Thursday, January 31, 2019

δεκατη εντολη να τα πουμε

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
κεντρο ιππασιας παρκο γουδη

Την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποδέχτηκε η 'Ακι 'Αμπε, η σύζυγος του πρωθυπουργού Σίνζο 'Αμπε, στο εμβληματικό κατάστημα της εταιρίας παραγωγής μαργαριταριών Mikomoto, στο πλαίσιο των πολιτιστικών επισκέψεων της Μελάνια Τραμπ στην Ιαπωνία. Οι δύο γυναίκες φίλησαν η μια την άλλη στο μάγουλο, αντί ν' ανταλλάξουν χειραψία ή να υποκλιθούν ελαφρά, σύμφωνα με τον γιαπωνέζικο χαιρετισμό. Στη συνέχεια ανέβηκαν έως έναν "μυστικό όροφο" του κτιρίου, όπου πρόσβαση έχουν μόνο εξέχοντες επισκέπτες, για να συζητήσουν πίνοντας τσάι. Δεν έγινε τίποτε γνωστό για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.


2017 11 05T054749Z 1775597383 RC17A7828300 RTRMADP 3 TRUMP ASIA JAPAN


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

δεκατη εντολη να τα πουμε

REUTERS/Katsumi Kasahara/Pool


Στο κατάστημα αυτό είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση με "ama", όπως ονομάζονται οι παραδοσιακές δύτριες που αναζητούν μαργαριτάρια και κοχύλια κρατώντας την αναπνοή τους και βουτώντας σε βαθιά νερά. Ama σημαίνει "γυναίκα της θάλασσας".


Η Ιαπωνία είναι γνωστή για την ποιότητα των μαργαριταριών της. "Υπέροχη επίσκεψη με την 'Ακι 'Αμπε σήμερα! Μου άρεσε πολύ η συζήτηση πίνοντας τσάι και η παρουσίαση της ιστορίας των μαργαριταριών", έγραψε η Μελάνια στο Twitter.



Wonderful visit w Mrs. Abe today! Enjoyed conversation over tea & the cultural presentation on the history of pearls. #FLOTUSinAsia pic.twitter.com/g7Oax90SbN

— Melania Trump (@FLOTUS) 5 Νοεμβρίου 2017


δεκατη εντολη να τα πουμε
overseas study opportunities

No comments:

Post a Comment