Ιανουαρίου 2018 θα πρέπει να πληρώσει 171 ευρώ.


Γι' αυτήν την οφειλή ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να τη ρυθμίσει ύστερα από ένα μήνα με την πάγια ρύθμιση σε 24 δόσεις, αλλά η βεβαιωθείσα οφειλή επιβαρύνεται με τους προβλεπόμενους τόκους. Ωστόσο έως και την οριστική εξόφληση του ποσού ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μεταβιβάσει το όχημα του. Δηλαδή, για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του οχήματος δεν αρκεί η βεβαίωση των τελών ή η υπαγωγή τους σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών, αλλά θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ολοσχερώς η οφειλή.


Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες πρέπει να υποβάλουν δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματος στην εφορία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Επειδή ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία είναι Κυριακή, όσοι θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα πρέπει να το κάνουν έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.



γιουκαλιλι τιμη
γιουκαλιλι τιμη
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

καινουργιου κατερινα τατουαζ

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html
πως να κανεις καλη πρωτη εντυπωση
καινουργιου κατερινα τατουαζ

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ), στη Βουλή, η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι πράγματι υπάρχει σκάνδαλο και πρέπει να ελεγχθούν και να αποκαλυφθούν τεκμηριωμένα τα πάντα. «Δεν μπορούν να μπουν στην ίδια μοίρα τα στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που συγκρούστηκαν με τις φαρμακευτικές εταιρείες με όσους εκτόξευσαν στα ύψη τις φαρμακευτικές δαπάνες» ανέφερε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε όλους τους σχετικούς νόμους.


καινουργιου κατερινα τατουαζ

«Θα υπερασπιστούμε τα στελέχη μας αλλά, από εκεί και πέρα, επειδή σκάνδαλο υπάρχει, όλα θα πρέπει να βγουν στο φως. Όχι όμως με κουκουλοφόρους να επιτίθενται στην πολιτική για πολιτικές σκοπιμότητες» σημείωσε. «Στήνουν σκευωρία για τους πολιτικούς τους αντιπάλους, πρόκειται για προσπάθεια ενός νέου "βρώμικου '89"» επισήμανε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και επικέντρωσε τα πυρά της στον πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπε, χρησιμοποιεί τη σκανδαλολογία για να επιτεθεί στη Δημοκρατία.


Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Βουλή, υπογράμμισε ότι δεν αποκλείει τίποτα, αλλά θα αναμένει τις προτάσεις της κυβέρνησης.


Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στο ονοματολογικό της πΓΔΜ και η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι η θέση του Πολιτικού Συμβουλίου για σύνθετη ονομασία έναντι όλων με νομικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό είναι το κοινό πλαίσιο όλων. Όπως εξήγησε, το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ συνολικής λύσης, την οποία δεν προσφέρουν οι προτάσεις Νίμιτς που ενισχύουν την τμηματική αντιμετώπιση του θέματος γι' αυτό και θα πρέπει να απορριφθεί. Επίσης, ζήτησε πάλι να συγκαλέσει ο κ. Τσίπρας Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για να διαμορφωθεί κοινή θέση.



διαιρετες μεγαλων αριθμων
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

lg επικοινωνια

ορκίζομαι στο όνομα
lg επικοινωνια
lg επικοινωνια

Στο αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό του το αεροπλανοφόρο USS Ronald Reagan, επέβαιναν έντεκα άνθρωποι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του 7ου Στόλου.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

«Το USS Ronald Reagan έχει ήδη ξεκινήσει μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Τα αίτια της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστά», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Ωστόσο, ο Ιάπωνας υπουργός Άμυνας Ιτσουνόρι Ονοντέρα, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, η συντριβή του αεροσκάφους στη θάλασσα των Φιλιππίνων οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε μηχανική βλάβη.


логика перевод

Το ελικοφόρο μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-2 Greyhound, χρησιμοποιείται για τη μεταφορά προσωπικού, αλληλογραφίας και άλλου φορτίου από τις βάσεις των ΗΠΑ προς τα αεροπλανοφόρα που βρίσκονται σε επιχειρήσεις στη θάλασσα.



https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

μπαλτοπουλος μεθ

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html
μπαλτοπουλος μεθ
μπαλτοπουλος μεθ

Ασκώντας γενικευμένη κριτική στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο αλλαγή πολιτικής για να βγει πράγματι από τα μνημόνια και την κρίση.


«Τώρα ξαφνικά ο κ. Τσίπρας “ανακάλυψε” ότι δεν είναι απαραίτητη η ένταξη της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση. Αυτή που πέρυσι ήταν κατά τον ίδιον ο πρώτος στόχος μας!! Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της. Αλλά όπως λέει ο λαός μας “όταν σε όλες τις άλλες - ευρωπαϊκές χώρες - έβρεχε λεφτά, εμείς κρατούσαμε ομπρέλα”. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η δήθεν “επιτυχία” του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του», υπογράμμισε κι ανεβάζοντας τους τόνους της κριτικής της μίλησε για έξοδο μαϊμού από το Μνημόνιο «με συνθήκες υποτέλειας, σκληρών μέτρων λιτότητας, κυριαρχία των συντηρητικών πολιτικών. Έξοδος από την κρίση και συνθήκες φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης δεν συμβαδίζουν», όπως είπε.


μίκος υφάσματα

Συμπλήρωσε ότι με τις μεθοδεύσεις του κ. Τσίπρα, την ώρα που εικονικά θα λέμε «αντίο στο Μνημόνιο», στην πραγματικότητα αυτό θα είναι για πολλά χρόνια εγκατεστημένο στην χώρα μας. «Αν δεν υπάρξουν αλλαγές σε κρίσιμα σημεία της συμφωνίας τότε θα καθορίζει το σύνολο σχεδόν των πολιτικών μας», ανέφερε η κ. Γεννηματά. Υπογράμμισε ότι χρειάζεται παράλληλα συμφωνία για την απομείωση και αναδιάρθρωση του Δημόσιου χρέους και νέα συμφωνία για τα πλεονάσματα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

ηλεκτρολογων μηχανικων χαλκιδασ

Εξέφρασε τη διαφωνία της με τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «όπου μιλά για μειώσεις φόρων υπό την προϋπόθεση ότι θα περικοπούν και άλλο οι δημόσιες δαπάνες».


σεφ στον αερα μανταρινοπιτα

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html
σεφ στον αερα μανταρινοπιτα

Στην ατζέντα της Γερμανίδας καγκελαρίου φαίνεται ότι βρίσκεται το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, ζήτημα στο οποίο ο Ζεεχόφερ κρατά μια πολύ αυστηρή στάση καθώς, όπως σχολιάζει η Telegraph, είναι αντίθετος στην πολιτική της Μέρκελ.


Μάλιστα, ο Βαυαρός πρωθυπουργός απειλεί να αποσύρει το κόμμα του από τον σχηματισμό οποιουδήποτε συνασπισμό, εκτός εάν η Μέρκελ συμφωνήσει τελικά με έναν ετήσιο όρο (200.000) για τον αριθμό έλευσης προσφύγων στη Γερμανία.


Ωστόσο, στο ζήτημα του ορίου, έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, τόσο το Ελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (FDP), όσο και το κόμμα των Πρασίνων, με τις συνομιλίες να φαίνεται ότι θα διαρκέσουν αρκετά, έως ότου βρεθεί κοινό μέτωπο.


Βέμπερ: Λύση στο προσφυγικό μπορεί να δώσει μόνο η ΕΕ


To προσφυγικό είναι σημείο τριβής στις συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία και "η λύση" θα μπορούσε να δοθεί μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστήριξε σε χθεσινή συνέντευξή του στο Politico, ο Γερμανός επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.


Σύμφωνα με τον Βέμπερ, η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα γερμανικά κόμματα στις συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, είναι το εάν θα επιβληθεί ανώτατο όριο στους πρόσφυγες που δέχεται η χώρα κατ' έτος.


Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η λύση σε αυτό το ζήτημα βρίσκεται εντός της ΕΕ: «Θα πρέπει να εξετάσουμε τις ήδη διαθέσιμες λύσεις στις Βρυξέλλες, που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σημαντικά στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο τις ερχόμενες εβδομάδες»


Όσον αφορά τους αιτούντες άσυλο, η λύση που προτείνει δεν θα απαιτήσει τροποποίηση της γερμανικής νομοθεσίας, καθώς «δικαίωμα σε άσυλο» έχουν μόνο εκείνοι, οι οποίοι αναζητούν προστασία, επειδή υφίστανται ή θα υποστούν πολιτικές διώξεις στη χώρα τους - που τελικά είναι μόλις ένα μικρό τμήμα των όσων αιτούνται άσυλο στη Γερμανία, εξήγησε ο Γερμανός Συντηρητικός πολιτικός των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) .



σεφ στον αερα μανταρινοπιτα
βαθυτερο σημειο ωκεανου
ιορδανια παλαιστινη

βιλιαν στασινου facebook

γυναικα τοξοτης κρεβατι

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 720,71 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 3,10%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 31,436 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 30,764,513 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 3,26%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 2,12%.


Πτωτικά κινήθηκαν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-8,24%), της Alpha Bank (-7,47%) και της Εθνικής (-6,43%).


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+1,91%) και του Εμπορίου (+0,43%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Τραπεζών (-6,66%) και των Τηλεπικοινωνιών (-3,29%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Eurobank με 18.726.568 και 4.384.200 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 4,823 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 4,550 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 17 μετοχές, 73 πτωτικά και 29 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Fieratex +23,08% και η Αφοί Κορδέλλου +7,43%.



βιλιαν στασινου facebook
βιλιαν στασινου facebook
διαγραμμα ροης εντολης για
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

Saturday, March 30, 2019

ρεθεμνιωτικο καρναβαλι τραγουδια

Παραλίγο τραγωδία στην Ιεράπετρα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ποντικοφάρμακο

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 30χρονος άνδρας στην Ιεράπετρα, καταναλώνοντας ποντικοφάρμακο.


Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο νεαρός άνδρας από την Αλβανία, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, καθώς ήταν απογοητευμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τη σύζυγο του.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

μαγδα αναστασοπουλου στην ελενη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μόλις ο 30χρονος ήπιε το ποντικοφάρμακο, το ξανασκέφτηκε και τηλεφώνησε στον άνδρα της αδερφής του, λέγοντας του τι είχε προηγηθεί.


ρεθεμνιωτικο καρναβαλι τραγουδια

Άμεσα οι δικοί του έφτασαν στο σπίτι και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και νοσηλεύεται, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.



ρεθεμνιωτικο καρναβαλι τραγουδια
beauty bazaar notos 2015
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

ηλεκτρολογικο κουτι πλαστικο

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
ηλεκτρονικο βελονακι
pepe jeans φθηνα
ηλεκτρολογικο κουτι πλαστικο
Πέραμα: Εργάτης τραυματίστηκε πέφτοντας σε αμπάρι πλοίου

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο


Ζωντανός ανασύρθηκε μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ένας εργάτης περίπου 40 με 45 ετών, που έπεσε από ύψος σε αμπάρι επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, που βρίσκονταν για δεξαμενισμό στο Πέραμα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου εργάτη από το αμπάρι του πλοίου συμμετείχαν 9 πυροσβέστες, μεταξύ των οποίων και στελέχη της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εργάτης έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html


ηλεκτρολογικο κουτι πλαστικο

ηχειο για κινητο με bluetooth

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
ηχειο για κινητο με bluetooth

Ο Τζον Μπόλτον, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, είπε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο αντιλαμβάνονται ότι η Τουρκία έχει δεσμευτεί «να μην πλήξει τους Κούρδους που πολέμησαν μαζί μας εναντίον του Ισλαμικού Κράτους».


σαμπουαν για ισια μαλλια

σκαραβαιος μαυρομιχαλη

«Αυτό που επιδιώκουμε ακόμη σε αυτές τις συνομιλίες μεταξύ των στρατιωτικών είναι (να συμφωνηθούν) οι εγγυήσεις και τα πρωτόκολλα και οι διαδικασίες ώστε όλοι να αισθάνονται άνετα για το πώς θα γίνει αυτό. Και ελπίζουμε ότι αυτές οι συνομιλίες, που θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα, θα παράσχουν αποτελέσματα αποδεκτά και από τις δύο πλευρές», είπε στον δημοσιογράφο Χιου Χιούιτ, σύμφωνα με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξής του.


Ωστόσο, η δήλωση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την «υπόσχεση» που έδωσε νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ότι η χώρα του «θα θάψει στα χαρακώματα τους τρομοκράτες», όπως αποκαλεί η Άγκυρα τους Κούρδους μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).


Το πρωί της Παρασκευής ο Ακάρ επιθεώρησε αιφνιδιαστικά τα στρατεύματα που σταθμεύουν κοντά στα συριακά σύνορα, στην επαρχία Σανλιούρφα, ακριβώς απέναντι από τα εδάφη που ελέγχουν οι YPG.


«Όταν έρθει η ώρα και ο τόπος, οι τρομοκράτες εδώ θα θαφτούν στα χαρακώματα που έσκαψαν, όπως έγινε και σε προηγούμενες επιχειρήσεις», είπε ο Τούρκος υπουργός στην ομιλία του στους στρατιώτες, αναφερόμενος στις δύο προηγούμενες στρατιωτικές εκστρατείες της Άγκυρας στο συριακό έδαφος.


«Μπροστά μας έχουμε την (πόλη) Μάνμπιτζ από τη μία πλευρά και την ανατολική (όχθη) του Ευφράτη από την άλλη», συνέχισε, υποδηλώνοντας τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει η νέα επιχείρηση. «Έχουν γίνει σημαντικές προετοιμασίες και σχέδια για αυτό. Οι προετοιμασίες μας συνεχίζονται εντατικά», πρόσθεσε.


Την Πέμπτη η Τουρκία διαμήνυσε ότι η σχεδιαζόμενη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των Κούρδων της Συρίας δεν εξαρτάται από την αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών από την περιοχή.


Ο Μπόλτον όμως έχει δηλώσει ότι η προστασία των Κούρδων συμμάχων της Ουάσινγκτον αποτελεί προϋπόθεση για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.



ηχειο για κινητο με bluetooth
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

βασικες αρχες κοινωνικων επιστημων απαντησεις τραπεζας θεματων

το πιο μεγαλο χταποδι του κοσμου
Συναγερμός στην Κρήτη για εξαφάνιση γυναίκας

Τα ίχνη μίας ηλικιωμένης γυναίκας χάθηκαν πριν από λίγες ημέρες από τον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας στην Κρήτη.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 83χρονης γυναίκας που εξαφανίστηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πάσχει από αλτσχάιμερ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΜΑΚ.


ποιος ειδε κρατος σουρης

Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Πηγή: flashnews.gr



βασικες αρχες κοινωνικων επιστημων απαντησεις τραπεζας θεματων
βασικες αρχες κοινωνικων επιστημων απαντησεις τραπεζας θεματων
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

λυσεις πληροφορικης 2015

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html
μελετη περιβαλλοντος γ δημοτικου λυσεις ασκησεων ενοτητα 4
λυσεις πληροφορικης 2015

Με βάση το ένταλμα σύλληψης, ο ύποπτος που συνελήφθη είναι ο Χοσέ Γκονσάλες Βαλένσια, 42 ετών, ηγετικό στέλεχος του καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο. Οι βραζιλιάνικες αρχές σκοπεύουν να τον εκδώσουν στις ΗΠΑ.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

λυσεις πληροφορικης 2015

Το καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο, μια αρχικά μικρή και μάλλον άσημη συμμορία, αύξησε τη δύναμή της τα τελευταία χρόνια σε βαθμό που πλέον συγκρούεται με το καρτέλ Σιναλόα του άλλοτε πανίσχυρου βαρόνου Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν - ο οποίος έχει επίσης εκδοθεί στις ΗΠΑ - για την πρωτοκαθεδρία στην εμπορία ναρκωτικών στο Μεξικό.


ψυχολογος χαιδαρι

Ο Γκονσάλες Βαλένσια συνελήφθη σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, κοντά στην πόλη Φορταλέζα, και μεταφέρθηκε στο αρχηγείο της βραζιλιάνικης ομοσπονδιακής αστυνομίας στην Πολιτεία Σεαρά, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα βραζιλιάνοι εισαγγελείς.


Ο Γκονσάλες Βαλένσια πιστεύεται ότι ζούσε στη Βολιβία για δύο χρόνια μετά τη διαφυγή του από το Μεξικό και μπήκε στη Βραζιλία ως τουρίστας, χρησιμοποιώντας βολιβιάνικο διαβατήριο, κατά την ίδια ανακοίνωση.


Ένα στέλεχος της εισαγγελίας στη δυτική μεξικανική Πολιτεία Χαλίσκο διευκρίνισε ότι ο Γκονσάλες Βαλένσια είναι αδελφός του Αμπιγκαέλ Γκονσάλες Βαλένσια, άλλου ενός ηγέτη του καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο, που είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2015.


Σε αυτή την πολιτεία ιδρύθηκε η συγκεκριμένη συμμορία του οργανωμένου εγκλήματος και συνεχίζει να τη χρησιμοποιεί ως βάση.


Ο εισαγγελικός λειτουργός της Πολιτείας Χαλίσκο ανέφερε ότι ο Γκονσάλες Βαλένσια αναμένεται να εκδοθεί κατευθείαν στις ΗΠΑ από τις αρχές της Βραζιλίας.


θεματα διαγωνισμου λυσια

μαγαζι με τατουαζ στη λαρισα
θεματα διαγωνισμου λυσια

Ο Δανός πρίγκιπας, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, έπεσε θύμα των αυστηρών κανονισμών για την είσοδο σε χώρους όπου πωλείται αλκοόλ.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

αντιμετωπιση ναρκωτικων ουσιων

θεματα διαγωνισμου λυσια

Οι πελάτες στα μπαρ της Brisbane πρέπει να έχουν μαζί τους το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησής τους για την ταυτοποίησή τους ώστε να εισέλθουν σε μπαρ που μένουν ανοιχτά μετά τα μεσάνυχτα.


Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση, οι νόμοι οι οποίοι τέθηκαν σε εφαρμογή τον Ιούλιο στοχεύουν «να μειώσουν τον κίνδυνο ατυχημάτων που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ».


Ο γενικός εισαγγελέας, Yvette D'Ath, υπερασπίστηκε τους νόμους, λέγοντας ότι ήταν αποτελεσματικοί.


Ο 49χρονος πρίγκιπας και η συνοδεία του φέρεται ότι κατάφεραν τελικά να μπουν στο μπαρ με τη βοήθεια αστυνομικών.



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

τεστ πει φορτηγου

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
τεστ πει φορτηγου

«Τα χαρακτηριστικά, δηλαδή, εκείνα, τα οποία πρέπει να αποκτήσει συνολικά η ελληνική οικονομική δραστηριότητα. Η FIBRAN αποδεικνύει ότι μπορεί να έχουμε ποιοτική και καινοτόμα βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα» εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης και έδωσε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Δημήτρη Αναστασιάδη, για το έργο το οποίο έχει επιτύχει αλλά και για τη στήριξη που παρέχει στην τοπική κοινωνία, στον τόπο του, όχι μόνο με τις θέσεις εργασίας που έχει δημιουργήσει, αλλά συνολικά με την κοινωφελή δράση του.

«Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε πρόθεση να στηρίξουμε τη βιομηχανική δραστηριότητα, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Για να το κάνουμε αυτό, έχουμε, ήδη, παρουσιάσει ένα πλέγμα πολιτικών παρεμβάσεων, που ξεκινούν με τη μείωση της φορολογίας, αλλά δεν σταματούν εκεί. Χρησιμοποιούμε τη φορολογία ως επενδυτικό κίνητρο, επεκτείνοντας τα αφορολόγητα αποθεματικά και δίνοντας περισσότερα φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις στην καινοτομία. Εκεί, δηλαδή, που ξέρουμε ότι μπορούμε να διακριθούμε», δεσμεύτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


MHTSOTAKIS 2 copy


τεστ πει φορτηγου

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ /EUROKINISSI)


Παράλληλα, επισήμανε ότι επιχειρήσεις σαν τη FIBRAN χρειάζονται και την απλοποίηση του αδειοδοτικού πλαισίου, προκειμένου να μπορούν να προχωρούν με ταχύτητα και με προβλεψιμότητα στις απαραίτητες επενδύσεις.


ολυμπος γαλακτοβιομηχανια βιογραφικο


«Ο κ. Αναστασιάδης - και θα το πω αν επιτρέπετε - μετά από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, από τις ελληνικές Αρχές, επέλεξε, τελικά - αναγκάστηκε μάλλον - να πραγματοποιήσει μία επένδυσή του στην Ιταλία. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Από τη στιγμή που ένας επενδυτής θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, πρέπει να μπορεί να το κάνει με ταχύτητα, με προβλεψιμότητα, με φορολογική ασφάλεια. Έτσι ώστε να γνωρίζει ότι τα χρήματα τα οποία επενδύει θα τα πάρει πίσω εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, δημιουργώντας ταυτόχρονα και θέσεις απασχόλησης και τονώνοντας την τοπική οικονομία» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως προτεραιότητα της ΝΔ είναι να στηρίξει επιχειρήσεις με τέτοια χαρακτηριστικά οι οποίες, «είναι πολλές στη Βόρεια Ελλάδα αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες».



MHTSOTAKIS 3


(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ /EUROKINISSI)



ξερολιθια κοστος
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

αριθμός δημοσίων υπαλλήλων στην ελλάδα 2014

πλανήτες ηλιακό σύστημα
σπουδες φωτογραφιας

Η εν λόγω ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, τονίζοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές που έχουν την ευθύνη του χειρισμού της υπόθεσης.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

Επιπλέον, η Συντονιστική Επιτροπή έχει ενημερώσει σχετικά το Συμβούλιο Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης από το οποίο έχει ζητήσει παρέμβαση για την τήρηση των δικαιοκρατικών εγγυήσεων που κατοχυρώνει το διεθνές δίκαιο, καθώς και αποστολή παρατηρητών στη σχετική δικαστική διαδικασία.


Ολόκληρη η ανακοίνωση



«Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που έχουν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, πρέπει να αντιμετωπιστεί στην πραγματική της διάσταση.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

Ο σεβασμός στα δικαιώματα των κρατουμένων και η δημιουργία συνθηκών για μια δίκαιη δίκη είναι αδιαπραγμάτευτες κατακτήσεις του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού.


αριθμός δημοσίων υπαλλήλων στην ελλάδα 2014

Η κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, με συχνές τις καταδίκες από το ΕΔΔΑ για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και απροκάλυπτες παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης, δημιουργούν εύλογες επιφυλάξεις για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ήδη, οι Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.


Το δικηγορικό σώμα, με αγώνες, διαχρονικά, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ορθή και ταχεία απονομή της δικαιοσύνης, παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης, βρίσκεται σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, οι οποίες έχουν την ευθύνη χειρισμού της υπόθεσης, δεδομένου ότι η σύλληψη των στρατιωτικών έγινε, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.


Επιπλέον, έχει ενημερώσει σχετικά το Συμβούλιο Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης από το οποίο έχει ζητήσει παρέμβαση για την τήρηση των δικαιοκρατικών εγγυήσεων που κατοχυρώνει το διεθνές δίκαιο, καθώς και αποστολή παρατηρητών στη σχετική δικαστική διαδικασία».




αριθμός δημοσίων υπαλλήλων στην ελλάδα 2014

κάρτα νέας γενιάς

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
διευθυνση πλαισιο πειραια
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Έσπασαν καταστήματα και ΕΛ. ΤΑ. στην Πατησίων (pics)

Νέα επίθεση στο κέντρο της Αθήνας από άγνωστους δράστες - Την... πλήρωσαν καταστήματα και υποκατάστημα των ΕΛ. ΤΑ.


Ομάδα ατόμων βγήκε από το χώρο της ΑΣΟΕΕ, γύρω στις 10:10 το πρωί της Παρασκευής (02/03) κι άρχισε να προκαλεί ζημιές σε εμπορικά καταστήματα αλλά και σε υποκατάστημα των ΕΛ. ΤΑ. που βρίσκονται στην περιοχή, χρησιμοποιώντας πέτρες, καδρόνια και λοστούς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


μισος ψυχη μισος κορμι

κάρτα νέας γενιάς

Καταστηματάρχες ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρή αστυνομική δύναμη.


κάρτα νέας γενιάς

Με την άφιξη των αστυνομικών, οι δράστες σταμάτησαν στο καταστροφικό τους έργο και επέστρεψαν στην ΑΣΟΕΕ.

Είχαν προλάβει όμως να προκαλέσουν σημαντικές υλικές ζημιές.

Πηγή φωτογραφιών: CNN.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Έβρο: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνες στρατιωτικούς

Συντάξεις: Μειώσεις ΣΟΚ στις επικουρικές - Σήμερα η πληρωμή με «ψαλίδισμα» έως 70%


Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Έσπασαν καταστήματα και ΕΛ. ΤΑ. στην Πατησίων (pics)
01
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Έσπασαν καταστήματα και ΕΛ. ΤΑ. στην Πατησίων (pics)












https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

διατροφη βρεφους 40 ημερων

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

Αμέσως μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, τις οποίες μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu στις οποίες εμμέσως πλην σαφώς ισχυριζόταν πως οι Τούρκοι θα μπορούσαν να ανέβουν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν στα Ίμια ήρθε η σκληρή απάντηση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, η οποία αυτή τη φορά κάνει εμμέσως και προσωπικές αναφορές στο πρόσωπο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Συγκεκριμένα με μία αυστηρή ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μπορεί ουσιαστικά να μην καταλαβαίνει για αυτό να αδυνατεί να απαντήσει πολιτικά στα γεγονότα.


διατροφη βρεφους 40 ημερων

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Τσαβούσογλου έχει ως εξής:



Όταν κάποιος αδυνατεί να απαντήσει πολιτικά στα γεγονότα, πιθανόν, να μην τα κατανοεί. Ίσως να μην αντιλαμβάνεται τις τεχνικές, νομικές και πολιτικές πλευρές των ζητημάτων και γι’ αυτό επιλέγει τις προσωπικές επιθέσεις. Επιθέσεις που δεν προάγουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και είναι ξένες στον πολιτικό πολιτισμό μας. Ο καθείς και το μέτρο του.


συνάπτω σύμβαση αγγλικά

διατροφη βρεφους 40 ημερων


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu ο Τούρκος ΥΠΕΞ απάντησε στον Νίκο Κοτζιά για το εάν θα μπορούσε ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να ανέβει στα Ίμια. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως εάν ο Τούρκος αρχηγός έπρεπε να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει, δείχνοντας έτσι πως αγνοεί και το διεθνές δίκαιο, αλλά και τα όσα είπε ο Νίκος Κοτζιάς περί λήψης μέτρων από την Ελλάδα.


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας ουσιαστικά σε δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά σχετικά με το εάν ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων θα μπορούσε να ανέβει στα Ίμια, τόνισε στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, πως εάν έπρεπε να ανέβει, θα το είχε κάνει.


tsabousoglou copy




γιαννης αγγελου ποκερ

ανδρικο κουρεμα 2014 κοντο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
νυχτερινο κεντρο αθηναια
λεωφορεια τροοδος

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στις μπροστινές θέσεις όπου κάθονταν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και τους χαιρέτησε, ενώ ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικρατεί στην παράταξη είναι τα χαμόγελα που αντάλλαξαν.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

ND 2


ανδρικο κουρεμα 2014 κοντο

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


ανδρικο κουρεμα 2014 κοντο

Από την πλευρά τους, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, ανταπέδωσαν τα χαμόγελα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


ND 3


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είχε επίσης θερμό εναγκαλισμό και με την Όλγα Κεφαλογιάννη.


ND4


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Friday, March 29, 2019

προπτωση μιτροειδους βαλβιδος

brandt πλυντηρια ρουχων αντιπροσωπεια
e-shop ηλεκτρικα σιδερα
προπτωση μιτροειδους βαλβιδος

Αντίθετα, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που δεν έχει καμία σύγχυση ο πρόεδρος της ΝΔ, «είναι στην εμμονή του σε αντικοινωνικές πολιτικές απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και στη διάλυση του κοινωνικού κράτους».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τα όσα δήλωσε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, κατέστησαν σαφές πως βρίσκεται σε πλήρη πολιτική σύγχυση, αφού σε όλα τα θέματα υπέπεσε σε κραυγαλέες αντιφάσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης:



  • Θέλει και δεν θέλει λύση στο ονοματολογικό της πΓΔΜ.

  • Θέλει και δεν θέλει Συνταγματική Αναθεώρηση.

  • Θέλει και δεν θέλει επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές.

  • Θέλει οι εργοδότες να τηρούν την εργατική νομοθεσία, αλλά έχει καταψηφίσει όποιον νόμο ενισχύει τους εργαζόμενους που έχει έρθει στη Βουλή.

  • Θεωρεί πως η υπόθεση Novartis είναι και σκάνδαλο και σκευωρία. Διακηρύττει πως πρέπει να έρθουν όλα στο φως, ενώ είχε καταψηφίσει τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής και, αφού συστάθηκε, αποχώρησε η ΝΔ.


Εκεί που δεν έχει καμία σύγχυση, είναι στην εμμονή του σε αντικοινωνικές πολιτικές απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, και στη διάλυση του κοινωνικού κράτους».


προπτωση μιτροειδους βαλβιδος

κρεατινίνη ούρων 24ώρου

κυστες μαστων
κρεατινίνη ούρων 24ώρου

Η διαδικασία αφορά παιδιά που ήδη φιλοξενούνται καθώς και τα αδέλφια τους, που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr), έως και την Παρασκευή 18 Μαϊου, ενώ τα δικαιολογητικά παραδίδονται στον παιδικό σταθμό φιλοξενίας τους. Καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών στους παιδικούς σταθμούς ορίζεται η Παρασκευή 18 Μαϊου.


Την επόμενη Δευτέρα 14 Μαϊου, αρχίζει η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (ΔΒΑ) του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr) για εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων. Θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 31 Μαϊου. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 1η Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courrier).


Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courrier) στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

εθνικη τραπεζα μεταφορα υπολοιπου αρση βαρων

Για περιπτώσεις γονέων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν δύνανται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ. Β.Α., Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από 08.00 έως 15.00, κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων εγγραφής παιδιών" λέει συγκεκριμένα η κυρία Γιαννοπούλου.



κρεατινίνη ούρων 24ώρου

σειρηνεσ πρινοσ θασου

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html
πλαστικες δεξαμενες ανοιχτου τυπου
γούρια με πηλό

Η συμφωνία προβλέπει την πώληση των μονάδων: - Μελίτη 1 και 2, - Μεγαλόπολη 3 και 4. Στην ουσία εκποιείται το 40% του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ. Η πώληση των λιγνιτικών μονάδων δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά της ενέργειας αφού αυτή ανοίγεται πλέον ολοκληρωτικά στον ανταγωνισμό, ενώ κλονίζεται το στρατηγικό πλεονέκτημα της ΔΕΗ.


Ήδη η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προανήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις έχοντας και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη. Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ. Πιστεύει ότι η δυσαρέσκεια των τοπικών κοινωνιών μπορεί να αναταχθεί, δεδομένου ότι η ιδιωτικοποίηση των λιγνιτικών μονάδων υποστηρίζεται και από τη ΝΔ.


Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η αποφυγή πώλησης παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ αποτέλεσε βασικό στόχο της κυβέρνησης και μέχρι και τη δεύτερη αξιολόγηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήριζε σε άρθρο του «κανιβαλισμό της ΔΕΗ» την πώληση του 40% του λιγνιτικού δυναμικού της επιχείρησης.


Fast track αξιολόγηση


Με την επίτευξη συμφωνίας για τα ενεργειακά, μπήκαμε στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας (Staff Level Agreement). Ήδη έχει συμφωνηθεί η αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου που θα καθιστά πιο δύσκολη την προκήρυξη απεργίας, αφού πλέον θα απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου.


σειρηνεσ πρινοσ θασου

σειρηνεσ πρινοσ θασου

Επιπλέον, συμφωνήθηκε ότι όλες οι εκκρεμείς συντάξεις κι εφάπαξ θα έχουν πληρωθεί ως το τέλος Ιουνίου του 2018. Η κυβέρνηση επέλεξε αυτή τη φορά να ολοκληρώσει την αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν. Πράγματι η τρίτη αξιολόγηση είναι η πιο ταχεία στα χρόνια του Μνημονίου.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση υιοθέτησε τη γραμμή του Γιώργου Χουλιαράκη ο οποίος από τον Φεβρουάριο επέμενε ότι «είναι προτιμότερη μια κακή συμφωνία σήμερα παρά μια καλύτερη αύριο» για να μην ανακοπεί η ορμή της οικονομικής ανάκαμψης. Ασχέτως της στάσης της κυβέρνησης, οι συγκλίσεις δεν θα σημειώνονταν τόσο γρήγορα αν το ΔΝΤ δεν «είχε πάει πάσο». Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, το ΔΝΤ μοιάζει πλέον περισσότερο με παρατηρητή παρά με συμμετέχοντα στις διαπραγματεύσεις.


Οι πλειστηριασμοί


Πάντως αυτό που μοιάζει να ανησυχεί περισσότερο του Μαξίμου είναι οι πλειστηριασμοί.



https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

τουρτες ζαχαροπαστα συνταγες

σχεδιασμος γαμου παιχνιδια
Κακοκαιρίας συνέχεια την Πέμπτη (22/2) - Επιμένουν οι καταιγίδες και τα χιόνια

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).


Βροχερός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη (22/2), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.


κροκος κοζανης πως χρησιμοποιειται



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται καταιγίδες που τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές.


τουρτες ζαχαροπαστα συνταγες

τουρτες ζαχαροπαστα συνταγες

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη και λίγα χιόνια στα ορεινά με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητού 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 12 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλασσιά - παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν θα αναπτυχθούν την Παρασκευή, στα δυτικά της χώρας. Στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.



https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

η χειρ της χειρος κλιση

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html
αναλογια λαδιου βενζινης σε εξωλεμβια
ψειρες πεους

• Η Ford επιβεβαιώνει επτά από τα 13 νέα, ηλεκτρικά μοντέλα της που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη πενταετία σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα F-150 Hybrid, Mustang Hybrid και plug-in hybrid Transit Custom


• Η Ford θα λανσάρει ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV με εκτιμώμενη αυτονομία τουλάχιστον 482 χιλιομέτρων και δύο νέα ηλεκτρικά, αστυνομικά αυτοκίνητα


• Η εταιρεία επενδύει 700 εκατομμύρια δολάρια και προσθέτει άμεσα 700 νέες θέσεις εργασίας στο Εργοστάσιο Παραγωγής του Flat Rock (Michigan) για τη δημιουργία ενός εργοστασίου ικανού να κατασκευάζει high-tech ηλεκτρικά και αυτόνομα οχήματα – και επιπλέον τη θρυλική Ford Mustang και τη Lincoln Continental


η χειρ της χειρος κλιση

• Η Ford δοκιμάζει πιλοτικά μία νέα ασύρματη τεχνολογία που κάνει την επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος εύκολη όσο το παρκάρισμα. Επιπλέον, η εταιρία δοκιμάζει πρωτότυπα ηλεκτρικά οχήματα EV φέτος σε Ευρώπη, Νέα Υόρκη και άλλες μεγάλες Αμερικανικές πόλεις


• Η Ford ακυρώνει τα σχέδια για ένα νέο εργοστάσιο 1,6 δισεκ. δολαρίων στο San Luis Potosi, του Μεξικό, και επενδύει 700 εκατομμύρια δολάρια στο Flat Rock, του Μίσιγκαν, επεκτείνοντας το. Η Ford θα κατασκευάζει την επόμενη γενιά Focus στο υπάρχον εργοστάσιο στο Hermosillo του Μεξικό, για να βελτιώσει την κερδοφορία της


Η Ford ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες για επτά από τα 13 νέα ηλεκτρικά οχήματα που προγραμματίζει να κυκλοφορήσει την επόμενη πενταετία σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι υβριδικές εκδόσεις του θρυλικού F-150 pickup και της Mustang για τις ΗΠΑ, ενός plug-in hybrid Transit Custom van για την Ευρώπη και ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV με εκτιμώμενη αυτονομία τουλάχιστον 482 χιλιομέτρων για πελάτες σε όλο τον κόσμο.


Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε επίσης σχέδια για την επένδυση 700 εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούν την επέκταση του Εργοστασίου Παραγωγής στο Flat Rock στο Michigan που θα κατασκευάζει high-tech αυτόνομα και ηλεκτρικά οχήματα μαζί με τις Mustang και Lincoln Continental. Η επέκταση θα δημιουργήσει 700 άμεσες νέες θέσεις εργασίας.


Οι κινήσεις αυτές αποτελούν τμήμα της συνολικής επένδυσης 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2020, προσφέροντας στους πελάτες μεγαλύτερη οικονομία, επιδόσεις και ισχύ σε όλη την παγκόσμια γκάμα οχημάτων Ford. Τα σχέδια εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης της Ford σε μία εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων αλλά και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων μετακίνησης, και δηλώνουν την πρόθεσή της να ηγηθεί του τομέα ηλεκτρικών και αυτόνομων οχημάτων και να προσφέρει νέες λύσεις μετακίνησης.


«Καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες ανά τον κόσμο δείχνουν ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά οχήματα, η Ford δεσμεύεται να γίνει Νο1 πάροχος μιας ευρείας γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων, υπηρεσιών και λύσεων, που θα κάνουν τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες» δήλωσε ο Mark Fields, Ford president & CEO. «Οι επενδύσεις και η επεκτεινόμενη γκάμα μας αντανακλούν την πεποίθησή μας ότι οι παγκόσμια προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων θα ξεπεράσει τα βενζινοκίνητα οχήματα μέσα στα επόμενα 15 χρόνια.»


Η Ford επικεντρώνει το «ηλεκτρικό» σχέδιό της στα δυνατά της σημεία – μετατρέποντας σε ηλεκτρικά τα πιο δημοφιλή, μαζικής παραγωγής επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, SUV και οχήματα υψηλών επιδόσεων ώστε να τα κάνει ακόμα πιο αποδοτικά, παραγωγικά και απολαυστικά στην οδήγηση.


Τα επτά, παγκόσμια ηλεκτρικά οχήματα που ανακοίνωσε σήμερα είναι:


• Ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό μικρό SUV, που θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2020, σχεδιασμένο να προσφέρει εκτιμώμενη αυτονομία τουλάχιστον 482 χιλιομέτρων, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Flat Rock και θα πωλείται σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ασία
• Ένα αυτόνομο όχημα μαζικής παραγωγής σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με μίσθωση οχήματος (ride-hailing) ή με κοινοχρησία οχήματος (ride-sharing). Ξεκινώντας τη διάθεσή του στη Β. Αμερική, το υβριδικό όχημα θα κάνει ντεμπούτο το 2021 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Flat Rock
• Μία υβριδική έκδοση του δημοφιλούς pickup F-150 που θα διατίθεται μέχρι το 2020 και θα πωλείται σε Β. Αμερική και Μέση Ανατολή. Το F-150 Hybrid, που κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο Φορτηγών της Ford στο Dearborn, θα προσφέρει υψηλές ικανότητες ρυμούλκησης και ωφέλιμου φορτίου και θα λειτουργεί σαν κινητή γεννήτρια
• Μία υβριδική έκδοση της θρυλικής Mustang που θα αποδίδει ισχύ όμοια ενός V8 κινητήρα, θα προσφέρει ακόμα περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Η Mustang Hybrid, που θα κατασκευάζεται στο Flat Rock Plant, θα κάνει ντεμπούτο το 2020 και θα διατίθεται αρχικά στη Β. Αμερική
• Μία έκδοση plug-in hybrid του Transit Custom θα διατίθεται το 2019 στην Ευρώπη, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους ακόμα και στους πιο φορτωμένους κυκλοφοριακά δρόμους
• Δύο νέα, υβριδικά αστυνομικά αυτοκίνητα ιδανικά για καταδιώξεις. Ένα από τα δύο νέα, υβριδικά αστυνομικά αυτοκίνητα θα κατασκευάζεται στο Σικάγο, ενώ και τα δύο θα εφοδιάζονται με τον ειδικό εξοπλισμό τους στο ειδικό κέντρο μετατροπής αστυνομικών οχημάτων της Ford στο Σικάγο



η χειρ της χειρος κλιση

συνεργεια φιατ αθηνα

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
συνεργεια φιατ αθηνα

«Η ελληνική κυβέρνηση αξιοποίησε την ιστορική ευκαιρία που παρουσιάστηκε, ώστε να δοθεί μια εθνικά συμφέρουσα λύση σε μια χρόνια εκκρεμότητα που στοίχισε στη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος, τονίζοντας ότι «ο εθνικισμός και ο αλυτρωτισμός δίνουν τη θέση τους στη συνεργασία, τη συνανάπτυξη, την πρόοδο και τη σταθερότητα».


τρέχουσα κατάσταση

Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:



Η Αριστερά και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μας, έδωσαν κοινές μάχες τις προηγούμενες δεκαετίες με τους προοδευτικούς πολίτες της γειτονικής χώρας, απέναντι στον εθνικισμό και τη δημαγωγία. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι αφήνουμε πίσω το παρελθόν και σχεδιάζουμε το μέλλον, προσηλωμένοι στην ειρήνη και στη φιλία μεταξύ των λαών.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

συνεργεια φιατ αθηνα


Εξάλλου, χαρακτηρίζει ως ανεύθυνους και επικίνδυνους, την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της, για την στάση που επέδειξαν στο συγκεκριμένο εθνικό θέμα, αναφέροντας: «Σε αυτήν την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ κλείνουν σήμερα τα μάτια και ταυτίζονται με ακραίες εθνικιστικές και λαϊκιστικές απόψεις, υποχωρώντας από την εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας erga omnes με βάση την οποία και οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν. Θα μείνουν στην ιστορία ως ανεύθυνοι και επικίνδυνοι».



χρυση αυγη αρτα

γιώργο βελέντζα

συνδικατα εργαζομενων
γιώργο βελέντζα

Οι ρίψεις ναφθαλίνης στα σχολεία κατά την έναρξη της σχολικής σεζόν 2017-2018 είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, ενώ χάθηκαν πολλές διδακτικές ώρες.


Η υπόθεση εκδικάστηκε ένα χρόνο μετά και συνολικά 14 κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο. Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr, σύμφωνα με την απόφαση, που ανακοινώθηκε σήμερα, κρίθηκε πως οι εννέα από τους κατηγορούμενους δεν τέλεσαν την πράξη. Τέσσερις από τους ανήλικους (ηλικίας 14-15) κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και τους επιβλήθηκαν μέτρα αναμορφωτικού χαρακτήρα μέχρι την ενηλικίωση, με την επιμέλειά τους να ανατίθεται στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου. Σε έναν άλλο επιβλήθηκε απλή επίπληξη.


το καλύτερο αντιβηχικό σιρόπι

Αν και το φαινόμενο της ρίψης ναφθαλίνης δεν ήταν νέο, ούτε σταμάτησε πέρυσι, εντούτοις κατά την επίμαχη περίοδο για 20 ημέρες (από 21 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου 2017) η έκτασή του υπήρξε πρωτοφανής και εκτιμήθηκε πως ήταν οργανωμένο σχέδιο.



γιώργο βελέντζα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

τιμες σιδηρου σημερα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html
κτιριακη φροντιδα αε
τιμες σιδηρου σημερα

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τη διαπραγμάτευση σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «KONTRA Channel».


ο παρθενικος υμενας φαινεται με το ματι

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει τον χρόνο επικοινωνίας των πρωθυπουργών της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, και σημείωσε πως «δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε μέχρι να συμφωνηθούν όλα».


Για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά τόνισε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πως έχει καταβάλει επίπονες προσπάθειες.





τιμες σιδηρου σημερα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

τι ψηφισε ο λαφαζανης

Μιλώντας στη βοσνιακή τηλεόραση και σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, ο Γιλντιρίμ είπε πως αν η Τουρκία, που φυλάει τα σύνορα του ΝΑΤΟ, σταματήσει να περιορίζει τις προσφυγικές ροές τότε η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα.


τι ψηφισε ο λαφαζανης

Παράλληλα, σημείωσε πως ένα άνοιγμα των θυρών από τουρκικής πλευράς θα φέρει σημαντικούς κινδύνους στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσουν, μεταξύ άλλων, και τρομοκράτες.


Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε πως η Ευρώπη θα πρέπει να ευγνωμονεί την Τουρκία για τα όσα προσφέρει, αντ’ αυτού όμως, όπως είπε, «η ΕΕ εξακολουθεί να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά στο θέμα της ένταξης της χώρας» στους κόλπους της.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

τι ψηφισε ο λαφαζανης

Κλείνοντας, τόνισε πως η Άγκυρα δεν χρειάζεται την Ευρώπη «αλλά οι Βρυξέλλες θα πρέπει να αποφασίσουν οριστικά για το θέμα της ένταξης το συντομότερο δυνατόν». «Η ισλαμοφοβία έχει διογκωθεί στην Ευρώπη, κάτι που μπορεί να την οδηγήσει σε σοβαρή κρίση».



ο γυρος του κοσμου παρασταση
δια ταυτα επεισοδια online
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

μαλλιαρης παιδεια ερμου θεσσαλονικη

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
φραγκισκος δημητροκαλλης

Ο Buddha, σκύλος της κοπέλας του Mark Meechan σήκωνε την πατούσα του κάθε φορά που ο 30χρονου του έλεγε «ρίξε αέριο τους Εβραίους». Το βίντεο ξεσήκωσε αντιδράσεις και οδήγησε τον άντρα στα δικαστήρια.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

Η αστυνομία τον συνέλαβε όταν το βίντεο έγινε viral. Σήμερα έχει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές.


Ο Meechan δήλωσε αθώος, όμως καταδικάστηκε. Η υπόθεση προκάλεσε την έντονη κατακραυγή μερίδας πολιτών, που μάλιστα συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.


Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, που ελήφθη τον Μάρτιο, ο κωμικός Ricky Gervais έγραψε στο Twitter: «Ένας άντρας καταδικάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία γιατί έκανε ένα αστείο που θεωρήθηκε ‘’πολύ προσβλητικό’’». «Αν δεν πιστεύετε ότι είναι δικαίωμα του κάθε ατόμου να λέει πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν ‘’πολύ προσβλητικά’’ τότε δεν πιστεύετε στην ελευθερία της έκφρασης».


μαλλιαρης παιδεια ερμου θεσσαλονικη


Mac Convery outside Airdrie Sheriff Court. Sentencing due of Mark Meechan, convicted after training his girlfriend’s pug to do Nazi salute pic.twitter.com/izSRQqBocZ

— James Matthews (@jamesmatthewsky) 23 Απριλίου 2018


μαλλιαρης παιδεια ερμου θεσσαλονικη
ξενοδοχεια σοφια βουλγαριασ

ετικετες νερου για βαπτιση

φεντερικο φελινι ταινιες
ετικετες νερου για βαπτιση

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, με εξαιρετικά επείγον έγγραφό του, εγκρίνει την κατ’ εξαίρεση χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με τη μέθοδο ψεκασμού υπέρμικρου όγκου (ULV) από εδάφους και από αέρος, για την αντιμετώπιση των ακμαίων κουνουπιών, σε περιοχές στις οποίες υπάρχει μεγάλος πληθυσμός τους.


Η εφαρμογή των σκευασμάτων θα γίνει υπό την ευθύνη, εποπτεία και καθοδήγηση των αρμόδιων Διευθύνσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Τα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν φτάσει τα 153, εκ των οποίων τα 17 έχουν αποβεί θανατηφόρα. Από τα συνολικά κρούσματα, το ένα τρίτο περίπου έχει καταγραφεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπό τον κ. Μπασκόζο, για τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των φορέων στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης των κρουσμάτων. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, από την πλευρά του, ζήτησε χθες, Πέμπτη, την εφαρμογή έκτακτου σχεδίου δράσης και κάλεσε τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας να εφαρμόσει άμεσα ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για τα ατομικά μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html


ετικετες νερου για βαπτιση
κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης θεσσαλονίκης
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

live streaming η φιεστα του ολυμπιακου

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
αγγλοελληνικο λεξικο κειμενου
live streaming η φιεστα του ολυμπιακου

Οι τράπεζες, στις οποίες οφείλονται 162 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό τους τίτλους των εντύπων και των διαδικτυακών σελίδων, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν είναι σε θέση να καταβάλει τα 77,8 εκατομ ευρώ, τα οποία κατέστησε απαιτητά η Εθνική Τράπεζα ως εκπρόσωπος ομολογιούχων και δανειστών.


Το Έθνος, το κυριακάτικο φύλλο του και πιθανότατα ο διαδικτυακός τόπος ethnos.gr θα εκπλειστηριαστούν με τιμή εκκίνησης τα 2.355.000 ευρώ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.


Στον ίδιο πλειστηριασμό θα πωληθεί το καθημερινό φύλλο της Ημερησίας, το φύλλο του Σαββατοκύριακου και πιθανότατα το imerisia.gr έναντι του ποσού των 476.000 ευρώ.


perfecto δερματινο ανδρικο

Δεν θα βγει προς πώληση, ωστόσο, το ποσοστό που διατηρεί ο Πήγασος στο Mega (13,09%).


live streaming η φιεστα του ολυμπιακου


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

αφιερωση σφακιανακη για παντελιδη

ορθόδοξη εκκλησία της ρωσίας
ενφια θα πληρωθει
αφιερωση σφακιανακη για παντελιδη

Τα συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν την απασχόληση ανέργων νέων πτυχιούχων ανώτατης εκπαίδευσης, την επιδότηση επιχειρήσεων που δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας και τη «δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία» για ανέργους πρώην επιχειρηματίες.


«Θα έχουν βγει στον "αέρα" μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου. Δηλαδή, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου θα έχουν βγει στον "αέρα" και τα τρία προγράμματα, ξεκινώντας από τις επόμενες εβδομάδες» είπε η κ. Μαρία Καραμεσίνη.


Το ένα πρόγραμμα αφορά την απασχόληση 5.500 άνεργων πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας 22 ως 29 ετών. Τους δίνεται δυνατότητα να απασχοληθούν σε υπουργεία και σε εποπτευόμενους δημόσιους φορείς και μάλιστα με αποδοχές, για θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης από 1040 ως 1140 ευρώ και για θέσεις τεχνολογικής εκπαίδευσης από 990 έως 1.090 ευρώ.


«Θέλουμε να έχουν την ευκαιρία οι άνεργοι πτυχιούχοι να τοποθετηθούν σε θέσεις που να έχουν κάποιες αμοιβές που ουσιαστικά δεν υποτιμούν τις προσπάθειες που έχουν κάνει για να αποκτήσουν προσόντα» είπε η κ. Καραμεσίνη και συνέχισε: «Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο εντάσσεται στη λογική της ανάσχεσης της φυγής των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό. Και για αυτό έχει ως αποδέκτες ανέργους, που δεν έχουν μόνο ένα απλό πτυχίο, αλλά μπορεί να έχουν μεταπτυχιακό, ή διδακτορικό τίτλο σπουδών και κλιμακώνονται οι αμοιβές τους ανάλογα με τον τίτλο σπουδών που έχουν στην κατοχή τους».


αφιερωση σφακιανακη για παντελιδη

Το άλλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά επιχειρήσεις, που αύξησαν τις «νέες θέσεις» εργασίας, δηλαδή, αύξησαν «καθαρά» την απασχόληση, στο διάστημα από 1 Ιουνίου 2017 μέχρι 31 Μαΐου 2018, τόνισε η κ. Καραμεσίνη και πρόσθεσε: «Θα επιχορηγηθούν αυτές οι επιχειρήσεις για να διατηρήσουν, όχι μόνο τις νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησαν, αλλά και το σύνολο των θέσεων εργασίας που έχουν. Άρα, λοιπόν, μιλάμε για διατήρηση της απασχόλησης, μέσα από την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων».


Το τρίτο πρόγραμμα αφορά την πρωτοβουλία για τη «δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία» και απευθύνεται σε πρώην επιχειρηματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους από την 1.1.2012 και μετά και οι οποίοι θέλουν να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Οι επιχορηγήσεις κυμαίνονται από 12.000 ως 36.000 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης, με την οποία θα ξεκινήσει η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.


«Μάλιστα, δίνουμε την ευκαιρία και σε αυτούς που δεν έχουν κάνει ρύθμιση οφειλών στον ΕΦΚΑ, γιατί πολλοί που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους δεν μπόρεσαν να μπουν σε ρυθμίσεις του ΕΦΚΑ. Τώρα με αυτό το πρόγραμμα δίνεται η ασφαλιστική ενημερότητα για να ξεκινήσουν νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ, απευθείας το 25%, ή μέχρι το 25% , της επιχορήγησης που θα πάρουν, απευθείας στον ΕΦΚΑ».



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

χορευτικες παραστασεις

πλακα βασιλικη δικηγορος &
«Ο Τιτανικός της Ελλάδας»: Σαν σήμερα βυθίζεται το ατμόπλοιο «Χειμάρρα» στο Νότιο Ευβοϊκό

Η βύθιση του ατμόπλοιου «Χειμάρρα» στις 19 Ιανουαρίου 1947 στον Νότιο Ευβοϊκό είναι το πιο πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα στη χώρα μας. Έμεινε στην ιστορία ως «Ο Τιτανικός της Ελληνικής Ακτοπλοΐας».


Το επιβατηγό ατμόπλοιο «Χειμάρρα», που ανήκε προηγουμένως στη Γερμανία με την ονομασία «Χέρτα», δόθηκε στη χώρα μας ως πολεμική επανόρθωση και το εκμεταλλευόταν το Δημόσιο. Απέπλευσε στις 8:30 το πρωί της 18ης Ιανουαρίου 1947, από τη Θεσσαλονίκη για τον Πειραιά, με 544 επιβάτες και 86 άνδρες πλήρωμα. Βρισκόμαστε στο μέσον του Εμφυλίου Πολέμου και το οδικό δίκτυο της χώρας ήταν σε κακή κατάσταση, αν όχι ανύπαρκτο. Έτσι, μια εναλλακτική διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα ήταν μέσω θαλάσσης.


χορευτικες παραστασεις



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στις 4:10 τα ξημερώματα της 19ης Ιανουαρίου το «Χειμάρρα» ενώ έπλεε στον Νότιο Ευβοϊκό προσέκρουσε λόγω της πυκνής ομίχλης στις βραχονησίδες «Βερδούγια», μεταξύ Νέων Στύρων και Αγίας Μαρίνας. Είναι η επικρατέστερη εκδοχή του ναυαγίου, γιατί υποστηρίζονται και άλλες απόψεις, όπως ότι προσέκρουσε σε μαγνητική θαλάσσια νάρκη ή ότι έγινε σαμποτάζ.


μπαστουνι της βροχης πληροφοριες

Η σφοδρή πρόσκρουση προκάλεσε εισροή υδάτων και σοβαρό πρόβλημα στο πηδάλιο του πλοίου, με αποτέλεσμα να παραμείνει ακυβέρνητο. Το πλήρωμα του «Χειμάρρα» δεν φρόντισε να διατηρήσει την τάξη κατά την εγκατάλειψη του σκάφους, που έγινε τελείως ανεξέλεγκτα.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

χορευτικες παραστασεις

Αν και το επιβατηγό βυθίστηκε μιάμιση ώρα αργότερα και σε απόσταση μόλις ενός μιλίου από την Αγία Μαρίνα, ο πανικός που επικράτησε κατά την εγκατάλειψη του πλοίου, το φοβερό ψύχος και τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα της περιοχής, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 383 άνθρωποι. Ανάμεσά τους πολλά γυναικόπαιδα, πολιτικοί κρατούμενοι και χωροφύλακες συνοδοί.

Στη δίκη που ακολούθησε, ο δεύτερος πλοίαρχος Μπέρτολς, που ήταν βάρδια την ώρα του ναυαγίου, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών και ο πλοίαρχος Μπελέσης σε φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή. Για την απώλεια του πλοίου το Ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε από την ασφάλεια 70.000 λίρες Αγγλίας.

Χρόνια αργότερα, ο δύτης Κώστας Θωκταρίδης και η ομάδα του πραγματοποίησαν έρευνες στο σημείο του ναυαγίου και ανέσυραν πολύτιμα αντικείμενα. Εκτέθηκαν μαζί με κειμήλια από το ναυάγιο του Τιτανικού στις αρχές του 2006 στο Ζάππειο.

Πηγή: sansimera



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

ινστιτούτο θερβάντες επικοινωνια

ινστιτούτο θερβάντες επικοινωνια

«Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει μια συμφωνία για την αναβάθμιση των ελληνικών F16 και αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και τις σχέσεις μας», ήταν η δήλωση του αμερικανού προέδρου που άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου».


Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε στο κόστος της «δυνητικής» συμφωνίας το οποίο φτάνει τα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε πως ο λογαριασμός δεν θα ξεπερνά τα 1,1 δισεκ. και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του κόμματός του. Η αντιπαράθεση πέρασε και στη Βουλή με βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης να ασκούν έντονη κριτική.


Ο Οργανισμός Συνεργασίας για την Αμυντική Ασφάλεια των ΗΠΑ επιβεβαίωσε το εκτιμώμενο κόστος που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας και αυτό λόγο για αναβάθμιση ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω twitter, «διόρθωσε» το ποσό.


Αντιπαράθεση Π. Καμμένου με την ΝΔ


«’Οροφή’ για την Ελλάδα, για τον ελληνικό προϋπολογισμό, είναι 1,1 δισ. ευρώ σε βάθος 10ετίας-15ετίας», ανέφερε ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας πως «τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά».



Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δις € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 17 Οκτωβρίου 2017


ινστιτούτο θερβάντες επικοινωνια
στιχοι για αυτο σαγαπω
οποιος αερας κι αν φυσα ο μυλος παντα αλεθει σημασια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

έλεν ντε τζένερις ηλικια

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html
το ωραιο ταβερνακι ναυπλιο
φύλαξέ μου ένα χάδι
έλεν ντε τζένερις ηλικια
έλεν ντε τζένερις ηλικια

Και μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι , η δημοσιοποίηση της έκθεσης έγινε την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς, η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία» .


«Είναι χαρακτηριστικό ότι τα spread σήμερα πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας ενώ στην έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δημοσιοποιήθηκε αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις», σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι και καταλήγουν:



Σε αυτήν δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις μετά τη συμφωνία, δημιουργείται αρνητικό κλίμα και απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης.




https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

ερμηνευσε τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου

ψυγεια πιτσος ανταλλακτικα
ερμηνευσε τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου

Η συγκεκριμένη Μονάδα Υγείας θα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε έκτακτα περιστατικά, σε καθημερινή βάση συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Οι μεταφορά των ασθενών δεν θα γίνεται με ασθενοφόρο αλλά με δικό τους μέσο.


Έτσι λοιπόν από την Δευτέρα 10 Ιουλίου, στη Μονάδα Υγείας Αλεξάνδρας υπάρχει όλο το 24ωρο Παθολόγος, Καρδιολόγος και Παιδίατρος.


Πέντε ακόμη ιατρικές και εργαστηριακές ειδικότητες Ορθοπεδικής, Χειρουργικής, Ακτινοδιαγνωστικής, Βιοπαθολογίας και Οδοντιατρικής, παρέχουν υπηρεσίες καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και Σαββατοκύριακα-αργίες από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, παραμένοντας τις υπόλοιπες ώρες σε διαρκή ετοιμότητα και συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό που είναι σε ενεργό εφημερία.


Το Υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι όταν τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η 24ωρη λειτουργία και άλλων Μονάδων Υγείας σε όλη την χώρα θα αντιμετωπιστεί και το πρόβλημα της πολύωρης αναμονής των ασθενών στα Τμήματα των Επειγόντων Περιστατικών του ΕΣΥ.


βιβλιοφάγος στα αγγλικα

Το ΠΕΔΥ Αλεξάνδρας βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 119, και το τηλέφωνο επικοινωνίας με το κέντρο παροχής έκτακτης πρωτοβάθμιας περίθαλψης όλο το 24ωρο είναι το : 210-6479799



ερμηνευσε τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

δρομολογια οσε φλωρινα θεσσαλονικη τιμες

δρομολογια οσε φλωρινα θεσσαλονικη τιμες
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα (23/1) οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ
EUROKINISSI

Την πλήρη αντίθεσή τους στην «περαιτέρω συρρίκνωση των ΕΛΤΑ και τις χιλιάδες απολύσεις προσωπικού», δηλώνουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, πραγματοποιώντας 24ωρη πανελλαδική απεργία και πορεία στις 11:00 το πρωί από το θέατρο "ΑΛΦΑ" στην Πατησίων προς το υπουργείο Οικονομικών.


Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών αναφέρει μεταξύ άλλων «οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ καταγγέλλουν τις προσπάθειες του Υπερταμείου και της διοίκησης του Οργανισμού για την προωθούμενη μείωση 2.300 και πλέον θέσεων εργασίας, το κλείσιμο 220 και πλέον καταστημάτων και την υποβάθμιση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το πλάνο «βιωσιμότητας» (;) του Οργανισμού.


υπερχρεωμένα νοικοκυριά προθεσμία επικαιροποίησης



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για μία ακόμη φορά, «βαφτίζεται» εξυγίανση και εξορθολογισμός η συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και των δαπανών προσωπικού, λησμονώντας ή και αποκρύπτοντας ότι οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, από το 2010 και έπειτα, έχουν υποστεί μειώσεις μισθών που ξεπερνούν το 40%! Στον αντίποδα, όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις των τελευταίων διοικήσεων για την άντληση ικανοποιητικών εσόδων από εναλλακτικές πηγές (δέμα, εκτελωνισμός, ενέργεια), αλλά ολοένα και διολισθαίνει ο κύκλος εργασιών, συνεχίζονται οι ολιγωρίες με την απώλεια μεγάλων πελατών (τελευταίο παράδειγμα η Cosmote) και παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη οι οφειλές του ελληνικού δημοσίου από την Καθολική Υπηρεσία και όχι μόνο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


δρομολογια οσε φλωρινα θεσσαλονικη τιμες

Κλείνουν 215 καταστήματα - Απολύονται 2.000 εργαζόμενοι

Σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ μέσα στην επόμενη τριετία και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπερταμείου, το οποίο και ελέγχει το 90% της εταιρείας, καλείται να εφαρμόσει η νέα διοίκηση.

Η εφαρμογή των σαρωτικών αλλαγών κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι καθότι συναντούν ήδη σφοδρές αντιδράσεις από τους 6.000 εργαζομένους των ελληνικών ταχυδρομείων και οι οποίοι έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο και απεργία την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Βασικό ζητούμενο της όλης προσπάθειας είναι να κλείσει η «μαύρη τρύπα» στα έσοδα των ΕΛΤΑ, η οποία αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», τα ΕΛΤΑ διεκδικούν περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο για τις υπηρεσίες του την προηγούμενη πενταετία.

Το σχέδιο της προβλέπει μείωση των λειτουργικών εξόδων με κλείσιμο 215 καταστημάτων σε όλη τη χώρα και ταυτόχρονα απόλυση περισσότερων από 2.000 εργαζομένων.



μονιμος κατοικος εξωτερικου
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html