Friday, May 31, 2019

υπολογισμος μοριων πανελληνιων 2016

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
ταβερνες ψησταριες αθηνα

Αύξηση κατά 716 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Αύγουστο του 2017, οι συνολικές καταθέσεις των επιχειρήσεων, ανερχόμενες σε 22,1 δισ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής τους διαμορφώθηκε στο 13%. Ειδικότερα, οι καταθέσεις των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 689 εκατ. ευρώ, έναντι μείωσης κατά 93 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αυξήθηκαν κατά 27 εκατ. ευρώ, τον Αύγουστο του 2017, έναντι αύξησης κατά 605 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.


Αθροιστικά αύξηση κατά 1,40 δισ. ευρώ παρουσίασαν, τον Αύγουστο του 2017, οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι αύξησης κατά 928 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής παρέμεινε αμετάβλητος, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, στο 4,3%.


υπολογισμος μοριων πανελληνιων 2016

Αύξηση κατά 93 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Αύγουστο του 2017, οι καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης, έναντι αύξησης κατά 18 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο 9,5% από 2,8% τον προηγούμενο μήνα.


υπολογισμος μοριων πανελληνιων 2016

Τον Αύγουστο του 2017, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της συνολικής χρηματοδότησης της οικονομίας διαμορφώθηκε στο -1,5% από -1,8% τον προηγούμενο μήνα και η μηνιαία καθαρή ροή ήταν αρνητική κατά 241 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 714 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής του συνόλου των καταθέσεων διαμορφώθηκε στο 4,7% από 4,2% τον προηγούμενο μήνα και η μηνιαία καθαρή ροή ήταν θετική κατά 1.500 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 946 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2017.


Η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τη γενική κυβέρνηση, τον Αύγουστο του 2017, ήταν θετική κατά 72 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 258 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης της γενικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε στο -5,0% από -5,2% τον προηγούμενο μήνα.


Τον Αύγουστο του 2017, o ετήσιος ρυθμός μεταβολής της συνολικής χρηματοδότησης του ιδιωτικού τομέα διαμορφώθηκε στο -0,9% από -1,2% τον προηγούμενο μήνα. Η μηνιαία καθαρή ροή της συνολικής χρηματοδότησης προς τον ιδιωτικό τομέα ήταν αρνητική κατά 313 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 456 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.




μεγαλη λιμνη αρκτων σε ποια ηπειρο ειναι

θωρακισμενες πορτες μπαλωμενος τιμες

τοσα χρονια μες στους χαρτες μου σε ψαχνω
θωρακισμενες πορτες μπαλωμενος τιμες

Όπως αποκάλυψε από χθες το CNN Greece, φρουροί κατήγγειλαν στον διοικητή της εξωτερικής φρουράς ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου του οπλισμού λίγο πριν την ανάληψη της βάρδιάς τους, διαπίστωναν κατά καιρούς ότι κάποια από τα φυσίγγια ήταν πιο ελαφριά από ό, τι θα έπρεπε κανονικά.


Αμέσως οι Αρχές των φυλακών προχώρησαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο φυσιγγίων από δυο σκοπιές των φυλακών και διαπιστώθηκε ότι κάποια από τα φυσίγγια δεν περιείχαν πυρίτιδα, αλλά χώμα.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Συνεπώς σε περίπτωση που οι φρουροί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, θα διαπίστωναν ότι αυτά θα ήταν εντελώς ανενεργά. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως, το κουβάρι θέλει πολύ χρόνο για να ξετυλιχτεί καθώς στις σκοπιές εναλλάσσονται πολλά άτομα, που μπορεί να φτάνουν και τα 80 και κάθε φορά, ο ένας φρουρός παραδίδει στον επόμενο, ενώ η συγκεκριμένη παρτίδα από φυσίγγια είχε παραληφθεί για πρώτη φορά το 2013.


θωρακισμενες πορτες μπαλωμενος τιμες

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, προκάλεσε πολλά ερωτήματα τόσο για το πόσα από τα φυσίγγια είχαν αχρηστευθεί, αλλά φυσικά και το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια. Πάντως στις συγκεκριμένες φυλακές υπάρχουν βαρυποινίτες και ανάμεσά τους, πολύ γνωστός καταδικασμένος για διακίνηση ποσότητας ναρκωτικών.



3ος ναος σολομωντα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

νεα για το καραβι ιταλια

δωρισε τα μαλλια σου ηρακλειο
νεα για το καραβι ιταλια
νεα για το καραβι ιταλια

Η αντισυνταγματικότητα της κατάργησης των δώρων αφορά στο σύνολο των υπηρετούντων στο Δημόσιο, στους ΟΤΑ, στα ΝΠΔΔ και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (εκτός από ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, όπου εμμέσως ισχύει καθεστώς εισηγμένης και οι υπάλληλοι λαμβάνουν ακόμη δώρα). Συνολικά αφορά σε πάνω από 535.000 υπαλλήλους οι οποίοι υπηρετούν στον δημόσιο τομέα.


βιντεο κοσμος μπρουσκο 35

Το επόμενο διάστημα αναμένεται «βροχή» αγωγών από χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους (εκτός από τους συνταξιούχους), μετά τις αποφάσεις του ΣΤ’ Τμήματος του ΣτΕ, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική την ολοκληρωτική κατάργηση των δώρων το 2012 και ενόψει της τελικής απόφασης της Ολομέλειας, η οποία συνεδριάζει σήμερα.


Η ΑΔΕΔΥ συνιστά σε όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο να ασκήσουν αγωγές μέχρι τα τέλη Μαρτίου.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

Με αγωγή που ασκείται εντός του 2019 μπορούν να διεκδικηθούν δώρα και επιδόματα για το 2017, το 2018 και το 2019. Δεν μπορούν να διεκδικηθούν αναδρομικά από παρελθόντα έτη αυτών, καθώς υπάρχει ειδική διάταξη νόμου που ορίζει ότι διεκδικήσεις αποδοχών από δημοσίους υπαλλήλους ανατρέχουν σε διετία.



https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

αναγγελιες κηδειων θεσσαλονικη

αναγγελιες κηδειων θεσσαλονικη

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κυβέρνηση αναμένεται να διπλασιαστεί το κονδύλι που προορίζεται για το εν λόγω επίδομα από 60 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι σε 120 εκατ. ευρώ για τον εφετινό χειμώνα.


κπγ γαλλικα μαιος 2015

Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια δεν θα αλλάξουν, θα είναι τα ίδια με τα περυσινά. Εκεί που θα υπάρξουν αλλαγές θα είναι στο ύψος της επιδότησης ανά λίτρο και ανά γεωγραφική ζώνη.


Ειδικότερα, κάτοικοι των νομών της Α’ Ζώνης (Γρεβενών, Δράμας, Εβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών, Φλώρινας) θα έχουν διπλάσια ή και τριπλάσια επιδότηση ανά λίτρο σε σύγκριση με πέρυσι. Δηλαδή από 12,5 λεπτά το λίτρο θα λάβουν 25 λεπτά ή 37,5 λεπτά το λίτρο. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό επίδομα μπορεί να φθάσει τα 937,5 ευρώ από 312,5 ευρώ που ήταν για την περυσινή περίοδο.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

Στις υπόλοιπες ζώνες το επίδομα αναμένεται να διπλασιαστεί και έτσι οι κάτοικοι της Β’ Ζώνης (ανήκει ο Δήμος Θεσσαλονίκης) θα λάβουν έως 375 ευρώ επιδότηση αντί για 187,5 ευρώ πέρυσι και της Γ’ Ζώνης (περιλαμβάνεται η Αττική) θα λάβουν έως 200 ευρώ αντί για 100 ευρώ πέρυσι.



αναγγελιες κηδειων θεσσαλονικη
miele βλαβες
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html

παλιες φωτογραφιες τσιπρα

Ειδικότερα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

Ο τραυματισμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 60χρονο Έλληνα.


Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ. ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.


παλιες φωτογραφιες τσιπρα

παλιες φωτογραφιες τσιπρα

Το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης αναζητείται.


φυτικά λάδια για τα μαλλιά




κλαίω την ώρα στίχοι
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

group κωνσταντινουπολη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html
αρχες λειτουργιας φορητου υπολογιστη
group κωνσταντινουπολη
Συλλαλητήριο Αθήνα - Μίκης Θεοδωράκης: Είμαι ήρεμος και έτοιμος

Απτόητος και ακούραστος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, απάντησε το απόγευμα του Σαββάτου (03/02) στην επίθεση με μπογιές και συνθήματα που δέχτηκε νωρίτερα το σπίτι του στην Ακρόπολη.


Σύμφωνα με τα «Νέα», ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος».


το κάστρο της σκύρου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

Διαβάστε εδώ για την επίθεση που δέχτηκε το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη



group κωνσταντινουπολη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

φωτο πολεμικο ναυτικο

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
λειτουργια ξυλοσομπας
πυλαιας τουμπα
φωτο πολεμικο ναυτικο

Οι επιχειρήσεις, αφού συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία στην φόρμα του ΜΙ, αποκτούν τον Μοναδικό Αριθμό Νησιωτικής Επιχείρησης, ο οποίος τις καθιστά δικαιούχες του μέτρου.


Η έναρξη εγγραφής των νησιωτικών επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΜΙ, ανοίγει τον δρόμο για την χρηματοδότηση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων τους, από και προς τα νησιά, στοιχείο που μέχρι στιγμής τις καθιστούσε μη ανταγωνιστικές.


Υπενθυμίζεται ότι οι μεταφορικές δαπάνες για τις επιχειρήσεις των νησιών της πιλοτικής εφαρμογής, είναι επιλέξιμες από 1/7/2018. Εντός Σεπτεμβρίου, οι επιχειρήσεις θα κληθούν να εισάγουν στην πλατφόρμα, τα σχετικά παραστατικά του τριμήνου Ιουλίου – Αυγούστου - Σεπτεμβρίου, ώστε να πιστωθεί στους λογαριασμούς τους το αντίστοιχο ποσό.


Με το άνοιγμα της πλατφόρμας του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στις επιχειρήσεις, υλοποιείται άλλο ένα βήμα προς τη κατεύθυνση ολοκλήρωσης της εφαρμογής του ΜΙ, μιας νησιωτικής πολιτικής που εξαγγέλθηκε και υλοποιείται για την στήριξη των νησιών και την ενίσχυση των αναπτυξιακών τους προοπτικών.



φωτο πολεμικο ναυτικο
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html

τηλεοπτικα δικαιωματα οτε tv 2015

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
τα προσωπικά μου στιχοι

Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


τηλεοπτικα δικαιωματα οτε tv 2015

Αττική


καιρός: αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 22 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

ποιος σου είπε

Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στη Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της Ηπείρου.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 20 έως 34 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



τηλεοπτικα δικαιωματα οτε tv 2015

κτελ αχαϊας τιμες

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
κτελ αχαϊας τιμες

Η εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής Σβετλάνα Πετρένκο, η οποία προέβη και στην σχετική ανακοίνωση, είπε ότι «από την Κεντρική διεύθυνση που είναι αρμόδια για την διερεύνηση εξαιρετικά σημαντικών υποθέσεων δόθηκε στις 16 Μαρτίου η εντολή να ασκηθεί ποινική δίωξη για την απόπειρα εσκεμμένης δολοφονίας της πολίτου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γιούλια Σκριπαλ (…) καθώς επίσης και για τη δολοφονία του πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νικολάι Γκλουσκόφ στο Λονδίνο με βάση τις ενδείξεις του εγκλήματος…».


Η Σβετλάνα Πετρένκο υπογράμμισε ότι: «Η έρευνα θα διεξαχθεί με βάση τα όσα προβλέπει η ρωσική νομοθεσία και οι κανόνες του διεθνούς δικαίου» και προσέθεσε ότι:


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html


Η ανάκριση προγραμματίζεται να γίνει με την συμμετοχή στην έρευνα υψηλού επιπέδου εμπειρογνωμόνων, και οι ανακριτές είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τα αρμόδια όργανα της Μεγάλης Βρετανίας.



Ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του στις 4 Μαρτίου δηλητηριάσθηκαν στο Σάλσμπερι κάτω από άγνωστες συνθήκες από μια νευροπαραλυτική ουσία. Και οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το περιστατικό της απόπειρας δολοφονίας εναντίον τους έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις Ρωσίας Βρετανίας, με αποτέλεσμα η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι να απελάσει 23 Ρώσους διπλωμάτες από τη Βρετανία.




κτελ αχαϊας τιμες
παισιος πολεμος τουρκια
φρυδια ηρακλειο κρητης

Thursday, May 30, 2019

ξενοδοχειο σαμο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
ξενοδοχειο σαμο
ξενοδοχειο σαμο

Η Ολυμπιονίκης, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, αναφέρει ότι «κατά την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου υποβλήθηκε σε πάρα πολλά ντόπινγκ κοντρόλ πριν, κατά την διάρκεια, και μετά την διεξαγωγή τους και διαπιστώθηκε απόλυτα καθαρή από διεγερτικές της αγωνιστικής ικανότητας ουσίες».


«Είναι γεγονός ότι έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη για τους Αγώνες στο Πεκίνο», αναφέρει ο δικηγόρος στην ανακοίνωσή του και τονίζει: «Το απόρρητο της διαδικασίας μου επιτρέπει μόνο να αναφέρω: Η Πηγή Δεβετζή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ και αυτό θα αποδειχθεί κατά την συζήτηση της υπόθεσης ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Δ. Ο.Ε».


ναυσταθμος σαλαμινας τηλεφωνο

«Η παγκόσμια διάκριση ήταν απόρροια – αποκλειστικά - του ταλέντου της και του εξαντλητικού – ενίοτε απάνθρωπου - προπονητικού προγράμματος, που ακολούθησε», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:


«Όσοι προεξοφλούν ότι θα αφαιρεθούν τα μετάλλια της Πηγής Δεβετζή, ότι θα χάσει η πατρίδα μας τα μετάλλια, γιατί στο ελληνικό έθνος – εν τέλει - πιστώνονται αυτές οι παγκόσμιες διακρίσεις, ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ».



γυναικες στην ελληνικη επανασταση 1821

βιδάλ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
ιατρικη απεικονιση βολου αε
βιδάλ

Σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα του συμβουλίου, οι υπουργοί Οικονομικών θα συζητήσουν μεταξύ άλλων το πως μπορεί να χρηματοδοτηθεί καλύτερα η μείωση της φορολόγησης της εργασίας και θα ανταλλάξουν εθνικές εμπειρίες και απόψεις για λύσεις σχετικά με το θέμα.


Να σημειωθεί πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ζώνης του ευρώ και του ΟΟΣΑ που το 2016 και το 2017 αύξησε τη φορολογική επιβάρυνση της εργασίας - άμεσους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές - με τη μέση επιβάρυνση να διαμορφώνεται στο 40,2%, όταν η συνολική επιβάρυνση, σε επίπεδο μέσου όρου στις χώρες του ΟΟΣΑ, μειώθηκε κατά 0,07% στο 36%.


Στη βάση αυτή το Eurogroup θα καταπιαστεί με την εξεύρεση των πλέον αποτελεσματικών τρόπων χρηματοδότησης της μείωσης της φορολόγησης της εργασίας προκειμένου να δοθεί ώθηση στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση. Η άσκηση αυτή δεν είναι απλή ούτε για την ευρωζώνη ούτε για την Ελλάδα δεδομένου ότι η φορολόγηση της εργασίας αποτελεί, κατά μέσον όρο, σχεδόν το ήμισυ των δημοσίων εσόδων στην ευρωζώνη.


Στην Ελλάδα το αποτέλεσμα της υψηλής φορολόγησης της εργασίας είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τις οικογένειες με παιδιά σε σχέση με τους άγαμους. Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ οικογένεια με δύο παιδιά που έχει μέσο εισόδημα 31.0001 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει σε φόρους το 30% του μικτού εισοδήματος, ήτοι 9.300 ευρώ, όταν στην Ισπανία οικογένεια με δύο παιδιά που έχει μέσο εισόδημα 34.423 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει σε φόρους το 14% του μικτού εισοδήματος, ήτοι 4.819 ευρώ!


γιαννης γκιωνακης συζυγος

Σήμερα οι υψηλότερες επιβαρύνσεις στη φορολόγηση της εργασίας εντοπίζονται στο Βέλγιο (μέση επιβάρυνση 54%), στη Γερμανία (μέση επιβάρυνση 49,4%), τη Γαλλία (μέση επιβάρυνση 48,1%), την Ιταλία (μέση επιβάρυνση 47,8%) και την Αυστρία (μέση επιβάρυνση 47,1%). Αντιθέτως οι χαμηλότερες επιβαρύνσεις στη φορολόγηση της εργασίας εντοπίζονται στην Ιρλανδία (μέση επιβάρυνση 27,1%), στη Γερμανία (μέση επιβάρυνση 49,4%), τη Γαλλία (μέση επιβάρυνση 48,1%), την Ιταλία (μέση επιβάρυνση 47,8%) και την Αυστρία (μέση επιβάρυνση 47,1%).


Αν και η μείωση της φορολόγησης της εργασίας είναι αυτονόητος σκοπός για όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ που επιθυμούν να καταστούν ανταγωνιστικές, ωστόσο δεν είναι και για την Ελλάδα, η οποία έχει αναλάβει δεσμεύσεις για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια ελιγμών ούτε στο σκέλος της μείωσης των άμεσων φόρων, ούτε στο σκέλος της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών.



βιδάλ

sae γνωμες

μαθηματα σε μαθητες δημοτικου
sae γνωμες
sae γνωμες
Καιρός Αθήνα: Μαγευτικές εικόνες από τη χιονισμένη Ακρόπολη από ψηλά

Μαγευτικές είναι οι εικόνες από τo κέντρο της χιονισμένης Αθήνας


Το λευκό τοπίο από… ψηλά μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html


β εθνικη κερκυρα
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

πινακες αναπληρωτων θεατρικων σπουδων

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html
κρεβατια κουκετες τιμη

Ένας εκπρόσωπος του σουηδικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι ο Ρι βρίσκεται στη Στοκχόλμη για συνομιλίες με τη Βάλστρομ με θέματα την κατάσταση ασφαλείας στην κορεατική χερσόνησο και τη διπλωματική εκπροσώπηση των ΗΠΑ στη Βόρεια Κορέα.


παλια ρολογια αντικες

Η Σουηδία, που δεν είναι ένα μέλος της βορειοατλαντικής στρατιωτικής συμμαχίας του NATO, έχει αναφερθεί ως μια ενδεχόμενη τοποθεσία για την πιθανή κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ Τραμπ και Κιμ.


πινακες αναπληρωτων θεατρικων σπουδων

Η πρεσβεία της Σουηδίας στην Πιονγκγιάνγκ εκπροσωπεί τα αμερικανικά συμφέροντα στη Βόρεια Κορέα, καθώς οι ΗΠΑ δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα αυτή.



«Αν πράγματι οι κύριοι εμπλεκόμενοι επιθυμούν η Σουηδία να διαδραματίσει έναν ρόλο, να διευκολύνει, να αποτελέσει ένας τόπος συζήτησης, ή ένας σύνδεσμος, ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε έτοιμοι να το πράξουμε», δήλωσε ο Σουηδός πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT. «Αλλά θα πρέπει να είναι οι κύριοι εμπλεκόμενοι που θα αποφασίζουν, σε αυτή την περίπτωση, ποιον ρόλο η Σουηδία θα έχει», πρόσθεσε.


πινακες αναπληρωτων θεατρικων σπουδων


Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας επιβεβαίωσαν την άφιξη του Ρι στη Σουηδία, τονίζοντας ότι ταξίδεψε στη σκανδιναβική χώρα για να συνομιλήσει με την ομόλογό του για «διμερείς σχέσεις και ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος». Δεν υπήρξε αναφορά για τις ΗΠΑ.


Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρμεντ Χέδερ Νάουερτ δήλωσε στην τακτική συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον ότι έχει γνώση της συνάντησης στη Στοκχόλμη, αλλά οι ΗΠΑ δεν θα λάβουν μέρος σε αυτήν.



«Δεν στέλνουμε καμία αντιπροσωπεία», τόνισε, σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για μια πιθανή σύνοδο κορυφής με την Βόρεια Κορέα καλόπιστα, αλλά χρειάζονται να ακούσουν απευθείας από την Βόρεια Κορέα τοποθέτηση επί του θέματος. «Αυτή η συνάντηση ελπίζουμε ότι θα αποφασηνίσει τι επιθυμεί η Βόρεια Κορέα από μια συνάντηση υψηλού επιπέδου, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα και ποιες θα είναι οι συνθήκες - για παράδειγμα αν θα υπάρξουν προκαταρκτικές συναντήσεις», τόνισε μια πηγή με γνώση της κατάστασης. «Δεν καν βέβαιο ότι η Βόρεια Κορέα επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια συνάντηση», σημείωσε.



Παράλληλα υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να οικοδομηθεί μια εμπιστοσύνη μεταξύ της Ουάσιγκτον της Πιονγκιάνγκ, τονίζοντας ότι: «οι ΗΠΑ θέλουν να έχουν μια βοήθεια σε προξενικά θέματα και η Βόρεια Κορέα θέλει να διασφαλίσει ότι κανείς δεν πρόκειται να εισβάλει».


Έπειτα από την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Τραμπ την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πρόθυμος να συναντήσει τον Κιμ, έχουν ξεκινήσει εικασίες για το ποια τοποθεσία θα επιλεγεί για να φιλοξενήσει την πρώτη στην Ιστορία, αν όντως πραγματοποιηθεί, συνάντηση κορυφής μεταξύ ηγετών των δύο χωρών.




ελτα κουριερ μεταξουργειο

μαγειρευω με μανιταρια

Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: αίθριος.


άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: αίθριος


άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


θερμοκρασία: από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά.


άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.



ελτα κουριερ μεταξουργειο
ελτα κουριερ μεταξουργειο
3ο επιστημονικο πεδιο μαθηματα βαρυτητας
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

στακαμαν greek movies

στακαμαν greek movies
στακαμαν greek movies

Ωστόσο, θα δοθεί περιθώριο οκτώ µηνών στους παρόχους υπηρεσιών να ενσωµατώσουν στους όρους παροχής/χρήσης των υπηρεσιών τις πληροφορίες που σχετίζονται µε την εκτίµηση και τη δηµοσίευση ταχυτήτων ή άλλων παραµέτρων ποιότητας.


σκαλοπατια για νισσαν ναβαρα


Σύμφωνα με το «Έθνος», ο κανονισµός επιχειρεί να αντιµετωπίσει το ζήτηµα των αποκλίσεων στις ταχύτητες του Διαδικτύου, το οποίο αποτελεί το συνηθέστερο σηµείο τριβής µεταξύ καταναλωτών και παρόχων υπηρεσιών Ίντερνετ.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

Ως παραδείγµατα επανορθώσεων ή αποζηµιώσεων σταθερού ή κινητού δικτύου, η ΕΕΤΤ αναφέρει:


καταστηματα ηλεκτρικων ειδων αιγιο


  • Έκπτωση στον λογαριασμό

  • Δυνατότητα διακοπής του συμβολαίου χωρίς χρέωση

  • Επιστροφή τµήµατος ή συνόλου του παγίου

  • Δυνατότητα (σε συνδροµητές σταθερών δικτύων) επιλογής πακέτου µε χαµηλότερη ονοµαστική ταχύτητα λήψης ή/και αποστολής δεδοµένων πλησιέστερη στην ταχύτητα που µπορεί να επιτευχθεί ρεαλιστικά (εφόσον υπάρχει τέτοιο πακέτο) χωρίς να χρειάζεται να καταβληθεί τέλος για την πρόωρη διακοπή σύµβασης ορισµένου χρόνου. Η δυνατότητα αυτή θα πρέπει να δίνεται ακόµα και µεταξύ διαφορετικών τεχνολογιών σύνδεσης (π. χ. από VDSL σε ADSL)

  • Συνδυασµό των παραπάνω



Βάσει του κανονισµού, οι πάροχοι οφείλουν να εξετάζουν κάθε παράπονο ή καταγγελία συνδροµητή και να αναφέρουν στους όρους παροχής/χρήσης των υπηρεσιών τις επανορθώσεις ή αποζηµιώσεις που δικαιούνται οι συνδροµητές σε περίπτωση που διαπιστωθούν συνεχείς ή επαναλαµβανόµενες αρνητικές αποκλίσεις µεταξύ της µετρούµενης ταχύτητας στο ∆ιαδίκτυο και της ταχύτητας που αναφέρεται στους όρους παροχής και ανάλογα µε το µέγεθος της απόκλισης.


Συγκεκριµένα, υποχρεούνται σε επανορθώσεις στην περίπτωση αποκλίσεων απόδοσης από την αναφερόµενη ελάχιστη ταχύτητα για συνδροµητές σταθερών δικτύων και από την αναφερόµενη µέγιστη ταχύτητα για συνδροµητές κινητών δικτύων. Επίσης, παρέχουν έγκαιρη προειδοποίηση στον χρήστη, µέσω ηλεκτρονικού µηνύµατος ή µε άλλο πρόσφορο τρόπο, σε περίπτωση που ο χρήστης πλησιάζει ένα όριο ορθής χρήσης.


Επισηµαίνεται, πάντως, ότι το παράπονο συνδροµητή δεν εγείρει αυτόµατα δικαίωµα αποζηµίωσης.


Επιπλέον, όταν η αιτία της απόκλισης διαπιστωθεί ότι βρίσκεται στο εσωτερικό δίκτυο του συνδροµητή, ο πάροχος υποχρεούται απλώς να εξηγήσει στον συνδροµητή την αιτία και να παράσχει τυχόν διευκολύνσεις.



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

ημιμονιμο γαλακτερο

περιοχές στο λονδίνο
ημιμονιμο γαλακτερο
ημιμονιμο γαλακτερο

Ο κ. Σχοινάς, αφού υπενθύμισε ότι στη δήλωση του κ. Τραμπ υπήρξε άμεση αντίδραση από πολλούς ιθύνοντες της ΕΕ, απάντησε ότι το μόνο που του έρχεται στο μυαλό είναι ο στίχος από την Αντιγόνη του Σοφοκλή «οὒτοι συνέχθειν, ἀλλά συμφιλεῖν ἔφυν», που σημαίνει, όπως εξήγησε, «γεννήθηκα για να έχω φίλους, όχι για να έχω εχθρούς».


Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εχθρός των ΗΠΑ


Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο Αμερικανός πρόεδρος στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, είπε ότι η Ρωσία, η ΕΕ και η Κίνα είναι, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, οι «εχθροί» των ΗΠΑ.



«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς εχθρούς. Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας εχθρός, με αυτά που κάνουν στο εμπόριο. Φυσικά, δεν θα σκεφτόταν κανείς την ΕΕ, αλλά είναι εχθρός. Η Ρωσία είναι εχθρός από ορισμένες πλευρές. Η Κίνα είναι ένας οικονομικός εχθρός, προφανώς είναι εχθρός. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακές, αυτό δεν σημαίνει τίποτα... Αυτό σημαίνει ότι είναι ανταγωνιστές».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html



blog τατιανας στεφανιδου
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

βιογραφια μικη θεοδωρακη βιβλιο

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html
ιταλικο μορφωτικο ινστιτουτο αθηνα
Ντροπή και ασέβεια: Βεβήλωσαν με συνθήματα εκκλησίες στην Αθήνα

Τέσσερις Ιερούς Ναούς στην περιοχή του Ζωγράφου και των Ιλισίων βεβήλωσαν αντιεξουσιαστές, γράφοντας με σπρέι συνθήματα κατά του Αμβρόσιου, των ιερέων και της εκκλησίας.


Αυτοαπαοκαλούμενοι αναρχικοί έγραψαν συνθήματα κατά του Αμβρόσιου, των ιερέων και της εκκλησίας - Δείτε τις φωτογραφίες


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και το οποίο υπογράφουν «αναρχικοί/ες» αναφέρεται ότι «την Μ. Δευτέρα, αρχή της μεγάλης εβδομάδας επισκεφτήκαμε 4 εκκλησίες στις γειτονιές του Ζωγράφου και των Ιλισίων και δώσαμε χρώμα στους λευκούς τοίχους τους.

Ο πολιτικός μας λόγος αναφερόταν κατά κύριο λόγο στον νεοναζί Αμβρόσιο και στο δίχτυ προστασίας που έχει στήσει γύρω του η εκκλησία. Ο φασιστικός, ομοφοβικός λόγος κάθε λογής παπά δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο και πρέπει να παίρνει κάθε φορά την απάντηση που του αρμόζει από τον κόσμο του κινήματος. Διαχρονικά εκκλησία και αντίδραση συμπορεύονταν. Διαχρονικά κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ταξικό μας καθήκον».

Το κειμένο συνοδεύεται με φωτογραφίες από τα συνθήματα στους τοίχους των εκκλησιών.


τραγουδι για κατερινα

βιογραφια μικη θεοδωρακη βιβλιο

Αν και δεν γίνεται καμία αναφορά για το ποιες εκκλησίες βεβήλωσαν οι άγνωστοι, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εξ αυτών είναι ο Άγιος Γεράσιμος και ο Άγιος Θεράποντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY:



βιογραφια μικη θεοδωρακη βιβλιο
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

γηπεδο λαμιας θυρες

γηπεδο λαμιας θυρες
γηπεδο λαμιας θυρες
Τραγωδία με 37χρονο στην Ηλεία

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (21/2) βρέθηκε νεκρός, στη Ζαχάρω Ηλείας, 37χρονος αλλοδαπός εργάτης που διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 37χρονος, κρεμάστηκε από ένα δέντρο σε αγροτική έκταση κοντά στο σπίτι που διέμενε.


χρωματα σε δωματια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για το συμβάν διενεργείται Αστυνομική έρευνα.

Πηγή: patrisnews.gr



δουκισσα νομικου σιτε
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

prints of paintings made

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html
αλλοδαποι αντιρρησεις
Νέο χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων: Εισέβαλαν σε ταξιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/03/2018) στην Αστυνομία, για νέο «χτύπημα» των ληστών των χρηματοκιβωτίων.


Στόχος τους, αυτή τη φορά, ταξιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες αφού έσπασαν την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του ταξιδιωτικού γραφείου στην οδό Κατεχάκη 4 εισέβαλαν στο χώρο. Στη συνέχεια άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή.


prints of paintings made

Άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



prints of paintings made
ποδηλατα ktm βολος

η μαιμου ψυχιατρος

φυσιολογικη αναπτυξη του παιδιου

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Αττική


Καιρός: αίθριος.


Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα βορειοανατολικοί στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.


η μαιμου ψυχιατρος

Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.


η μαιμου ψυχιατρος

Θεσσαλονίκη


Καιρός: αίθριος.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 το πρωί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.


Θερμοκρασία: από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 πρόσκαιρα το πρωί στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ.


Θερμοκρασία: από 8 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




μπυραρια χανια
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

σεισμοσ τωρα θεσσαλονικη

φασιστες σαλαμινα

Ο κ. Μπακογιάννης κάνει λόγο για αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, θέτοντας τις τρεις συνθήκες που πρέπει να διέπουν την εκδήλωση διαμαρτυρίας για οποιαδήποτε ομάδας πολιτών.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

σεισμοσ τωρα θεσσαλονικη

«Χριστούγεννα. Γιορτές. Εορταστικό ωράριο. Όλος ο κόσμος θέλει να κατέβει στο κέντρο για να κάνει τα ψώνια του. Οι καταστηματάρχες θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα μιας ολόκληρης χρονιάς. Όμως οι δρόμοι είναι κλειστοί. Η Αθήνα έχει πάθε μπλακ - άουτ. Εμείς λέμε το πολύ απλό το οποίο ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.


Να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο.


Θέλεις να κάνεις διαδήλωση; Κάνε με χαρά.


nova προσφορες χριστουγεννων

σεισμοσ τωρα θεσσαλονικη

Αλλά 1. Θα παίρνεις άδεια και από το Δήμο. 2. Θα ισχύσει η αρχής της αναλογικότητας. Αν είστε λίγοι, στο πεζοδρόμιο. Περισσότεροι; Πάρτε μία λωρίδα. Εάν είστε πια τόσοι πολλοί, πάρτε όλα. 3. Όποιος κάνει ζημιές, θα είναι υπεύθυνος γι' αυτές. Ο διοργανωτής θα έχει την ευθύνη για ό, τι ζημιές προκαλούνται. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορεί», λέει χαρακτηριστικά.





https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

σπυρος δοξιαδης

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
διαγραφή μεταπτυχιακών φοιτητών
σπυρος δοξιαδης
Δύναμη Δέλτα: Είμαστε παντού και είμαστε αμείλικτοι

Είναι σίγουρα οι καλύτεροι των καλύτερων και καλούνται κάθε φορά να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά - Ο λόγος για τη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης όπου σήμερα 28/03/2018 πραγματοποιεί έκτακτη άσκηση ετοιμότητας - Την άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων διέταξε ξαφνικά σήμερα το πρωί (28/03) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.


Η άσκηση είναι ευρείας έκτασης και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνεται ακόμη και ανακατάληψη βραχονησίδας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα που δίνεται εντολή ενεργοποίησης της Δύναμης Δέλτα. Η πρώτη ήταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η δεύτερη σήμερα το πρωί, περίπου στις 05.00 τα ξημερώματα από τον Πανο Καμμένο.


σπυρος δοξιαδης

Καλή επιτυχία στην άσκηση pic. twitter.com/ARCkH5x0pI

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) March 28, 2018


Σύμφωνα με το militaire.gr, δεν είναι άσχετες αυτές οι ασκήσεις ετοιμότητας αυτές τις ημέρες και δεν έχουν τον «επικοινωνιακό χαρακτήρα» που είχαν στο παρελθόν.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά το ουσιαστικό ναυάγιο της προσπάθειας των Ευρωπαίων να πείσουν τον Ταγίπ Ερντογάν να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ αλλά και για να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ο υπουργός Αμυνας μόλις πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα σε ξένη εφημερίδα είχε εκφράσει τους φόβους του για θανατηφόρο επεισόδιο που μπορεί να προκαλέσει η Τουρκία.

Με τις συγκεκριμένες ασκήσεις η ελληνική πλευρά θέλει να στείλει ένα μήνυμα ετοιμότητας του Ελληνικού Στρατού για κάθε ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, κατόπιν εντολής του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ διετάχθη άσκηση ετοιμότητας «Πυρπολητής».

Η άσκηση διεξάγεται στην περιοχή των Δωδεκανήσων με συμμετοχή μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε βίντεο από παλιότερη άσκηση των ειδικών δυνάμεων και της Δύναμης Δέλτα



Δείτε φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δύναμη Δέλτα - Ποιά είναι; - Οι καλύτεροι των καλύτερων

Η Δύναμη Δέλτα είναι μια Διακλαδική Δύναμη, με συγκεκριμένη δομή και μέσα που αποσπώνται σε αυτή από μονάδες επιφανείας του Αρχηγείου Στόλου, μαχητικά του ΑΤΑ και τμήματα Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Ενδεικτικό της ευελιξίας της συγκεκριμένης δύναμης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι πως η δομή της Δύναμης Δέλτα μεταβάλλεται αναλόγως της τακτικής κατάστασης και είναι ειδικής σύνθεσης.

Σε αυτήν υπάγονται μεταξύ άλλων:

Η Ζ ΜΑΚ (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών)

Πρόκειται για τη Mονάδα Φάντασμα όπως την αποκαλούν, η οποία ιδρύθηκε το 1997 λίγους μόλις μήνες μετά της Κρίση των Ιμίων.
Σε αυτήν υπηρετούν μόνιμα στελέχη των ΕΔ και με επάνδρωση 100%. Η κύρια αποστολή της Μονάδος είναι η ταχεία αντίδραση στο Αιγαίο και η ανακατάληψη βραχονησίδων, μικρονησίδων και μικρών νήσων​.

Το ΕΤΑ (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών)

Το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) αποτελεί την ελίτ των ειδικών δυνάμεων. Η καθημερινότητά τους είναι μία συνεχή προετοιμασία. Βρίσκεται όλο το χρόνο κοντά στις ακριτικές περιοχές χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί. Είναι σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας απαιτείται και φτάνει πάντα πρώτο για να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε συμβατική ή ασύμμετρη απειλή.

Η ΔΥΚ (Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών)

Το 575 ΤΠΝ (Τάγμα Πεζοναυτών) της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών
2-3 φρεγάτες της ΔΦΓ (Διοίκησης Φρεγατών) του ΠΝ
2 αρματαγωγά ή Πλοία Ταχείας Μεταφοράς της ΔΑΔ (Διοίκηση Αμφίβιων Δυνάμεων) του ΠΝ
1 μοίρα μαχητικών αεροσκαφών της ΠΑ

Στη δύναμη Δέλτα ανήκει επίσης και ο Λόχος Άμεσης Επέμβασης της Β' Μοίρας Αλεξιπτωτιστών.


Δύναμη Δέλτα: Είμαστε παντού και είμαστε αμείλικτοι
01
Δύναμη Δέλτα: Είμαστε παντού και είμαστε αμείλικτοι










































κονανος γονεις
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

μυταράς ζωγράφος τιμες

Οι άνεμοι θα κινηθούν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Στα βόρεια θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

αποτελεσματα κυπριακου κύπελλο

Αττική


Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα γύρω ορεινά.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερέα, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.



μυταράς ζωγράφος τιμες
μυταράς ζωγράφος τιμες
αρκοι δημοτικο σχολειο

χοιρινός κιμάς για μακαρόνια

συνατσακη οικονομοπουλος
χοιρινός κιμάς για μακαρόνια

«Ένα πλοιάριο εντοπίστηκε στα νερά βόρεια του Μπαενγκιέονγκ», ενός νησιού που βρίσκεται κοντά στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, σύμφωνα με την πηγή αυτή, η οποία εξήγησε στο νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap ότι ο Βορειοκορεάτης αξιωματικός, διοικητής του στρατού, συνοδευόταν από έναν πολίτη και ότι «εξέφρασαν την επιθυμία να αυτομολήσουν».


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

Εκπρόσωπος του λιμενικού δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα, χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.


χοιρινός κιμάς για μακαρόνια

Πρόκειται για τον δέκατο τέταρτο Βορειοκορεάτη που αυτομολεί στη Νότια Κορέα από το 2000 και τον πρώτο αξιωματικό του στρατού από το 2008, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο YTN.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

Εξάλλου είναι η πρώτη λιποταξία Βορειοκορεάτη μετά την ιστορική σύνοδο τον Απρίλιο μεταξύ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν και του προέδρου της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-Ιν.





εγγραφες στο εκπα

Wednesday, May 29, 2019

νηπιαγωγειο κοπανου

νηπιαγωγειο κοπανου

Νέα για το πότε θα πάρει τέλος ο εφιάλτης τους και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα ξαναγυρίσουν στην πατρίδα και στα σπίτια τους δεν υπάρχουν και ας έχει περάσει ενάμισης μήνας από τότε που συνελήφθησαν από τον τουρκική περίπολο στη μεθοριακή γραμμή στις Καστανιές του Έβρου.


Απογοητευμένος ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη, μίλησε στο «Έθνος» για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

προυποθεσεις θρησκευτικου γαμου

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στουςδύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα» τους απαντούν συνεχώς οι δύο Τούρκοι συνήγοροι, ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ, όταν τους ρωτούν πώς εξελίσσεται η υπόθεση. Αυτή η φράση, «σε εύλογο χρονικό διάστημα», του «έχει καρφωθεί στο μυαλό».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης» τονίζει πικραμένος ο κ. Κούκλατζης.


νηπιαγωγειο κοπανου

Παρά τα όσα περνούν οι ίδιος και η σύζυγός του, παραμένει ψύχραιμος. Φαίνεται να «σπάει» όμως κάθε φορά που η συζήτηση φτάνει στο καμάρι του, τον γιο του τον 25χρονο Δημήτρη που τον βλέπει πια κάθε Παρασκευή πίσω από ένα τζάμι μίας τουρκικής φυλακής.


Ευτυχώς είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, λέει ο πατέρας του. «Τα παιδιά, και κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία, όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν» πρόσθεσε. «Ετοιμάζομαι να πάω νέα βιβλία την ερχόμενη Παρασκευή. Τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονο τα παιδιά» είπε ο κ. Κούκλατζης.



«Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσπαθούμε όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δίνουμε κουράγιο στον εαυτό μας και παραμένουμε νηφάλιοι τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου» ανέφερε κλείνοντας.





mega web tv νταντα

θεμιστοκλή σοφούλη 27

κυνηγετικος συλλογος βερανζερου

Η απόφαση θα έχει και γι’ αυτή τη χρονιά αναδρομική ισχύ και οι αγορές πετρελαίου θέρμανσης θα υπολογιστούν από την έναρξη της διάθεσής του.


Άμεσα αναμένονται τα νέα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος, το οποίο σύμφωνα με τις επιταγές του τρίτου μνημονίου θα περιοριστεί στο μισό από το περσινό ποσό.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

Οι πληροφορίες για τα κριτήρια αναφέρουν πως είναι αυστηρότερα, εισοδηματικά και περιουσιακά. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2018, ενώ η δεύτερη τον Ιούνιο του επόμενου έτους.


μηλος ενοικιαζομενα σπιτια

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, όταν ανοίξει η πλατφόρμα. Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet.



θεμιστοκλή σοφούλη 27
θεμιστοκλή σοφούλη 27
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

αρρωστια αμπελιου

τριπλος καφες

Επίσης για συγκεκριμένες κατηγορίες ενδιαφερομένων, όπως για παράδειγμα οικογένειες με μέλη ΑμεΑ, φυσικά πρόσωπα που ανήκουν σε εταιρείες (ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ κ. τ.λ.), επαγγελματίες αγρότες, που αντιμετωπίζουν αντικειμενικό πρόβλημα κατάθεσης της φορολογικής τους δήλωσης δίδεται άτυπη παράταση έως τις 30 Ιουνίου. Μόνο όμως ως προς την προσκόμιση των φορολογικών τους δηλώσεων, όπως υπογραμμίζει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

μένιο παναγιώτου

Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει κι αυτοί να τα έχουν υποβάλει έως τις 14 Ιουνίου.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html


αρρωστια αμπελιου
αρρωστια αμπελιου

τηλεκατευθυνομενα νικαια

επι ισοις οροις
γαντια μηχανης χειμερινα σκρουτζ
τηλεκατευθυνομενα νικαια
Στέλιος Διονυσίου: Αναβλήθηκε η δίκη για τις 9 Φεβρουαρίου

Αναβολή για τις 9 Φεβρουαρίου ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο Στέλιος Διονυσίου.


Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

τηλεκατευθυνομενα νικαια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η δίωξη ασκήθηκε καθώς χθες διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Ο τραγουδιστής πάντως ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντουβαλος δήλωσε πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».



https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

βελτιωση στο μισο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html
συνεντευξη τσιπρα χθες
βελτιωση στο μισο

Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, αναφέρει ο Σύνδεσμος.


Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.



βελτιωση στο μισο
ζακυνθος οδηγος διακοπων
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

ρα πολέτ

ρουχα ανδρικα για βαπτιση
τιμες διοδιων λαμια αθηνα
ρα πολέτ

Η εισπραξιμότητα του ΕΦΚΑ απ΄τους ασφαλισμένους των δύο πρώην ταμείων ΟΑΕΕ και ΟΓΑ βρίσκεται στο ναδίρ, με βάση τα στοιχεία του πρώτου διμήνου του έτους. Αντίθετα το άλλο μεγάλο ταμείο των επιστημόνων το τέως ΕΤΑΑ έχει επιδείξει αξιοσημείωτες επιδόσεις, ειδικά στους τομείς του ΤΣΑΥ (ταμείο υγειονομικών) και του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ (ταμείο νομικών).


Οι δανειστές ζητούν οι νέες εισφορές να υπολογίζονται στο εισόδημα μετά τις δαπάνες αλλά πριν τις ασφαλιστικές εισφορές του προηγούμενου έτους. Αυτό, στην πράξη θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των εισφορών, καθώς βάσει των πρώτων υπολογισμών θα αύξανε το εισόδημα κατά τουλάχιστον 8%.


ρα πολέτ

Αν η εισφορά του 26,95% υπολογιστεί στο μεικτό εισόδημα (στα 1.000 ευρώ/μήνα) αντί του καθαρού (791,65 ευρώ), τότε θα προκύψει μια σημαντική αύξηση για τον ασφαλισμένο.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

Μάλιστα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Μνημόνιο ζητεί επίσης η βάση για τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης να μην μειώνεται από τις μεταφερόμενες ζημίες και να μην επιβληθούν εισφορές στα μερίσματα.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html

βενετια η ρωμη

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
συνταγη για καρυδοπιτα καλλιδης
φυλλα εργασιας μαθηματικων για νηπια

Στην αναφορά που κατατέθηκε στοιχειοθετείται η άνιση μεταχείριση των νησιών, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, όσον αφορά τον ΦΠΑ και την κατάργηση του μειωμένου ποσοστού.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

Η Επιτροπή Αναφορών, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξαγάγει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις διάφορες πληροφορίες για το πρόβλημα που περιέχεται στην αναφορά των δημάρχων. Η αναφορά προωθήθηκε προς άλλες συναρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως η Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης, η Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων καθώς και στη Διακομματική Ομάδα «Θάλασσες, Ποταμοί, Νησιά και Παράκτιες Περιοχές».


Ας σημειωθεί ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, αποφασίστηκε η περαιτέρω νομική υποστήριξη του θέματος στα Ευρωπαϊκά όργανα.



βενετια η ρωμη
βενετια η ρωμη

εννοια της λεξης φιλια

διοδια αθηνα θεσσαλονικη παρακαμψη
εννοια της λεξης φιλια

«Η σημερινή απόφαση είναι ένα θετικό βήμα για την αντιστροφή των όσων έγιναν την τελευταία δεκαετία και επιβάρυναν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, και συμπληρώνει: «Είναι μια σημαντική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης του αλυτρωτισμού και ευελπιστούμε ότι θα σημάνει το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στις σχέσεις των δύο χωρών και λαών μας».


Την μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητόδρομου ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι η πΓΔΜ είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία της.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html


αγορα μηχανης γραμματια


εννοια της λεξης φιλια
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

κορδονι φελτ

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
κορδονι φελτ

Ο 51χρονος Τούρκος μηχανικός, μέλος του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «MAKBULE ANA», σημαίας Τουρκίας, ο οποίος είχε εντοπιστεί από πλήρωμα σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, να διενεργεί φωτογραφικές λήψεις περιοχών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας με το κινητό τηλέφωνό του, κατά τον διάπλου του πλοίου από τη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Περάματος-Πειραιά, καταδικάστηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.


Η συνήγορος του ναυτικού υποστήριξε ότι ο πελάτης της, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 149α του Ποινικού Κώδικα, δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί σήμερα στο δικαστήριο, καθώς είναι πρώτος μηχανικός του πλοίου, που έπρεπε οπωσδήποτε να αποπλεύσει για προγραμματισμένο ταξίδι, αφού υπήρχαν αυστηρές ποινικές ρήτρες. Επίσης, ανέφερε ότι στο κινητό τηλέφωνο του πελάτης της δεν βρέθηκαν, κατά την ανάλυση των στοιχείων, φωτογραφίες.


μπαινουν τα φασολια στην καταψυξη

Σημειώνεται, ότι ο ναυτικός, αρχικά, είχε συλληφθεί και προσαχθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, από όπου αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για σήμερα. Τότε είχε κατασχεθεί το κινητό τηλέφωνό του και είχε αποσταλεί για ανάλυση των στοιχείων.


καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

κορδονι φελτ


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html

φιλιας κοινωνιολογικες προσεγγισεις

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
δολοφονησαν τον χριστοδουλο
φιλιας κοινωνιολογικες προσεγγισεις

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, περίπου στις 4 το μεσημέρι, οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε και τραυμάτισε το 4χρονο κορίτσι, προσφυγόπουλο από τη Συρία και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

Αυτόπτης μάρτυρας πρόλαβε και σημείωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, πήρε στην αγκαλιά του το παιδί και το μετέφερε στους γονείς του. Αμέσως, ειδοποίησαν το 166 και λίγα λεπτά αργότερα, το μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.



φιλιας κοινωνιολογικες προσεγγισεις
χειλη με περιγραμμα

παντα ζωακια

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
ασκησεις για γονατα με μηνισκο
περικαρδιτιδα και ρευματοειδης αρθριτιδα

"Θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος για τη δημαρχία, για μια τοπική θέση, ή στη Γερουσία" είπε ο 85χρονος Αρπάιο, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στο συντηρητικό περιοδικό Washington Examiner.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

Μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ο Αρπάιο ήταν σερίφης στην κομητεία Μαρικόπα της Αριζόνας. Τον Ιούλιο καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστή επειδή αψήφησε τη δικαστική εντολή που τον διέταζε να σταματήσει τις μεροληπτικές τακτικές σε βάρος των ισπανόφωνων μεταναστών.


Ο πρόεδρος Τραμπ, που τον χαρακτήρισε "πατριώτη", του απένειμε χάρη την Παρασκευή, μια απόφαση που επικρίθηκε όχι μόνο από τους Δημοκρατικούς αλλά και από πολλούς Ρεπουμπλικανούς, όπως από τους δύο γερουσιαστές της Αριζόνας, τον Τζεφ Φλέικ και τον βετεράνο Τζον Μακέιν.


Από μια υποψηφιότητα του Αρπάιο απειλείται ιδίως ο Φλέικ, η θητεία του οποίου λήγει το 2018.


παντα ζωακια

"Πολλοί μου ζητούν να είμαι υποψήφιος" στις προκριματικές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος απέναντι στον Φλέικ. "Το μόνο που λέω είναι ότι όλα είναι ανοιχτά, θα δούμε. Έχω υποστήριξη", συνέχισε ο πρώην σερίφης.


Ο Αρπάιο ήταν σερίφη επί 24 χρόνια αλλά ηττήθηκε στις εκλογές για την ανανέωση της θητείας του πέρσι.



παντα ζωακια

τεμενη αιγιου camping

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html
τεμενη αιγιου camping

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να παρέχει άσυλο σε άτομα που πολυβολούσαν και βομβάρδιζαν αδιακρίτως πολίτες από αέρος πριν από μια εβδομάδα.


τεμενη αιγιου camping

«Τέτοιες πράξεις που έχουν βγει σε βίντεο αποτελούν εγκλήματα κατά την ανθρωπότητας», ανέφερε, προκαλώντας την παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη που αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για προσωπικές της
απόψεις ή του ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο βουλευτής εκφράζει την άποψη του» απάντησε η Ελένη Αυλωνίτου με την βουλευτή του ΚΚΕ να σχολιάζει ότι «δεν συμβαίνει πάντα αυτό».



άρτα αθήνα
κάνε κάτι να χάσω το τρένο
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

είδη ψαριών γλυκού νερού

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
Σαν σήμερα το 1853 πεθαίνει ο σπουδαίος Έλληνας φιλόσοφος Θεόφιλος Καΐρης

Σαν σήμερα | Ειδήσεις: Λόγιος, ιερωμένος, φιλόσοφος, θεολόγος και μαθηματικός· από τους κορυφαίους του νεοελληνικού Διαφωτισμού. Ανέπτυξε ένα δικής του έμπνευσης θρησκειοφιλοσοφικό σύστημα, τον «Θεοσεβισμό» ή «Θεοσέβεια», που αντιστρατευόταν βασικά δόγματα του Χριστιανισμού (τριαδολογία, χριστολογία) και γι’ αυτό το λόγο καταδιώχθηκε από την επίσημη Ελλαδική Εκκλησία.


Ο Θεόφιλος Καΐρης γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1784 στην Άνδρο και ήταν ένα από τα οκτώ παιδιά του προκρίτου του νησιού Νικολάκη Τωμάζου Καΐρη και της συζύγου του Ασημίνας, το γένος Καμπανάκη. Μία από τις αδελφές του ήταν η λόγια και πρώιμη φεμινίστρια Ευανθία Καΐρη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αφού παρακολούθησε μαθήματα στις Κυδωνιές (Αϊβαλί), την Πάτμο και τη Χίο, χειροτονήθηκε διάκονος το 1802 και αμέσως αναχώρησε στο εξωτερικό για σπουδές φιλοσοφίας: πρώτα στην Πίζα, όπου παρέμεινε επί τέσσερα χρόνια, και μετά στο Παρίσι, όπου έμεινε τρία έτη και συνδέθηκε στενά με τον Αδαμάντιο Κοραή. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το 1811, διετέλεσε επί ένα χρόνο διευθυντής της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και στη συνέχεια δίδαξε στη σχολή των Κυδωνιών μαθηματικά και φιλοσοφία. Το 1819 μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία κι έλαβε μέρος στην Επανάσταση του '21. Πολέμησε, τραυματίστηκε και συμμετείχε στις Εθνοσυνελεύσεις ως πληρεξούσιος της Άνδρου.

Το 1834 ίδρυσε ορφανοτροφείο στην Άνδρο για τα ορφανά του Αγώνα, το οποίο σύντομα εξελίχθηκε στο κέντρο μιας καινούριας θρησκείας, του Θεοσεβισμού. Ο Καΐρης πίστευε ότι η σχέση μεταξύ του Θεού και του ανθρώπου είναι προσωπική και μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη διαμεσολάβηση κανενός άλλου παράγοντα. Η θεοσέβεια του Καΐρη συνοψίζεται στη βασική αρχή «Θεόν σέβου» («Να σέβεσαι τον Θεό») και εντάσσεται στον ντεϊσμό της «φυσικής θρησκείας» - αποδοχή της ύπαρξης του Θεού ως λογικής αναγκαιότητας και των φυσικών καταβολών της θρησκείας στον άνθρωπο - των γάλλων διαφωτιστών και των βρετανών εμπειριστών φιλοσόφων του 17ου και 18ου αιώνα.


σπιτια σε λαρισα

Συνέθεσε προς τούτο άσματα και ύμνους στη δωρική διάλεκτο και αμφισβητώντας τη χριστιανική χρονολογία, πρότεινε ένα νέο ημερολόγιο και εισηγήθηκε δικά του ονόματα για τους μήνες, στο πρότυπο των Γάλλων Διαφωτιστών (Θεοσέβιος, Σοφάρετος, Δίκαιος, Άγιος, Αγάθιος, Σθένιος, Αγάπιος, Χαρίσιος, Μακρόθυμος, Αιώνιος, Ένθεος και Σώσιος), ενώ υποστήριξε την κατάργηση των εβδομάδων, προτείνοντας τη διαίρεση κάθε μήνα σε τρεις δεκάδες.

Οι ανατρεπτικές δοξασίες του προκάλεσαν την αντίδραση της Ελλαδικής Εκκλησίας. Ο Καΐρης καθαιρέθηκε από κληρικός και φυλακίστηκε. Το 1842 αποφυλακίστηκε και απελάθηκε από την Ελλάδα. Περιπλανήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στο Παρίσι και το Λονδίνο, όπου δίδαξε μαθήματα φιλοσοφίας σε ομογενείς. Μετά την ψήφιση του Συντάγματος του 1844, που προστάτευε την ελευθερία της συνείδησης, επανήλθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Άνδρο, απολαμβάνοντας την προστασία του Γαλλικού Κόμματος και προσωπικά του ηγέτη του Ιωάννη Κωλέττη.

Οι καταγγελίες για τη διδασκαλία του δεν σταμάτησαν τα επόμενα χρόνια και τον Δεκέμβριο του 1852 καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Σύρου σε φυλάκιση δύο ετών για προσηλυτισμό. Η φωτισμένη αγόρευση του διαπρεπούς νομικού Νικολάου Σαριπόλου, θεμελιωτή του δημοσίου δικαίου στην Ελλάδα, και η προφητική του προειδοποίηση, ότι όποια καταδίκη του Καΐρη θα σήμαινε βέβαιο θάνατο, δεν ίσχυσε για να αποτρέψει τη μισαλλοδοξία των διωκτών του, αλλά και του δικαστηρίου.

Ο Θεόφιλος Καΐρης οδηγήθηκε στα Λαζαρέτα της Σύρας, όπου στις 13 Ιανουαρίου 1853 άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο κελί του, σε ηλικία 69 ετών. Τάφηκε έξω από την Ερμούπολη χωρίς θρησκευτική τελετή και χωρίς να επιτρέψουν στον αδελφό του Δημήτριο να είναι παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι εννέα ημέρες μετά το θάνατό του εκδικάσθηκε στον Άρειο Πάγο αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου της Σύρου. Τελικά, ο Άρειος Πάγος ακύρωσε την απόφαση, κηρύσσοντάς τον αθώο.

Στο συγγραφικό έργο του Καΐρη περιλαμβάνονται οι πραγματείες «Φιλοσοφικά και φιλολογικά», «Γνωστική ή των του ανθρώπου γνώσεων σύντομος έκθεσις», «Στοιχεία φιλοσοφίας των περί τα όντα γενικώτερον θεωρουμένων τα στοιχειωδέστερα», «Επιτομή της θεοσεβικής διδασκαλίας και ηθικής», «Θεοσεβών προσευχαί και ιερά άσματα», «Θεοσοφία». Εκτός απ’ αυτά, υπάρχουν σε χειρόγραφη μορφή έργα του γύρω από τις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά, που δίδαξε στη διάρκεια της σχολικής του σταδιοδρομίας.

Πηγή: sansimera.gr



είδη ψαριών γλυκού νερού
είδη ψαριών γλυκού νερού
ηλεκτρικες κουβερτες μυτιληνη
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

πειραμα της πυλου

Αυτό που υποπτεύονταν πολλοί γονείς, επιβεβαιώνει η μικρή αμερικανική επιστημονική έρευνα, την οποία θα πρέπει μάλλον να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι μπαμπάδες, οι μαμάδες και οι συγγενείς ενόψει των δώρων των γιορτών.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

ηλεκτρονικη σκαστρα σκρουτζ

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τολέντο στο Οχάιο, με επικεφαλής τη δρα Κάρλι Ντάους, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Infant Behaviour and Development», σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph», μελέτησαν 36 νήπια, τα οποία κλήθηκαν να παίξουν, επί μισή ώρα, είτε με τέσσερα παιχνίδια είτε με 16.


Διαπιστώθηκε ότι τα παιδάκια ήταν πολύ πιο δημιουργικά, όταν έπαιζαν με τα λίγα παιχνίδια. Επιπλέον, αυτά τα παιδιά έπαιζαν διπλάσια ώρα με το κάθε παιχνίδι τους, εφεύρισκαν περισσότερους τρόπους για να το χρησιμοποιήσουν στα παιχνίδια τους και γενικά έδειχναν πιο ευχαριστημένα, σε σχέση με όσα παιδιά περιστοιχίζονταν από τα πολλά παιχνίδια.


Οι ερευνητές συμβουλεύουν τους γονείς και τους παιδικούς σταθμούς να απομακρύνουν την πληθώρα των παιχνιδιών από τους χώρους όπου παίζουν τα παιδιά και να τους δίνουν κάθε φορά ένα μικρό αριθμό παιχνιδιών, τα οποία μπορεί να εναλλάσσονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, τα παιδιά θα γίνουν πιο συγκεντρωμένα, επινοητικά και δημιουργικά.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

καθε βραδια μεσα στα μπαρ

πειραμα της πυλου

Έρευνες σε ανεπτυγμένες χώρες έχουν δείξει ότι το μέσο παιδάκι κατέχει πάνω από 200 παιχνίδια, αλλά είναι ζήτημα αν παίζει με δέκα από αυτά σε καθημερινή βάση.



πειραμα της πυλου

μηχανηματα για λιωσιμο κεριου

bachelor wikipedia 2013

Φωτορυθμικά, βεγγαλικά, διάφορα happenings αλλά και τραγούδι απήλαυσαν οι θεατές στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του τελικού του Champions League 2018. Πριν από τη μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, η 22χρονη τραγουδίστρια, Ντούα Λίπα, ήταν αυτή που ανέλαβε την ψυχαγωγία του κοινού και την… έναρξη του σόου.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

Η καλλιτέχνιδα από την Αλβανία, πολιτογραφημένη Βρετανίδα, μαζί με τον Σον Πολ και αρκετά μπαλέτα, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες όπως το «One Kiss», το «IDGAF», το «New Rules» και το «Be the one», ξεσηκώνοντας όλους όσοι την παρακολούθησαν είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση…



PROUD OF YOU GIRL! @DUALIPA #UCLfinal #ChampionsLeagueFinal pic.twitter.com/gbvuB901RX


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

— Portal Dua Lipa (@portalduaIipa) May 26, 2018


μηχανηματα για λιωσιμο κεριου
μηχανηματα για λιωσιμο κεριου
ευκολα χριστουγεννιατικα μπισκοτα χωρις μιξερ

γιαουρτι με παπρικα

ηρθες και θα μεινεις κριτικες κοινου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση με βόμβες μολότοφ, η οποία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του, στην οδό Εγνατίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,


«Από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα , αφού η μια εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στη στάση της Αριστοτέλους. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:



Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας , της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος.



Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο στόχαστρο κουκουλοφόρων. Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κινήθηκαν στην είσοδο των γραφείων επί της οδού Εγνατία και πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

γιαουρτι με παπρικα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή του κέντρου της πόλης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)



γιαουρτι με παπρικα
vegera ψαχνα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

θελω να αγορασω ταμπλετ

τα ωραιοτερα μπαλκονια

Πρόκειται για μια διαφιλονικούμενη συμφωνία, ανέφερε ο υπουργός σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ωστόσο, όπως σημειώνει, «[…] είναι επίσης αλήθεια ότι η συμφωνία έχει οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των νεοαφιχθέντων προσφύγων κατά 97%».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν προχωρά σε μετεγκατάσταση των προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά, τόνισε πως «η συμφωνία μεταξύ Ε. Ε.-Τουρκία προβλέπει αυτό τον περιορισμό σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. (Όλοι οι αιτούντες άσυλο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πρέπει να μένουν στα hotspot των νησιών μέχρι να εξεταστεί το αίτημά τους). Η συμφωνία είναι δεσμευτική και για τις δυο πλευρές. Θα έπρεπε να διαλύσουμε τους προσφυγικούς καταυλισμούς και να αφήσουμε να καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία; Όχι, δεν θα το κάνουμε. Αυτό είναι προς το συμφέρον και της Ε. Ε.».


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

«Όλοι όσοι ανησυχούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να πάνε στις Βρυξέλλες και να διαμαρτυρηθούν εκεί προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των άμεσων επαναπροωθήσεων από την Τουρκία στην Ευρώπη μέσω του μηχανισμού μετεγκατάστασης. Όσο αυτό δεν συμβαίνει, θα χτίζουμε και άλλους καταυλισμούς όπως αυτόν στη Μόρια», σημείωσε ακόμα.


Σχετικά με το εάν η Μόρια στη Μυτιλήνη έχει προετοιμαστεί καλύτερα εν όψει του χειμώνα σε σύγκριση με πέρυσι, ο κ. Μουζάλας είπε ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία. «Ήδη στέλνουμε περισσότερο εξοπλισμό και τρόφιμα στον καταυλισμό. Ωστόσο το κλειδί είναι ο αριθμός των νεοαφιχθέντων. Εάν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, τότε πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά. Σκεφτόμαστε να κλείσουμε και δωμάτια ξενοδοχείων».


Ερωτηθείς εάν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και πάλι θύματα από το κρύο, ο κ. Μουζάλας είπε: «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση».



θελω να αγορασω ταμπλετ
θελω να αγορασω ταμπλετ
φοίφα αιματολόγος τηλ

επιδομα αδειας αναλογια

Συνελήφθη 56χρονη για απάτη με προπληρωμένες κάρτες

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος μιας 56χρονης για απάτη μέσω διαδικτύου και παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος, όπου μεταξύ άλλων πωλούνται προπληρωμένες κάρτες, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο τον κάλεσε και προφασιζόμενο τον τεχνικό διευθυντή εταιρείας προπληρωμένων καρτών τον έπεισε να εκτυπώσει και να του αποστείλει τις προπληρωμένες κάρτες, με το πρόσχημα της βλάβης του μηχανήματος έκδοσης των καρτών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως προέκυψε από την αστυνομική και ψηφιακή έρευνα της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δράστιδα της απάτης ήταν η 56χρονη Ελληνίδα. Η 56χρονη στη συνέχεια εξαργύρωνε τις προπληρωμένες κάρτες σε παράνομες ιστοσελίδες διαδικτυακού στοιχηματισμού.


καταδυτικο κεντρο μηλου

σιριαλ κιλερ στην ελλαδα

επιδομα αδειας αναλογια

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

επιδομα αδειας αναλογια

Με αφορμή την συγκεκριμένη υπόθεση η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να μην πείθονται από αγνώστους, οι οποίοι εμφανίζονται ως τεχνικοί εταιρειών προπληρωμένων καρτών για επιδιόρθωση κάποιου τεχνικού προβλήματος, εάν δεν τους έχουν προηγουμένως καλέσει.



https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

Tuesday, May 28, 2019

δικαστικος συμβιβασμος

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
δικαστικος συμβιβασμος
δικαστικος συμβιβασμος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tempo24, έξω από το πρακτορείο περίμενε ο συνεργός του δράστη πάνω σε μοτοσυκλέτα με την οποία και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών .


Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο και διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου που υπέστη σοκ. Αυτή ήταν η 2η φορά που έπεσε θύμα ληστών μέσα σε ενάμισι χρόνο.


11 0


17820404 10212467247466901 440881442 o copy


πιατσα ντελα σινιορια


σπυρος στρατουλης κατηγοριες

σλογκαν διαφημισεις

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
βούλιαζε συνώνυμα
σλογκαν διαφημισεις

Η φινλανδική αστυνομία δήλωσε πως θα ενεργήσει σύμφωνα με το ισπανικό αίτημα για τη σύλληψη του εξόριστου αυτονομιστή πρώην ηγέτη της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν, αλλά δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.


χτίστηκε βάση

Ο Πουτζντεμόν, ο οποίος έχει αυτοεξοριστεί στο Βέλγιο, αναμενόταν να εγκαταλείψει τη χώρα. Σε σύντομη δήλωσή του το Φινλανδικό Εθνικό Γραφείο Έρευνας (NBI) ανέφερε πως η Ισπανία «έδωσε τις πληροφορίες που είχαν ζητηθεί» για το διεθνές ένταλμα έρευνας.


σλογκαν διαφημισεις

Είναι «άγνωστο» πού βρίσκεται ο Πουτζντεμόν, ανέφερε η αστυνομία.


Ο Χάνου Κάουτο του NBI αρνήθηκε να σχολιάσει «πόσο ενεργά» θα αναζητήσει η αστυνομία τον Πουτζντεμόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Ilta Sanomat.


Ο υπουργός Εσωτερικών Κάι Μικάνεν δήλωσε αργότερα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση YLE πως η φινλανδική αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενεργήσει καθώς «η Ισπανία συμπλήρωσε τα έγγραφα που αφορούν το αίτημα έκδοσης».


Αν ο Πουτζντεμόν συλληφθεί, το υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να επανεξετάσει ενδεχόμενη έκδοσή του, πρόσθεσε.




https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

εκδρομη ηθοποιοι

λαβυρινθοι στιχοι στοκας

Οι επισημάνσεις αυτές έγιναν με ακροατήριο το προσωπικό της Βάσης, σε ειδική τελετή, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 242 χρόνων από την ίδρυση του Αμερικανικού Ναυτικού.


Ο Αμερικανός πρεσβευτής ανέδειξε ως δύο βασικές προτεραιότητές του, αφενός τη συνδρομή της Ελλάδας, ως συμμάχου στην Ε. Ε. και το ΝΑΤΟ, στην οικονομική ανάκαμψη, αφετέρου τη συνεργασία στη «διατήρηση και εμβάθυνση της άμυνάς μας, στην ασφάλεια, την επιβολή του νόμου και τη συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας» - και σε αυτές τις δύο προτεραιότητες η συνεργασία του ελληνικού και του αμερικανικού Ναυτικού είναι «κρίσιμη», όπως είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Ο κ. Πάιατ χαρακτήρισε εξάλλου τη Βάση της Σούδας, «μοντέλο της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας, δύο συμμάχων που επιδιώκουν τους ίδιους στόχους».


εκδρομη ηθοποιοι

Επικαλούμενος την αύξηση του αριθμού των στελεχών στη Σούδα, υποστήριξε ότι η αύξηση αυτή σηματοδοτεί την διευρυνόμενη αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο εθνών, όπως επίσης και τη «στρατηγική σημασία» της εν λόγω βάσης. Χάρη, στη στενή συνεργασία με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την κυβέρνηση - επεσήμανε ο κ. Πάιατ - η Βάση της Σούδας έχει μετατραπεί σε ανώτερο διανομέα υλικοτεχνικής υποστήριξης για άλλες, προκεχωρημένες, μονάδες.


Στο σημείο αυτό, μάλιστα, της ομιλίας του, σημείωσε:



Οι πρόσφατες στρατιωτικές επιχειρήσεις υπογράμμισαν περαιτέρω τη σημασία της Σούδας στη Μεσόγειο. Η βάση είναι αφιερωμένη στη φροντίδα του στόλου και των αερομεταφορών σε αυτήν την στρατηγικά κρίσιμη περιοχή του κόσμου, και στην εμβάθυνση της συνεργασίας με τους Έλληνες Συμμάχους μας.




εκδρομη ηθοποιοι
κτελ θεσσαλονικη σταυροσ
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

οπερετες του σαμαρα

αλλού παπάς αλλού τα ράσα του
οπερετες του σαμαρα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο όμιλος Vodafone, κατά το γ’ τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018-2019 (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2018) η ελληνική θυγατρική είδε τα έσοδα της από υπηρεσίες να φθάνουν στα 221 εκατ. ευρώ έναντι 201 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους. Η ονομαστική αύξηση είναι μεν 10%, όμως, περιλαμβάνει και την «προσθήκη» της Cyta Ελλάδος. Σύμφωνα με τη Vodafone, η οργανική αύξηση των εσόδων ήταν της τάξεως του 3%, ποσοστό αρκετά ικανοποιητικό που έρχεται σε συνέχεια του +1,2% που είχε πετύχει η ελληνική θυγατρική το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο.


Από την άλλη πλευρά, η Vodafone Ελλάδος είδε τους πελάτες κινητής να μειώνονται στα 5,046 εκατ. στο τέλος Δεκεμβρίου 2018 όταν στο τέλος Σεπτεμβρίου ήταν στα 5,124 εκατ. Η μείωση αποδίδεται στην «εκκαθάριση» στη πελατειακή βάση της καρτοκινητής, δεδομένου ότι οι συνδρομητές συμβολαίου παρέμειναν στα ίδια επίπεδα. Το μέσο έσοδο ανά πελάτη (ARPU) διαμορφώθηκε στα 9,5 ευρώ το μήνα (από 8,3 ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους και 9,4 ευρώ το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο), με τους συνδρομητές συμβολαίου να είναι στα 21,5 ευρώ και τους πελάτες καρτοκινητής στα 3,7 ευρώ.


Στο τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2018, η Vodafone Ελλάδος είδε τους πελάτες σταθερής (ευρυζωνικές υπηρεσίες) να αυξάνονται κατά 9 χιλιάδες και να διαμορφώνονται στις 939 χιλιάδες.


ζαρα προσφορες 2015


οπερετες του σαμαρα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

ταχυτητα διαστολης του συμπαντος

περιφραξη με δεντρα
ταχυτητα διαστολης του συμπαντος

Οι επιστήμονες μελέτησαν τα «προφίλ» 86 εκατομμυρίων ανθρώπων (το 85% Αμερικανοί και Ευρωπαίοι) που υπάρχουν στον ιστότοπο γενεαλογίας Geni.com και ανακάλυψαν μακρινούς οικογενειακούς δεσμούς (αίματος ή γάμου) ανάμεσα σε περίπου 13 εκατομμύρια ανθρώπους, διασκορπισμένους σε διάφορα μέρη της Γης.


Η μελέτη του οικογενειακού δέντρου, που καλύπτει 500 χρόνια μετακινήσεων ανθρώπων και γάμων μεταξύ τους, επιτρέπει τη διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με τις μεταναστεύσεις ή με το πώς έχουν μεταβληθεί διαχρονικά οι προτιμήσεις για το γάμο (π. χ. πότε τα ξαδέρφια σταμάτησαν να παντρεύονται μεταξύ τους).


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή υπολογιστικής βιολογίας Γιάνιβ Έρλιχ του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ”Science”, χρησιμοποίησαν μαθηματικές τεχνικές για να δημιουργήσουν διάφορα μικρότερα οικογενειακά δίκτυα και, τελικά, ένα γιγάντιο με 13 εκατ. μέλη, που καλύπτει περίπου 11 γενιές.


ταχυτητα διαστολης του συμπαντος

Μεταξύ άλλων, το «δέντρο» αποκαλύπτει ότι με το πέρασμα του χρόνου μεγαλώνει συνεχώς η γεωγραφική απόσταση που διανύει κανείς για να βρει το ταίρι του. Για παράδειγμα, πριν από το 1750 οι περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ παντρεύονταν κάποιον ή κάποια που ζούσε σε απόσταση ώς δέκα χιλιομέτρων από τον τόπο τους. Όμως, 200 χρόνια αργότερα, όσοι έχουν γεννηθεί το 1950, παντρεύονται κάποιον που ζει σε απόσταση κατά μέσο όρο 100 χιλιομέτρων από τον τόπο γέννησής του. Όπως είπε ο Έρλιχ, «μάλλον έγινε πια πιο δύσκολο να βρεις την αγάπη της ζωής σου».


Επιπλέον, μεταξύ 1650-1850 ήταν συνηθισμένο για τα τέταρτα ξαδέρφια να παντρεύονται, αλλά όχι σήμερα πια. Σταδιακά στις δυτικές χώρες έχει μειωθεί η γενετική συγγένεια μεταξύ των συζύγων, κάτι που αποδίδεται σε πολιτισμικούς παράγοντες.



παιχνιδια αγοριων και κοριτσιων
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

χωριο αη βασιλη τρικαλα τοποθεσια

εργα οδοποιιας public
κοιτα με στιχοι
χωριο αη βασιλη τρικαλα τοποθεσια

Ως εκ τούτου έχασε τον προημιτελικό με την Ρωσία στις 7 Ιουλίου, αλλά η επιτυχημένη πορεία της «Χρβάτσκα» προς τον τελικό εναντίον της Γαλλίας, του έδωσε τη δυνατότητα να αναθεωρήσει τα ταξιδιωτικά του πλάνα και τελικά κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του.


Ο 51χρονος οδοντοτεχνίτης και τρεις φίλοι ξεκίνησαν το ταξίδι των 2.000 χιλιομέτρων οδηγώντας ένα τροχόσπιτο, με την ελπίδα ότι θα προλάβουν τον προημιτελικό εναντίον της Ρωσίας στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας, Σότσι.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html




χωριο αη βασιλη τρικαλα τοποθεσια
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

κτελ σαμου θερινα δρομολογια

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
κτελ σαμου θερινα δρομολογια

Οι άνεμοι θα πνέουν στα 5 με 7 μποφόρ, ενώ θα υπάρχει και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Θερμοκρασία: από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


που να φας ρεθυμνο

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και γρήγορη βελτίωση. Τη νύχτα βροχές ξανά στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ με βαθμιαία και από τα βόρεια εξασθένηση τις βραδινές ώρες.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



κτελ σαμου θερινα δρομολογια
αδεια τρειλερ

Monday, May 27, 2019

μερον μερλιν

μερον μερλιν
μερον μερλιν
Πάσχα 2018: Μέσα στη θάλασσα η περιφορά του Επιταφίου στο Λουτράκι (vid)

Μέσα στη θάλασσα η περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας της Γιάτρισσας


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, έγινε με ιδιαίτερη κατάνυξη.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μαγευτική ήταν η στιγμή κατά τη διάρκεια της περιφοράς του Επιταφίου, όταν μεταφέρθηκε μέσα στη θάλασσα, ενώ οι δύο βάρκες που τον συνόδευαν δια θαλάσσης, έδιναν ένα ξεχωριστό τόνο φωτίζοντάς τον με πυρσούς.

Δείτε το βίντεο!



Πηγή: korinthostv.gr



αιολικα νεα
ομιλιες αποφοιτησης δημοτικου

ανδρικα ρουχα χειμωνας 2017

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
κατακλειδα παραδειγμα
κλινικες λαρνακα

Για το Σάββατο (23/06) στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα ενταθούν. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο βορειοανατολικό Αιγαίο βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.


Την Κυριακή (24/06) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα είναι πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περεταίρω άνοδο.


Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία


Τη Δευτέρα (25/06) στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους έντονες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


ανδρικα ρουχα χειμωνας 2017

Την Τρίτη (26/06) νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους έντονες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ στα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 πρόσκαιρα το πρωί στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


ανδρικα ρουχα χειμωνας 2017

Την Τετάρτη (27/06) στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.




https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html