Thursday, January 31, 2019

σταθοπουλοσ μεταφορικη τριπολη

σταθοπουλοσ μεταφορικη τριπολη

Ο υπουργός εύχεται προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία σε όλους, τονίζοντας:


«Η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ελληνικής ναυτοσύνης στην ανάπτυξη και στην ευημερία της χώρας, εργάζεται εντατικά για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των ναυτικών και την εφαρμογή των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής στα πλοία. Ενθαρρύνει, παράλληλα, τα εμπλεκόμενα μέρη να προχωρήσουν στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, ενώ δρομολόγησε ακόμη περισσότερους και ποιοτικότερους ελέγχους στα πλοία, για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας και για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Κουβέλης.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

all about the bass mp3


σταθοπουλοσ μεταφορικη τριπολη
ούλριχ ζβίγγλιος

καπακια για κουζινα

κρακελε ενοσ συστατικου τιμη
31 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


Σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου γιορτάζουν οι: Ευδοξία, Ευδοξούλα, Δόξα, Δοξούλα, Κύρος, Κύρης.


καπακια για κουζινα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


θα κανω οτι μου αρεσει lyrics


καπακια για κουζινα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

χοτζας αλβανιας

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
είδη μπαλέτου μαρούσι
συμπτώματα εγκυμοσύνης για κοριτσι

Η πρόταση της ιταλικής κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση της MPS βρίσκεται σε εκκρεμότητα από τον Δεκέμβριο, επειδή η ΕΚΤ - που έχει την εποπτεία των τραπεζών - και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή - που επιβλέπει τις πολιτικές για κρατική βοήθεια - έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις αρμοδιότητές τους και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι κρατικές διασώσεις. Η δίμηνη αντιπαράθεση αφήνει βασικά ερωτηματικά για το πώς θα γίνει η διάσωση της MPS, όπως για το επίπεδο της επιτρεπόμενης κρατικής στήριξης, το ύψος των ζημιών που θα υποστούν οι πιστωτές και το μέγεθος της αναδιάρθρωσης που χρειάζεται για να καταστεί βιώσιμη η τράπεζα.


Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης και τραπεζίτες προειδοποιούν ότι μπορεί να χρειασθούν πολλοί μήνες για να κλείσει αυτή η παρατεταμένη εκκρεμότητα που έχει πλήξει την εμπιστοσύνη στον ιταλικό τραπεζικό τομέα και έχει θέσει σε δοκιμασία τους κανόνες που εφαρμόζει η ΕΕ μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση. Ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός της ΕΚΤ (SSM) θεωρεί ότι περιμένει από τις Βρυξέλλες να συμφωνήσουν το σχέδιο για την αναδιάρθρωση της MPS και να εγκρίνουν τη χορήγηση κρατικής βοήθειας στην τράπεζα. Ωστόσο, οι Βρυξέλλες, από την πλευρά τους, θεωρούν ότι περιμένουν την εποπτική Αρχή να συμφωνήσει ένα σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης της MPS, ώστε να οριστικοποιήσουν τους όρους αναδιάρθρωσής της. Ένα πρόσωπο που συμμετέχει στην όλη διαδικασία αποκάλεσε «σουρεαλιστική» την κατάσταση.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

χοτζας αλβανιας

χοτζας αλβανιας

Η αποκαλούμενη «προληπτική ανακεφαλαιοποίηση» φερέγγυων τραπεζών επιτρέπεται με βάση τους κανόνες της ΕΕ, αλλά μόνο για να καλύψει το κεφαλαιακό έλλειμμα που προκύπτει από το πιο αυστηρό σενάριο της άσκησης αντοχής, την οποία διεξάγουν περιοδικά οι εποπτικές Αρχές για να ελέγχουν την υγεία των ευρωπαϊκών τραπεζών. Με την προσέγγιση αυτή αποφεύγεται η προβλεπόμενη υποχρέωση εξάλειψης του 8% του παθητικού μίας προβληματικής τράπεζας, ώστε να είναι δυνατή η κρατική στήριξη. Οι διαφορές της ΕΚΤ και της Κομισιόν αφορούν στην άποψη της εποπτικής Αρχής ότι η MPS χρειάζεται κεφάλαια περίπου 8,8 δισ. ευρώ. Η Κομισιόν θεωρεί απαραίτητο να έχει ένα πιο αναλυτικό σχέδιο από τον SSM, που θα ανέφερε το επίπεδο των αναμενόμενων ζημιών και θα εξηγούσε τον τρόπο υπολογισμού των απαιτούμενων κεφαλαίων, ώστε να εγκρίνει την κρατική στήριξη. Και αυτό, επειδή οι κανόνες της ΕΕ για την κρατική βοήθεια απαιτούν την κάλυψη των υφιστάμενων ή αναμενόμενων ζημιών από το «κούρεμα» των πιστωτών ή ιδιωτικών κεφαλαίων και όχι από χρήματα των φορολογουμένων.


παπαδακης ρολογια

Ευρισκόμενη στα νότια της ρωσικής επικράτειας, κοντά στο σημείο όπου ο Βόλγας ενώνεται με τον ποταμό Σαμάρα, η πόλη που ως το 1991 ονομαζόταν Κουϊμπίσεφ, αποτελούσε το κέντρο της διαστημικής βιομηχανίας της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Για το λόγο αυτό, η πόλη ήταν απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο, ελάχιστοι ξένοι μπορούσαν να την επισκεφθούν και οι ντόπιοι δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε άλλα μέρη, ακόμη και εντός της χώρας. Ακόμη και τα ποταμόπλοια που διασχίζουν τον Βόλγα περνούσαν μέσα από τη Σαμάρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε οι επιβαίνοντες να μην έχουν οπτική επαφή με την περιοχή. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης απασχολούνταν στη διαστημική βιομηχανία, χωρίς όμως οι περισσότεροι να γνωρίζουν για ποιο πρόγραμμα εργάζονται, ούτε ότι από τα δικά τους χέρια κατασκευάστηκε ο πύραυλος που έστειλε το 1961 τον Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

Σήμερα στη Σαμάρα λειτουργεί μουσείο διαστήματος, με πολλά και σημαντικά εκθέματα, ενώ παράλληλα υπάρχει έκθεση που παρουσιάζει την «κούρσα» για την κατάκτηση του διαστήματος, τόσο από την πρώην ΕΣΣΔ όσο και από τις ΗΠΑ. Η νεόκτιστη «Σαμάρα Αρένα» κατασκευάστηκε σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου, αποτίοντας φόρο τιμής στη σύγχρονη ιστορία της πόλης, οι κάτοικοι της οποίας όμως παραμένουν εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς.


«Η κουλτούρα της απόκρυψης μυστικών υπάρχει ακόμη μεταξύ των κατοίκων της Σαμάρα. Ακόμη και σήμερα, δεν λένε όλα τα μυστικά τα οποία γνωρίζουν», αναφέρει στο Ρόιτερ η διευθύντρια του μουσείου, Ελενα Κούζινα, που εκφράζει την ευχή η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να αποτελέσει μία ευκαιρία για την πόλη να δείξει το πρόσωπό της προς τα έξω.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

θεματα πανελληνιων 2015 νεο


παπαδακης ρολογια
παπαδακης ρολογια
κλειώ κλίση

μποτακια με διαφανο τακουνι

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
μεθυστικο ιωαννινα τηλ
δρομολογια απο ιο για πειραια
μποτακια με διαφανο τακουνι

Η Αμερικανίδα Κόουλμαν και ο Καναδός Μπόιλ απήθχησαν το 2012 στο Αφγανιστάν από το δίκτυο Χακάνι, που συνδέεται με τους Ταλιμπάν. Απελευθερώθηκαν λίγες ημέρες νωρίτερα από τον στρατό του Πακιστάν, που τους εντόπισε στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, μαζί με τα τρία παιδιά τους που απέκτησαν όσο καιρό ήταν αιχμάλωτοι.


«Η ηλιθιότητα και το κακό του δικτύου Χακάνι που απήγαγε έναν προσκυνητή και την έγκυο σύζυγό του, που είχαν πάει να βοηθήσουν απλούς χωρικούς στις περιοχές του Αφγανιστάν που ελέγχονταν από τους Ταλιμπάν, ξεπεράστηκαν μόνο από την ηλιθιότητα και το κακό να επιτρέψουν τον φόνο της κόρης μου Μπόιλ, της μάρτυρα Μπόιλ, εξαιτίας της επίμονης άρνησής μου να δεχθώ την πρόταση που μου έκαναν οι εγκληματίες του δικτύου Χακάνι», δήλωσε ο Μπόιλ.


Διαβάζοντας ένα κείμενο που είχε προετοιμάσει μπροστά στις κάμερες, ο Καναδός πρώην αιχμάλωτος, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια πρόσθεσε ότι εξαιτίας της άρνησής του «βιάστηκε η σύζυγός μου, όχι ως μια μεμονωμένη πράξη, αλλά από έναν φρουρό, τον οποίο βοήθησε ο επικεφαλής των φρουρών και επόπτευε ο διοικητής του δικτύου Χακάνι Αμπού Χάτζαρ».


640x640 15


Πηγή: REUTERS/Mark Blinch


640x640 16


Πηγή: REUTERS/Mark Blinch


Ο Μπόιλ επεσήμανε ότι οι Ταλιμπάν, στους οποίους αναφέρθηκε με το επίσημο όνομά τους, το Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν, διεξήγαγαν έρευνα πέρυσι και επιβεβαίωσαν ότι το δίκτυο Χακάνι διέπραξε το 2014 αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της οικογένειάς του.


Ζήτησε μάλιστα από τους Ταλιμπάν «να αποδώσουν στην οικογένεια μου τη δικαιοσύνη που μας οφείλουν».Τόνισε ότι είναι σημαντικό πλέον η οικογένειά του να καταφέρει να «δημιουργήσει ένα ασφαλές καταφύγιο» και εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει στα παιδιά τους, εκτός από παιδεία, ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσουν «να ανακτήσουν ένα μέρος της παιδικής τους ηλικίας που έχασαν».



μποτακια με διαφανο τακουνι
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

πριζα ηχειο

Σαν σήμερα το 1920 γεννήθηκε ο λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Μανώλης Χιώτης

Λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, που εισήγαγε την τέταρτη - διπλή - χορδή στο μπουζούκι.


Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1920 στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μετακομίσει η οικογένειά του από το Ναύπλιο. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων πήρε μαθήματα κιθάρας, μπουζουκιού και ούτι από τον διάσημο μουσικοδιδάσκαλο της εποχής Γεώργιο Λώλο. Το 1935 επέστρεψε με την οικογένειά του στο Ναύπλιο και σε ηλικία μόλις 15 ετών έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του σε μαγαζιά της περιοχής.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

solar cells types



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η αλήθεια είναι ότι ο Μανώλης Χιώτης δεν έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια. Η οικογένειά του ήταν ευκατάστατη (η μητέρα του μάλιστα διατηρούσε ένα από τα πλέον αριστοκρατικά μπαρ της εποχής) και αυτό το αρχοντικό στυλ στο πάλκο διατήρησε και ο ίδιος στη μετέπειτα πορεία του.

Το 1936 κατέβηκε στην Αθήνα. Εμφανίστηκε για λίγες ημέρες στα «Παγώνια» (στη Σωκράτους και Αγίου Κωνσταντίνου γωνία) και αμέσως μετά στο «Δάσος», πλάι στον μεγάλο Στράτο Παγιουμτζή. Ήταν ακόμα 16 χρονών, ωστόσο ο Παγιουμτζής, διακρίνοντας το ταλέντο του, τον παρουσίασε στην Columbia, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο, ως «διευθύνον πρίμο όργανο», το χειμώνα του 1936.


γοργονα αριελ ελληνικα ταινια

Την επόμενη χρονιά φωνογράφησε και το πρώτο του τραγούδι «Γιατί δεν λες το ναι» (Το χρήμα δεν το λογαριάζω), με εκτελεστή τον Στράτο Παγιουμτζή. Λίγο αργότερα γνωρίζεται με τον Μπαγιαντέρα και παίζει μαζί του στις κλασικές εκτελέσεις των προπολεμικών επιτυχιών του, «Νυχτερίδα», «Μ' έχεις μαγεμένο», «Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη» κ. ά.

Αμέσως μετά την απελευθέρωση, ο Μανώλης Χιώτης χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον ενισχυτή στις εμφανίσεις του και η καριέρα του εκτινάσσεται απότομα, όταν ηχογραφεί σε δεύτερη εκτέλεση το ήδη επιτυχημένο τραγούδι του «Ο πασατέμπος» (1946). Σε αυτό το τραγούδι κάνει - σύμφωνα με την κυρίαρχη άποψη - την πρώτη του εμφάνιση το τετράχορδο μπουζούκι, μία καινοτομία που εκτιμάται ότι πρώτος ο Χιώτης χρησιμοποίησε, αν και φαίνεται ότι τελικά το τετράχορδο μπουζούκι υπήρχε και νωρίτερα. Στο πάλκο, χρησιμοποιεί δύο μπουζούκια, ένα κλασικό, με μεταλλικές χορδές, κι ένα με χορδές από έντερα, ώστε η χροιά του να μοιάζει με το ούτι.

Κατά τη δεκαετία του '40 γράφει τη μια επιτυχία μετά την άλλη: «Πάλι στις τρεις ήρθες εχθές να κοιμηθείς» (Ντουο Χάρμα), «Θα σου πω το μυστικό μου» (Μ. Νίνου), «Το φτωχομπούζουκο» (Στ. Τζουανάκος) κ. ά. Το 1950, έπειτα από δυο χρόνια χωρίς σουξέ, γράφει σε στίχους του Ν. Ρούτσου (που του έδινε στίχους που απέρριπτε ο Τσιτσάνης) «Τα πεταλάκια» και την ίδια χρονιά το «Σ' αυτό το φτωχοκάλυβο» με τη Στέλλα Χασκίλ.

Το 1954 παντρεύεται την πρώτη του γυναίκα, την τραγουδίστρια Ζωή Νάχη και αποκτά μαζί της δύο παιδιά. Λίγο αργότερα γνωρίζει τη Μαίρη Λίντα και κάνουν μαζί το ανεπανάληπτο ντουέτο που κυριάρχησε στο ελληνικό τραγούδι μέχρι το '66, οπότε και χώρισαν (είχαν παντρευτεί το 1959). Ανεπανάληπτες επιτυχίες, κλασικές φιγούρες στον κινηματογράφο και λάτιν ρυθμοί, που κορυφώνονταν σε οργιαστικά σόλα. Παράλληλα, δίνει και εκπληκτικά, κλασικού ύφους, σουξέ στον Στέλιο Καζαντζίδη, κυρίως σε στίχους του Χρήστου Κολοκοτρώνη.

Το 1959 ενορχηστρώνει τον «Επιτάφιο» του Μίκη Θεοδωράκη, που έχει κάνει ήδη μια αποτυχημένη έκδοση, και τον απογειώνει. Ακολουθούν οι «Λιποτάκτες», η «Πολιτεία» και το «Αρχιπέλαγος». Με τις ενορχηστρώσεις του Χιώτη και τις φωνές της Μαίρης Λίντα, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Στέλιου Καζαντζίδη και της Μαρινέλλας, τα έργα του Θεοδωράκη, αλλά και του Χατζιδάκι - του οποίου υπήρξε για καιρό σολίστας - αποκτούν λαϊκή απήχηση. Είναι ουσιαστικά αυτός που ανοίγει το δρόμο και στους άλλους λαϊκούς μουσικούς να συνεργαστούν με τους λόγιους συνθέτες, με αποτέλεσμα την έκρηξη του λεγόμενου «Έντεχνου».

Τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής του ήταν και τα πιο δραματικά. Χωρίζει με τη Λίντα (πράγμα που του στοίχισε πολύ), κάνει αποτυχημένες συνεργασίες και ο καρκίνος αρχίζει να τον κατατρώγει. Στις 21 Μαρτίου του 1970, ανήμερα των 50ων γενεθλίων του, ο Μανώλης Χιώτης αφήνει την τελευταία του πνοή. Στην κηδεία του, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών, ο Γιάννης Καραμπεσίνης παίζει με το μπουζούκι του Χιώτη τα «Ηλιοβασιλέματα» και το δακρυσμένο πλήθος τραγουδά. Μαζί και οι τρεις συντρόφισσες της ζωής του: Ζωή Νάχη, Μαίρη Λίντα και Μπέμπα Κυριακίδου.

Ο Μανώλης Χιώτης υπήρξε μία προσωπικότητα που άλλαξε την ιστορία και την εξέλιξη της μουσικής στην Ελλάδα. Η καινοτομία των τεσσάρων χορδών στο μπουζούκι, που είτε αυτός εφάρμοσε πρώτος είτε την επέβαλλε, μπορεί μεν να προκάλεσε το μένος των παραδοσιακών τριχορδάδων, αλλά έκανε αποδεκτό το μπουζούκι σε όλη την Ελλάδα, μιας και μέχρι τότε ήτανε απαγορευμένο και χαρακτηρισμένο ως «υπερβολικά λαϊκό», αλλά και γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή: sansimera.gr



πριζα ηχειο
πριζα ηχειο
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

τοποθετηση κλιματιστικων πατρα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

Το κλίμα που μεταδίδουν κυβερνητικές πηγές είναι θετικό και αναμένεται επίτευξη Staff Level Agreement πριν στο Eurogroup της 24ης Μαΐου. Παρ’ όλα αυτά έχουν ήδη εντοπιστεί «τέσσερα πέντε δύσκολα ζητήματα» σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος μεταδίδει αισιοδοξία για ολοκλήρωση των συζητήσεων έως το τέλος της εβδομάδας.


προφητεία του αγίου κοσμά

Στους καυτούς φακέλους συγκαταλέγονται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και οι τοποθετήσεις μόνιμων γενικών διευθυντών και γραμματέων στο Δημόσιο, η προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών και του ΕΝΦΙΑ και όπως πάντα τα δημοσιονομικά.


Ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης είναι η συμφωνία με το ΔΝΤ για το αν απαιτείται ή όχι εμπροσθοβαρής μείωση του αφορολογήτου μαζί με τις συντάξεις από το 2019. Παρ’ ότι την επικαιρότητα μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα η περικοπή των συντάξεων, επισήμως το θέμα του αφορολογήτου παραμένει ανοιχτό.


Αν βέβαια το Ταμείο δεν επιβιβαστεί στο ελληνικό πρόγραμμα, φαντάζει τουλάχιστον παράδοξο να επιχειρήσει να επιβάλει ταχύτερη μείωση του αφορολογήτου.


τοποθετηση κλιματιστικων πατρα

Σήμερα, τα δημοσιονομικά, οι μεταρρυθμίσεις στην υγεία, οι αλλαγές στο Δημοσίο και οι μεταρρυθμίσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα θα εξεταστούν στις διαδοχικές συναντήσεις που θα έχουν οι συναρμόδιοι υπουργοί στο Χίλτον.



τοποθετηση κλιματιστικων πατρα
ατμοσιδερα τεφαλ κωτσοβολος

εμφανισεις ομαδων ποδοσφαιρου zeus

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
τι ειναι πραγματικα η χρυση αυγη

Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής των τελευταίων ετών Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. ύπτιο.


εμφανισεις ομαδων ποδοσφαιρου zeus

1 24174438 568756163469541 5553603897295142988 n
(2ο μετάλλιο ο Ταϊγανίδης - Πηγή: FACEBOOK / @Charalampos Taiganidis)





εμφανισεις ομαδων ποδοσφαιρου zeus
αγια βαρβαρα ιλιον

αναμεταδότες wifi

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html
νίκος ζώτος
αναμεταδότες wifi
Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο φαντάρο - Τι λέει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος

Αγνοούμενος για πέμπτη ημέρα παραμένει ο 23χρονος φαντάρος Τάκης Κολλιαδέλης τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής από τη Χίο όπου υπηρετούσε.


αναμεταδότες wifi

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε μέσα στο πλοίο, μίλησε στο Star και φέρνει στο φως νέα στοιχεία για υπόθεση - θρίλερ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Ξύπνησα απλά το πρωί και δεν τον είδα εκεί πέρα. Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του ήταν διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό», ανέφερε στο Star ο Νίκος Αδάμ, φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του φίλου του.

«Ήμασταν στο κατάστρωμα. Τον άφησα να κάτσει και να τελειώσει το τσιγάρο του. Και μπήκα μέσα. Κάποια στιγμή πήγα για ύπνο κατά τις 01:30 με 02:00. Μετά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη».

Λίγη ώρα αργότερα, στις 2:30, ο χρόνος σταματά και ξεκινά το θρίλερ με τον Τάκη να είναι άφαντος.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα καθώς μία νέα μαρτυρία ανατρέπει τα στοιχεία. Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία αυτή ο 23χρονος εθεάθη ζωντανός αρκετή ώρα αφότου καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του. Όπως αποκάλυψε το ανώνυμο τηλεφώνημα ο 23χρονος είχε τσακωθεί με κάποιους Ρομά καιμία κοπέλα που ήταν στην παρέα.

Το νέο στοιχείο όπως και οι δεκάδες καταγγελίες και σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο 23χρονο παλικάρι, θα απαντηθούν από τις κάμερες από το γκαράζ του «Νήσος – Ρόδος», οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο του λιμεναρχείου και να δώσουν την απάντηση για το εάν ο Τάκης κρύφτηκε μέσα σε κάποιο όχημα και κατά αυτόν τον τρόπο βγήκε από το πλοίο καθώς καμία κάμερα δεν τον έχει καταγράψει το αποβιβάζεται πεζός.

«Είχε άγχος. Φαινόταν χαμένος. Πολλά μας έχουν περάσει από το μυαλό μήπως κάποιος του έκανε κάτι. Δεν ήταν σε κατάσταση να βουτήξει μόνος του στη θάλασσα» κατέληξε ο Νίκος Αδάμ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star:



Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο Τάκη Κολλιαδέλη – Τι λέει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος
01
Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο Τάκη Κολλιαδέλη – Τι λέει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος















κηφισιά για καφέ
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

δεκατη εντολη να τα πουμε

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
κεντρο ιππασιας παρκο γουδη

Την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποδέχτηκε η 'Ακι 'Αμπε, η σύζυγος του πρωθυπουργού Σίνζο 'Αμπε, στο εμβληματικό κατάστημα της εταιρίας παραγωγής μαργαριταριών Mikomoto, στο πλαίσιο των πολιτιστικών επισκέψεων της Μελάνια Τραμπ στην Ιαπωνία. Οι δύο γυναίκες φίλησαν η μια την άλλη στο μάγουλο, αντί ν' ανταλλάξουν χειραψία ή να υποκλιθούν ελαφρά, σύμφωνα με τον γιαπωνέζικο χαιρετισμό. Στη συνέχεια ανέβηκαν έως έναν "μυστικό όροφο" του κτιρίου, όπου πρόσβαση έχουν μόνο εξέχοντες επισκέπτες, για να συζητήσουν πίνοντας τσάι. Δεν έγινε τίποτε γνωστό για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.


2017 11 05T054749Z 1775597383 RC17A7828300 RTRMADP 3 TRUMP ASIA JAPAN


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

δεκατη εντολη να τα πουμε

REUTERS/Katsumi Kasahara/Pool


Στο κατάστημα αυτό είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση με "ama", όπως ονομάζονται οι παραδοσιακές δύτριες που αναζητούν μαργαριτάρια και κοχύλια κρατώντας την αναπνοή τους και βουτώντας σε βαθιά νερά. Ama σημαίνει "γυναίκα της θάλασσας".


Η Ιαπωνία είναι γνωστή για την ποιότητα των μαργαριταριών της. "Υπέροχη επίσκεψη με την 'Ακι 'Αμπε σήμερα! Μου άρεσε πολύ η συζήτηση πίνοντας τσάι και η παρουσίαση της ιστορίας των μαργαριταριών", έγραψε η Μελάνια στο Twitter.



Wonderful visit w Mrs. Abe today! Enjoyed conversation over tea & the cultural presentation on the history of pearls. #FLOTUSinAsia pic.twitter.com/g7Oax90SbN

— Melania Trump (@FLOTUS) 5 Νοεμβρίου 2017


δεκατη εντολη να τα πουμε
overseas study opportunities

δημοτολογιο δημου διονυσου

τουρτα λεμονι βεφα
δημοτολογιο δημου διονυσου

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας:


«Βρίσκομαι σήμερα εδώ εκ μέρους της πολιτείας για να εκφράσω πέρα από τις ευχαριστίες της πολιτείας, εκείνο το οποίο ανήκει στην εκδήλωση αυτή, από πλευράς συμβολισμού, της συμπόρευσης της εκκλησίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Συμπόρευση ταγμένη προς την εξυπηρέτηση των ανθρώπων, ταγμένη σε μία αποστολή η οποία είναι προορισμένη να υπηρετήσει την κοινωνία και τον άνθρωπο.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

Τη σημασία του Αννουσάκειου την ξέρουμε όλοι και γνωρίζουμε πόσο η εκκλησία έχει συμβάλει ώστε το Αννουσάκειο να λειτουργεί ως πρότυπο θεραπευτήριο.


Έχει ανάγκη όμως η μονάδα αυξημένης φροντίδας που απευθύνεται στους βαρέως πάσχοντες, και την ανάγκη αυτή τη βρίσκει μέσω του Ιδρύματος Ιωάννη Σπυρίδωνος Λάτση.


ο χατζημαρκος περσι

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις έχει μεγάλη σημασία, όχι το ύψος της δωρεάς αλλά το περίσσευμα ψυχής που η δωρεά αυτή εκφράζει. Και το υπόδειγμα που προβάλλει για την κοινωνία μας που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η στήριξη του κοινωνικού κράτους. Μέσα από τη στήριξη του συστήματος υγείας .


Στους ταραγμένους καιρούς μας σε όλη την Ευρώπη, κυρίως όμως στον τόπο μας λόγω της παρατεταμένης κρίσης, το κοινωνικό κράτος δοκιμάστηκε και μαζί δοκιμάστηκε η κοινωνική συνοχή, ο ίδιος ο άνθρωπος.


Ο άνθρωπος στις δύσκολες στιγμές του, σε στιγμές αρρώστιας, σε στιγμές βαριάς αρρώστιας. Η πολιτεία δεν μπόρεσε σε πολλές περιπτώσεις λόγω αντικειμενικών αδυναμιών να μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με βάση την έννοια του κοινωνικού κράτους. Και εδώ έρχεται η συμβολή άλλων. Ιδίως της εκκλησίας όπου πολλές φορές, όπως έχω επισημάνει και μάλιστα πεφωτισμένων ανθρώπων με το αίσθημα της προσφοράς και της αποστολής .


Είναι εκείνοι που στήριξαν την κοινωνική συνοχή, στήριξαν τον άνθρωπο και στήριξαν τον κοινωνικό ιστό.


Υπερασπίστηκαν τον άνθρωπο για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του και ιδίως σε δύσκολες στιγμές του.


Εδώ αναδεικνύεται η μεγάλη σημασία του κοινωνικού κράτους και αυτό θα το τονίζω πάντοτε, είναι έμβλημα του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού το κοινωνικό κράτος, διότι αν δεν το υπερασπιστούμε, αυτά τα φαινόμενα που βλέπουμε να εξελίσσονται στην Ευρώπη, θα διαμορφώσουν τέρατα για τα οποία οι λαοί αγωνίστηκαν χρόνια προκειμένου να απαλλαγούν. Εκεί είναι το αυγό του φιδιού και ας το καταλάβουμε όλοι και ιδίως αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες της γηραιάς μας Ηπείρου. Της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.


Εμείς εδώ οι Έλληνες έχουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους διότι αυτό μας βοηθάει, ανεξάρτητα αν είμαστε πιστοί ή όχι και το τονίζω αυτό, αν είμαστε πιστοί ή όχι.


Το πνεύμα της Ορθοδοξίας, πνεύμα που απευθύνεται κατεξοχήν στον Έλληνα, στο λαό των Ελλήνων, στο έθνος των Ελλήνων ως σύμβολο αρχών και αξιών, πέρα από το πραγματικό πιστεύω του καθενός. Μέσα σε αυτή τη μονάδα όπως το Αννουσάκειο, αυτό αναδεικνύεται, η πραγμάτωση στο πλαίσιο του κοινωνικού κράτους, των αρχών και των αξιών της Χριστιανικής διδασκαλίας που ανεξάρτητα και πάλι από το τι πιστεύει ο καθένας είναι ο τρίτος πυλώνας του ευρωπαϊκού πολιτισμού .


Ο ένας είναι το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, οι δεύτερος οι χρησμοί της Ρώμης και ο τρίτος η χριστιανική διδασκαλία μέσα από τις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζουν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό όπως είναι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη και ιδίως η κοινωνική δικαιοσύνη.


Η εκκλησία είναι φάρος προς αυτή την κατεύθυνση που δείχνει το δρόμο και τον δείχνει μέσα από δύο ρήσεις, αγαπάτε αλλήλους και κυρίως η υπέρτατη έκφραση της αγάπης που είναι, αγαπήσεις τον πλησίον σου ως εαυτόν , γιατί αυτή η ρήση είναι η οριακή αγάπη που εκείνη προϋποθέτει ότι ο άνθρωπος μπορεί να δώσει τον εαυτό του για τον άλλον, όπως δίδαξε ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός».


Τα εγκαίνια πραγματοποίησε από κοινού ο ΠτΔ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο παρουσία του πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφυλου, του αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου, εκπροσώπων της εκκλησίας της Κρήτης, στρατιωτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων κ. α.


Προηγουμένως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη παρέστησαν το απόγευμα στα θυρανοίξια του ιερού ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Σηρικάρι του δήμου Καστελλίου Κισσάμου.



δημοτολογιο δημου διονυσου
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

ανταλλακτικα σιμσον

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html
μετεο σκόπελος
ανταλλακτικα σιμσον

Η ζωοκλοπή διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και σε αυτήν εμπλέκεται και ένας 39χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 33χρονης από το Ηράκλειο η οποία όμως απουσίαζε.


Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε ο 39χρονος, υπεύθυνος του ποιμνιοστασίου, να κατέχει 24 προβατοειδή, για τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή από ποιμνιοστάσιο συνιδιοκτησίας ενός 31χρονου και ενός 47χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.


Από την έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι την 13.07.2016, ο 45χρονος αφαίρεσε τα εν λόγω προβατοειδή και στη συνέχεια τα διέθεσε προς πώληση στον 39χρονο. Τα προβατοειδή αποδόθηκαν στους παθόντες, ο 39χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.



ανταλλακτικα σιμσον
όλυμπος νάουσα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

καταστηματα θεσσαλονικη σαββατο

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
ποδηλατο μεταφραση αγγλικα

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», μέσα στο επόμενο διάστημα έρχονται αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων και πλέον θα έχουν αναλογική χρέωση με βάση της απόσταση που διανύει ο επιβάτης.


Σήμερα, είτε ο επιβάτης διανύσει απόσταση 20 σταθμών είτε ενός ή δύο, χρεώνεται το ίδιο. Η αναλογικότητα αναμένεται να φέρει τόσο μειώσεις όσο και αυξήσεις στην τιμή των μετακινήσεων.


καταστηματα θεσσαλονικη σαββατο

Όπως είναι άλλωστε και λογικό, «ευνοημένοι» θα είναι όσοι διανύουν συνήθως μικρές αποστάσεις ενώ όσοι χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για μεγάλες αποστάσεις θα επιβαρυνθούν.


Η Αττική χωρίζεται σε πέντε ζώνες


Βάσει αυτών των αλλαγών, η Αττική θα χωριστεί πλέον σε πέντε ζώνες.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

Η πρώτη ζώνη θα περιλαμβάνει το κέντρο της Αθήνας, το κέντρο του Πειραιά και τους κοντινούς δήμους.


Η δεύτερη θα περιλαμβάνει τα βόρεια προάστια όπως η Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και την Κηφισιά, αλλά και τα νότια προάστια όπως τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα.


Η τρίτη ζώνη θα περιλαμβάνει τον ανατολικό και τον δυτικό τομέα της Αττικής.


Η τέταρτη το αεροδρόμιο, το οποίο έχει ήδη διαφορετική χρέωση, ενώ η πέμπτη όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής




καταστηματα θεσσαλονικη σαββατο
ταινιες τρομου ελληνικους υποτιτλους

λαδι μαυρου κυμινου αγορα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, «η εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου επιβεβαιώνει τις αντιρρήσεις που εκφράσαμε επί 14 μήνες τώρα. Η κυβέρνηση δεν μας άκουσε. Το νέο ασφαλιστικό καταστρέφει ολόκληρο τον τεχνικό και επιστημονικό κόσμο της χώρας. Οι πρωτοφανείς σε ύψος ασφαλιστικές εισφορές, σε συνδυασμό με τις φορολογικές επιβαρύνσεις, δημεύουν το εισόδημα του καθενός μας. Δεν θα τους αφήσουμε». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη ενάντια στην εφαρμογή αυτού του κατασταστροφικού νόμου. Το Συμβούλιο της Επικρατείας πρέπει να κρίνει, εν ονόματι της δικαιοσύνης, αν η κυβέρνηση μπορεί να δημεύει τον κόπο των μηχανικών, των Ελλήνων επιστημόνων. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του νέου νόμου με κάθε νόμιμο τρόπο. Δεν θα τους αφήσουμε να μας τελειώσουν».


Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, το Επιμελητήριο ως ΝΠΔΔ, εκπροσωπώντας το σύνολο των διπλωματούχων μηχανικών και του τεχνικού κόσμου της χώρας, κατέθεσε τρεις αιτήσεις ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των αποφάσεων του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή του νόμου 4387/2016 για το νέο Ασφαλιστικό σύστημα και τον τρόπο υπολογισμού των εισφορών που προβλέπονται.


λαδι μαυρου κυμινου αγορα

Μάλιστα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας μαζί με το ΤΕΕ προσφεύγουν ατομικά και τέσσερις διπλωματούχοι μηχανικοί που καλύπτουν όλο το εύρος και τις ενασχολήσεις των διπλωματούχων μηχανικών, με σημαντική παρουσία στα κοινά του επαγγέλματος. Συγκεκριμένα, κοινή με το ΤΕΕ αίτηση ακυρώσεως κατέθεσαν στο ΣτΕ οι Αντώνης Πρωτονοτάριος (πάνω από 35 έτη ασφάλισης), 'Αννα Μελανίτου (20-35 έτη ασφάλισης), Γιάννης Μαχίκας (5-20 έτη ασφάλισης) και Γιάννης Ξιφαράς (0-5 έτη ασφάλισης).


λαδι μαυρου κυμινου αγορα

Το ΤΕΕ και οι μηχανικοί στις αιτήσεις ακυρώσεως προς το ΣτΕ υποστηρίζουν ότι το Υπουργείο παραβαίνει τις διατάξεις του Συντάγματος και ιδίως:


ανοικτο κυπριακο πανεπιστημιο

• την αρχή της ισότητας


• την ισότητα στα δημόσια βάρη


• το δικαίωμα στην επαγγελματική ελευθερία.


Ακόμη υποστηρίζεται ότι οι υπουργικές αποφάσεις παραβιάζουν διατάξεις αυξημένης τυπικής ισχύος που αναφέρονται:


• στην αρχή της νομιμότητας του φόρου,


• στην αρχή της ασφάλειας δικαίου,


• στην αρχή της βεβαιότητας και της προβλεψιμότητας του φόρου.




online onenote to pdf
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

μετα το οχι στο δημοψηφισμα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

Το ταξίδι του δείχνει ότι είναι «καταστροφέας», τόνισε η Πιονγκγιάνγκ σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.


«Ο Τραμπ έκανε και πάλι την προσπάθειά του να αποξενώσει τους πολίτες μας από την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.


Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νότια Κορέα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του απομονωμένου καθεστώτος ζητώντας από τον Κιμ Γιονγκ Ουν να μην υποτιμά τις Ηνωμένες Πολιτείες.


μετα το οχι στο δημοψηφισμα

Οι δηλώσεις του φαίνεται πως δεν συγκίνησαν την Βόρεια Κορέα που διαμήνυσε πως δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί την εμποδίσει από να να αναπτύξει το πυρηνικό της προγράμματος.




μετα το οχι στο δημοψηφισμα
πωλειται επιχειρηση κρεοπωλειου
μειωμενη θητεια 2015
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

Wednesday, January 30, 2019

κονιακ ασπρο

Οι εργασίες για την κατασκευή του νεκροταφείου στην ιταλική κοινότητα της Ταρσίας αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2019 ανέφερε η ειδησεογραφική πλατφόρμα.


Σύμφωνα με την περιφέρεια της Καλαβρίας, κενοτάφια και επιτύμβιες πλάκες εις ανάμνηση των χιλιάδων ανδρών, γυναικών και παιδιών που έχασαν τις ζωές τους θα τοποθετηθούν σε μια περιοχή 30 στρεμμάτων, και θα φέρει το όνομα του Αϊλάν Κούρντι, του 3χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία που πριν από τρία χρόνια ξέβρασε η θάλασσα νεκρό στις τουρκικές ακτές.


κονιακ ασπρο

κονιακ ασπρο

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών, 2.241 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί φέτος ή αγνοούνται στην προσπάθειά τους να διασχίσουν αυτό το επικίνδυνο πέρασμα της κεντρικής Μεσογείου.



σουπερ μπατσος
πλαστικα παλετοκιβωτια θεσσαλονικη
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

αεροποριασ 4 αλιμοσ

αεροποριασ 4 αλιμοσ

Ο κ. Γεννηματάς διαβίβασε τα θερμά συλλυπητήρια του Έλληνα Προέδρου προς τον Μεξικανό ομόλογό του Ενρίκε Πένα Νιέτο, για τα θύματα του φονικού σεισμού στο νότιο Μεξικό.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

πωλητης ελαιολαδου

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 32 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό που «χτύπησε» το Μεξικό τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Ο πρόεδρος Ενρίκε Πένια Νιέτο έκανε λόγο για τον πιο ισχυρό σεισμό που έχει πλήξει τη χώρα τα τελευταία εκατό χρόνια και ενημέρωσε για τις εκτεταμένες ζημιές που έχουν σημειωθεί από την ισχυρότατη δόνηση των 8,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του Αμερικάνικου Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Ο πρόεδρος Νιέτο ωστόσο, έκανε λόγο για σεισμό 8,4 Ρίχτερ.


αεροποριασ 4 αλιμοσ



#Earthquake 8.4

pic.twitter.com/q9NkkgjmsF

— SecureIn (@SecureInCanada) September 8, 2017


θαναση τι εκανεσ στον πολεμο
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

λυσεις θρησκευτικων γ δημοτικου

μικρη βιγλα διαμονη
Ηράκλειο: Πήγε για τηλεόραση και έφυγε... νύφη! (vid)

Μία κινηματογραφική πρόταση γάμου έγινε στο Ηράκλειο πριν από λίγες ημέρες, με ένα ζευγάρι να «μαγνητίζει» τα βλέμματα χάρη σε μία έκπληξη ενός άντρα στη μέλλουσα σύζυγό του.


παραγωγες του γραφω

Όλα ήταν απολύτως σχεδιασμένα, προκειμένου η νύφη να μην καταλάβει τίποτα. Το ζευγάρι, μαζί με την αδερφή της κοπέλας, πήγαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, προκειμένου να ψάξουν για τηλεόραση.


λυσεις θρησκευτικων γ δημοτικου

λυσεις θρησκευτικων γ δημοτικου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο πωλητής τούς υποδέχεται και ρωτάει τι ακριβώς θέλουν προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει. Εκεί που συζητούν και ακούν όλες τις λεπτομέρειες από τον υπάλληλο του καταστήματος, ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις… αλλάζουν.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

Αρχικά, αυτό που αναγράφεται σε δεκάδες οθόνες είναι «Από ‘μένα για ‘σένα με πολλή αγάπη…»!

Πού να ήξερε η κοπέλα τι θα ακολουθούσε;

Αμέσως μετά το μήνυμα, αρχίζουν να εμφανίζονται φωτογραφίες του ζευγαριού, με τη νύφη να έχει μείνει άναυδη! Εμφανώς συγκινημένη αγκαλιάζει τον καλό της, ενώ η αδερφή της - που συμμετέχει ενεργά στο «σχέδιο» - βγάζει από μία τσάντα το δαχτυλίδι και το δίνει στο γαμπρό.

Άφωνη μένει η κοπέλα όταν ο αγαπημένος της γονατίζει και της ζητά να γίνει γυναίκα του.

Το ζευγάρι φεύγει από το μαγαζί… χωρίς τηλεόραση, αλλά γεμάτο χαμόγελα!



Πηγή: neakriti.gr


διακοπη ρευματος συρος

διακοπη ρευματος συρος
διακοπη ρευματος συρος

Η κυβέρνηση Ζάεφ, σε σχετική ανάρτησή της στη σελίδα της στο διαδίκτυο, εστιάζει σε δέκα σημεία, τα οποία χαρακτηρίζει ως «διπλωματική νίκη» της χώρας.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζεται ως συμφωνία για το μέλλον, γίνεται λόγος για προστασία της «μακεδονικής» ταυτότητας και της γλώσσας, ξεκαθαρίζεται πως δεν αλλάζουν εθνικός ύμνος, σημαία και εθνόσημο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, αλλά και η πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.


  • Δίκαιη συμφωνία

  • Η συμφωνία με την Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη και πιο δίκαιη για τους πολίτες της χώρας και αποτελεί «στοίχημα» για το μέλλον, καθώς ξεκαθαρίζει την πορεία της χώρας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, αλλά και για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ. «Γινόμαστε μέλος των οικογενειών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, των εθνών που απολαμβάνουν ισχυρή οικονομική ανάπτυξη. Με τη Συμφωνία φέρνουμε καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες και διαφυλάττουμε την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά που έκανε γνωστό το έθνος μας».


    εξοδα τελωνειου για αυτοκινητο

  • Διασφαλίζεται η ταυτότητα

  • «Η συμφωνία διασφαλίζει το δικαίωμά μας να προσδιοριζόμαστε ως «Μακεδόνες». Δεν θα υπάρχουν πια αμφισβητήσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συμφωνίας, η «μακεδονική» ταυτότητα περιγράφει τα εδάφη μας, τη γλώσσα, τους ανθρώπους, όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, με τη δική τους ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά».


  • Προστατεύεται η γλώσσα

  • Σύμφωνα με το άρθρο 1 της Συμφωνίας, η επίσημη γλώσσα της πΓΔΜ είναι η «μακεδονική», η οποία μεταφράζεται σε όλες τις γλώσσες, χωρίς υποσημειώσεις για περαιτέρω εξηγήσεις.


    4.Το θέμα της υπηκοότητας


    Σύμφωνα και πάλι με το άρθρο 1, η υπηκοότητα των πολιτών της πΓΔΜ είναι Μακεδονική/Πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας.


  • Ύμνος, σημαία και εθνόσημο δεν αλλάζουν

  • Τα σύμβολα του κράτους της πΓΔΜ δεν αποτέλεσαν αντικείμενο της διαπραγματευτικής διαδικασίας.


  • Παραμένουν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι κωδικοί MK και MKD

  • Κωδικοί της χώρας παραμένουν οι ΜΚ και MKD, όπως αυτοί έχουν επίσημα καθοριστεί από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης.



    γυαλια εικονικης πραγματικοτητας πλαισιο
    https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

    wok of fame mନũm an der ruhr

    wok of fame mନũm an der ruhr
    wok of fame mନũm an der ruhr

    Παράλληλα, ο φερόμενος δράστης σκοτώθηκε, ανέφεραν οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο δράστης ήταν μαθητής του σχολείου ή κάποιος επισκέπτης.


    Τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται τις δυνάμεις ασφαλείας, έκαναν λόγο για περίπου 15 τραυματίες.


    Το λύκειο Aztec High School, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας, εκκενώθηκε διευκρινίστηκε από τις αρχές χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες.


    "Είναι τραγικό όταν τα παιδιά μας πλήττονται με αυτόν τον τρόπο, ιδίως σε σχολικά συγκροτήματα", σχολίασε ο επικεφαλής της φυλής των Ναβάχο, Ράσελ Μπεγκάγιε, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.


    σαλατα με μακαρονια και φιλαδελφεια

    ανδρικες γουρουνιες

    Όλα τα σχολεία της περιοχής αποκλείστηκαν για προληπτικούς λόγους. Η αστυνομία ερευνά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Άζτεκ, μια μικρή πόλη 7.000 κατοίκων. "Τα γεγονότα αυτά είναι απρόβλεπτα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τους οικείους μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας", κατέληξε ο Μπεγκάγιε.



    Our thoughts and prayers go out to those injured and killed this morning at Aztec High School, as well as to their families and the entire community. #AztecHighSchool

    — NMSU Police Dept (@NMSUPolice) December 7, 2017


    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

    εορταστικο προγραμμα χριστουγεννων 2014 αλεξανδρουπολη

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
    εορταστικο προγραμμα χριστουγεννων 2014 αλεξανδρουπολη

    Ειδικότερα όσον αφορά στο ΠΓΝΑ, οι προκηρυχθείσες θέσεις είναι: Τρεις θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής, μία ΠΕ Ακτινοφυσικής, μία ΠΕ Πληροφορικής, μία ΤΕ Μαιευτικής, δύο ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, μία ΤΕ Λογιστικής, ενώ για το νοσηλευτικό ίδρυμα Διδυμοτείχου έχει προκηρυχθεί μία θέση ΤΕ Νοσηλευτικής.


    χωρες που δεν χρειαζεται διαβατηριο

    Οι αιτήσεις των εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, θα γίνονται δεκτές από τις 3 έως και τις 21 Αυγούστου, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Απασχόλησης.


    Επίσης μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και για διάστημα 24 μηνών, θα προσληφθούν τέσσερις νοσηλευτές στη μονάδα εντατικής θεραπείας και τρεις νοσηλευτές στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του ΠΓΝΑ.


    Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, έχουν δικαίωμα υποβολής μίας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής και επιλογής μόνο μίας ειδικότητας τοποθέτησης σε μία έως τρεις υπηρεσίες τοποθέτησης στο σύνολο των φορέων υποδοχής.


    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html


    εορταστικο προγραμμα χριστουγεννων 2014 αλεξανδρουπολη
    συναρμογη ποδοσφαιρο

    διακοσμηση σαλονιου με κλασικα επιπλα

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
    Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς - Η σκυτάλη στις ενδοσχολικές εξετάσεις

    Στις 31 Μαΐου θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για τα γυμνάσια και στις 25 Μαΐου για τα λύκεια σηματοδοτώντας την έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων.


    Συγκεκριμένα, στην απόφαση αναφέρεται ότι η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.


    στρογγυλοποιηση στο εκατοστο



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

    Σύμφωνα με την Υ. Α. οι εξετάσεις θα διεξαχθούν:

    Για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018. Οι εξετάσεις για τους/τις μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα να έχουν ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

    Για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018. Οι εξετάσεις για τους/τις μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα να έχουν ολοκληρωθεί έως την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018.

    Οι εξετάσεις της ειδικής εξεταστικής περιόδου διενεργούνται κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, εξαιρουμένων των ημερών διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων από 8 Ιουνίου 2018 έως και 19 Ιουνίου 2018 και τα αποτελέσματα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.


    Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς - Η σκυτάλη στις ενδοσχολικές εξετάσεις
    01
    Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς - Η σκυτάλη στις ενδοσχολικές εξετάσεις

    διακοσμηση σαλονιου με κλασικα επιπλα
    διακοσμηση σαλονιου με κλασικα επιπλα
    πωσ μπορω να αφαιρεσω ενσωματωμενουσ υποτιτλουσ
    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

    βιοιατρικη περιστερι θηβων

    βιοιατρικη περιστερι θηβων
    βιοιατρικη περιστερι θηβων
    ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση της ανεργίας τον Μάρτιο

    Κατά δύο μονάδες μειώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο και διαμορφώθηκε στο 20,1% έναντι 22,1% τον Μάρτιο πέρυσι και από το αναθεωρημένο προς τα κάτω 20,6% τον Φεβρουάριο 2018.


    Σύμφωνα με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι ανήλθαν σε 956.260 άτομα και μειώθηκαν κατά 101.576 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο 2017 (μείωση 9,6%) και κατά 14.591 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2018 (μείωση 1,5%).


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.793.934 άτομα και οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν κατά 74.890 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο 2017 (αύξηση 2%) και κατά 47.085 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2018 (αύξηση 1,3%).


    ανυδρος αμμωνια

    Οι οικονομικά μη ενεργοί (τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθαν σε 3.236.664 άτομα και μειώθηκαν κατά 8.567 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο 2017 (μείωση 0,3%) και κατά 35.972 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2018 (μείωση 1,1%).

    Στις γυναίκες το ποσοστό ανεργίας (25% τον Μάρτιο 2018 από 26,8% τον Μάρτιο 2017) παραμένει σημαντικά υψηλότερο από εκείνο στους άνδρες (16,3% από 18,5%).

    Ηλικιακά, το υψηλότερο ποσοστό καταγράφεται στις ομάδες 15- 24 ετών (43,2% τον Μάρτιο 2018 από 45,2% τον Μάρτιο 2017) και 24- 34 ετών (24,7% από 28,7%). Ακολουθούν οι ηλικίες 35- 44 ετών (18,3% από 19,1%), 45- 54 ετών (16,4% από 17,3%), 55- 64ετών (16,4% από 19,3%) και 65- 74 ετών (11,8% από 10,9%).

    Σε επίπεδο αποκεντρωμένων διοικήσεων της χώρας, στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται η Ήπειρος - Δυτική Μακεδονία (25% τον Μάρτιο 2018 από 27,7% τον Μάρτιο 2017), η Αττική (20,8% από 21,7%) και η Πελοπόννησος - Δυτική Ελλάδα - Ιόνιοι Νήσοι (20,4% από 22,4%).

    Ακολουθούν η Μακεδονία - Θράκη (20% από 22,6%), η Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα (19% από 21,8%), το Αιγαίο (18,6% από 19,2%) και η Κρήτη (16,7% από 21,5%).

    Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


    ΕΛΣΤΑΤ: Μέιωση της ανεργίας των Μάρτιο
    01
    ΕΛΣΤΑΤ: Μέιωση της ανεργίας των Μάρτιο

    μπασκετικα παπουτσια μεγαλα νουμερα
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

    μπαρ 56 κολωνακι

    μπραβο στιχοι σταμος

    Εκπρόσωπος του συνασπισμού στη Βαγδάτη δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως η συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός καλύπτει όλα τα μέτωπα.


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

    έλσα μιχαλακοπούλου 2015

    Ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις και η υποστηριζόμενη από το Ιράν "Λαϊκή Κινητοποίηση" εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση στις 16 Οκτωβρίου ως απάντηση στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία που διεξήγαγε στις 25 Σεπτεμβρίου η Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν (ΠΚΚ) στο βόρειο Ιράκ.


    μπαρ 56 κολωνακι

    2017 10 20T144700Z 205689144 RC16B87F3100 RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS IRAQ KURDS KIRKUKREUTERS/Azad Lashkari


    μπαρ 56 κολωνακι

    Η επίθεση έχει σκοπό να καταλάβει τις λεγόμενες διαφιλονικούμενες περιοχές που διεκδικούνται τόσο από την ΠΚΚ όσο και από την ιρακινή κεντρική κυβέρνηση, καθώς και συνοριακά περάσματα και σημαντικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.


    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

    2017 10 17T135106Z 1902559215 RC158ABAA010 RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS IRAQ KURDS KIRKUKREUTERS/Ari Jalal


    Η πλούσια σε πετρέλαιο πόλη Κιρκούκ έπεσε στα χέρια των ιρακινών δυνάμεων χωρίς μεγάλη αντίσταση στις 16 Οκτωβρίου, αλλά οι πεσμεργκά άρχισαν να αντεπιτίθενται με δύναμη καθώς υποχωρούσαν πιο κοντά προς τον πυρήνα των εδαφών της ΠΚΚ.


    Οι πιο βίαιες μάχες σημειώθηκαν στο βορειοδυτικό τμήμα του όπου Πεσμεργκά υπερασπίζονται χερσαία περάσματα προς την Τουρκία και τη Συρία και μια σημαντική πετρελαϊκή εγκατάσταση που ελέγχει τις εξαγωγές αργού της ΠΚΚ.


    χρονογραφια μαλαλα

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

    Πολύ υψηλό κίνδυνο αντιμετωπίζουν Περιφέρεια Πελοποννήσου (Μεσσηνία, Λακωνία)


    κεντρικος δρομος βαρκελωνης

    180904


    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


    Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199. Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες:


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

    διοικητης νβ κανελλοπουλος

    Αν βρίσκεστε στην ύπαιθρο


    Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα το καλοκαίρι. Αποφύγετε εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π. χ. οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες). Μην πετάτε αναμμένα τσιγάρα. Μην αφήνετε τα σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης. Σεβαστείτε τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιόδους υψηλού κίνδυνου.


    Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος


    Δημιουργήστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους. Απομακρύνετε τα ξερά κλαδιά από τα δένδρα και τους θάμνους. Μην αφήνετε τα κλαδιά των δένδρων να ακουμπούν στους τοίχους, τη στέγη και τα μπαλκόνια του σπιτιού. Κλαδέψτε τα αφήνοντας απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων από το σπίτι. Αραιώστε τη δενδρώδη βλάστηση έτσι ώστε τα κλαδιά του ενός δένδρου να απέχουν τουλάχιστον 3 μέτρα από τα κλαδιά του άλλου. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία απομακρύνουμε τη δενδρώδη και θαμνώδη βλάστηση γύρω από το κτίσμα σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων εφόσον οι εργασίες καθαρισμού της φυσικής βλάστησης που επιβάλλονται για την προστασία των κτιρίων δεν προσκρούουν σε καμία περίπτωση στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας. Μην τοποθετείτε πλαστικές υδρορροές ή σωλήνες στους τοίχους του σπιτιού. Μην τοποθετείτε παραθυρόφυλλα από εύφλεκτα υλικά στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες. Φροντίστε ώστε τα καλύμματα στις καμινάδες και τους αεραγωγούς του σπιτιού να είναι από άφλεκτο υλικό ώστε να μην διεισδύσουν σπίθες. Μην αποθηκεύετε εύφλεκτα αντικείμενα κοντά στο σπίτι. Τοποθετείτε τα καυσόξυλα σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους. Μην κατασκευάζετε ακάλυπτες δεξαμενές καυσίμου κοντά στο σπίτι. Προμηθευτείτε τους κατάλληλους πυροσβεστήρες και φροντίζετε για τη συντήρησή τους. Εξοπλιστείτε με σωλήνα ποτίσματος με μήκος ανάλογο της περιοχής που θέλετε να προστατεύσετε. Εξοπλιστείτε με μια δεξαμενή νερού, μια απλή αντλία που λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ένα σωλήνα νερού.


    Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά



    Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για:
    - την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε,
    - την τοποθεσία, το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς.
    - το είδος της βλάστησης που καίγεται.


    Αν η πυρκαγιά πλησιάζει στο σπίτι σας


    Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Μεταφέρετε όλα τα εύφλεκτα υλικά από τον περίγυρο του κτιρίου σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους. Κλείστε όλες τις διόδους (καμινάδες, παράθυρα, πόρτες κλπ.) έτσι ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Κλείστε τις παροχές φυσικού αερίου και υγρών καυσίμων μέσα και έξω από το σπίτι. Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα. Διευκολύνετε την πρόσβαση πυροσβεστικών οχημάτων ανοίγοντας την πόρτα του κήπου. Τοποθετείστε σκάλα στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού, αντίθετα από την κατεύθυνση της πυρκαγιάς ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στη στέγη. Συνδέστε τους σωλήνες ποτίσματος και απλώστε τους ώστε να καλύπτεται η περίμετρος του σπιτιού. Αν η ορατότητα είναι μειωμένη, ανάψτε τα εσωτερικά και τα εξωτερικά φώτα του για να γίνεται ορατό μέσα από τους καπνούς.


    Μόλις περάσει η πυρκαγιά


    Βγείτε από το σπίτι και σβήστε αμέσως τις μικροεστίες που απομένουν. Ελέγξτε για τουλάχιστον 48 ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την περίμετρο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.


    Αν η πυρκαγιά έχει φτάσει στο σπίτι σας


    Μην εγκαταλείπετε το κτίριο εκτός αν η διαφυγή σας είναι πλήρως εξασφαλισμένη. Μην μπαίνετε μέσα σε αυτοκίνητο. Η πιθανότητα επιβίωσης σε ένα σπίτι κατασκευασμένο από άφλεκτα υλικά είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη σε ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε καπνούς και φλόγες. Αν παραμείνετε στο σπίτι:


    - Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.
    - Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός.
    - Απομακρύνετε τις κουρτίνες από τα παράθυρα.
    - Μεταφέρετε στο εσωτερικό των δωματίων τα έπιπλα που βρίσκονται κοντά στα παράθυρα και τις εξωτερικές πόρτες.
    - Κλείστε τις ενδιάμεσες πόρτες για να επιβραδύνετε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.
    - Γεμίστε την μπανιέρα, τους νιπτήρες και τους κουβάδες με εφεδρικό νερό.
    - Συγκεντρωθείτε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.
    - Φροντίστε να υπάρχει φακός και εφεδρικές μπαταρίες μαζί σας σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.


    Αν το σπίτι σας είναι ξύλινο αναζητήστε καταφύγιο σε κτιστό σπίτι. Αν διαταχθεί εκκένωση της περιοχής ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες των Αρχών και τις διαδρομές που θα σας δοθούν.



    χρονογραφια μαλαλα
    χρονογραφια μαλαλα

    προγραμματα ανεργων 2017

    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
    βιντεοκαμερες canon

    Ειδικότερα, στις 03:00 θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00).


    Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).


    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

    Γιατί γίνεται η αλλαγή της ώρας;


    Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του μέτρου της θερινής ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον Ήλιο.


    προγραμματα ανεργων 2017

    Πότε εφαρμόστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα;


    Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά, μια ιδέα που όμως εγκαταλείφθηκε γρήγορα.


    Στα επόμενα χρόνια είχε υιοθετηθεί η μετατόπιση της ώρας έναρξης λειτουργίας πολλών δημόσιων υπηρεσιών και καταστημάτων κατά μισή ώρα, στη χειμερινή περίοδο.


    Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 όμως, και συγκεκριμένα μόλις δύο χρόνια μετά την ενεργειακή κρίση που ξέσπασε στην Ευρώπη το 1973, αποφασίστηκε η υιοθέτηση του μέτρου της θερινής ώρας από μεγάλο μέρος των κρατών της Ευρώπης. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε από το 1975.



    προγραμματα ανεργων 2017
    λαθος στροφη βισση στιχοι

    μισος για τους ανθρωπους

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html
    https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html
    μαθηματικη σκυταλοδρομια 2017
    μισος για τους ανθρωπους

    «Το Ισλάμ δεν ανήκει στην Γερμανία (…) Όμως οι μουσουλμάνοι που ζουν εδώ προφανώς ανήκουν στη Γερμανία. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι δεν θα εγκαταλείψουμε τις παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας μας από ψεύτικο ενδιαφέρον για τους άλλους», είχε δηλώσει νωρίτερα στην Bild ο αρχηγός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός της κυβέρνησης, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    τι να μου πουνε ολοι αυτοι lyrics

    Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία, η καγκελάριος δήλωσε πως δεν βλέπει λόγο για μποϋκοτάζ, εξαιτίας της δηλητηρίασης Ρώσου διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκριπάλ.


    μισος για τους ανθρωπους

    Η Μέρκελ τόνισε ότι η «υπόθεση Σκριπάλ» θα απασχολήσει οπωσδήποτε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας.


    «Το θέμα τώρα δεν είναι να μποϋκοτάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αλλά να υπάρξει διαλεύκανση» της υπόθεσης, είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ελπίδα σε αυτή την προσπάθεια διαλεύκανσης να συμβάλει και η Ρωσία.


    ανωγειανες κοντυλιες νοτες

    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
    ανωγειανες κοντυλιες νοτες

    «Μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο η Γιάνα έσβησε, έχοντας δίπλα της την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε σε ανακοίνωση η διεθνής ομοσπονδία τένις γυναικών (WTA).


    ερμου σημερα

    ανωγειανες κοντυλιες νοτες

    Η Νοβότνα κέρδισε τον τίτλο στο απλό του Γουίμπλεντον το 1998 και ήταν πρώτη σε τρία προηγούμενα τουρνουά Γκραντ σλαμ. Κέρδισε επίσης 12 τίτλους στα διπλά γυναικών σε τουρνουά Γκραντ σλαμ και τέσσερις τίτλους διπλού μεικτού. Η Νοβότνα πέτυχε την υψηλότερη κατάταξη στην καριέρα της στην παγκόσμια κατάταξη στο Νο 2 του κόσμου το 1997 και πέτυχε την πρώτη θέση στα διπλά.



    νηστισιμα γλυκα με μαυρη ζαχαρη

    δολοφονιες βιντεο

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
    ευχές ξεματιάσματος
    δολοφονιες βιντεο
    δολοφονιες βιντεο

    «Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μία ακόμα απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε η κ. Σπυράκη σε δήλωσή της.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

    Ακόμη, έκανε λόγο για γεγονότα που προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς, προσθέτοντας πως η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής.



    εφημεριδα λασιθιου


    βρες τη λεξη λυσεις 353

    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
    αποστολου χαλκιδα τηλεφωνο

    Ο «3D» γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στο γήπεδο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα με την Μακάμπι και δεν σταμάτησε στιγμή να υπογράφει αυτόγραφα, ακόμη και στον πρώην προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη.


    κραζω συνώνυμα

    βρες τη λεξη λυσεις 353

    Και αυτά τα στιγμιότυπα που θα δείτε στο βίντεο είναι μόνο μια πρόγευση από αυτό που αναμένεται να γίνει σε λίγη ώρα (21.00) στην τελετή του αποχαιρετισμού του Δημήτρη Διαμαντίδη και στις 22.00 στο ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Εξάστερο.


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

    Το πρόγραμμα
    18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa
    21:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
    22:00 Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας


    βρες τη λεξη λυσεις 353

    ο τίμιος σταυρός

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

    Ωστόσο, πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε, μετά από καταγγελίες ακτιβιστών και χρηστών των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ότι στις "αποδείξεις" περιλαμβανόταν και ένα screenshot από βιντεοπαιχνίδι.


    ο τίμιος σταυρός

    Στους επίσημους λογαριασμούς του στο Twitter και το Facebook το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσιοποίησε ασπρόμαυρες αεροφωτογραφίες που υποτίθεται ότι τραβήχθηκαν στις 9 Νοεμβρίου στα σύνορα μεταξύ Ιράκ και Συρίας.


    Capture


    Οι φωτογραφίες "παρέχουν την αναντίρρητη επιβεβαίωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ προσποιούνται ότι μάχονται την τρομοκρατία, καλύπτουν τις μονάδες του ISIS" ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.





    ο τίμιος σταυρός
    πως να ριξεις μια γυναικα με λογια
    γιωργης βρεντζος
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

    ανθεων 108 γερακας

    Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης, στην από 17 Αυγούστου 2017 ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, για την υλοποίηση των μέτρων με σκοπό την προστασία των πολιτών και του δάσους στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δημάρχου Ωρωπού και ενέκρινε εκτάκτως οικονομική ενίσχυση ύψους 230.000 ευρώ.


    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html

    Το ποσό αυτό αποσκοπεί για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης και ειδικότερα για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Εκτέλεση έργων από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.



    ανθεων 108 γερακας
    ανθεων 108 γερακας
    δοτης μυελου των οστων ελπιδα
    οντισιον για σκυλους
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

    έγινε βαπόρι

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
    καταβολη προνοιακων επιδοματων νοεμβριος 2014

    Μια ολόκληρη γενιά παιδιών, ανεξάρτητα από οικονομικές δυνατότητες, μεγαλώνει σχεδιάζοντας να φύγει εκτός Ελλάδας, με τους γονείς τους υποκινητές και αρωγούς σε αυτά τα σχέδια. Αυτό καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο επιστημονική εργασία των καθηγητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Λόης Λαμπριανίδη και Θεοδόση Σύκα που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2015 στην αγγλόφωνη επιστημονική επιθεώρηση International Migration & Integration και την οποία φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών.


    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

    έγινε βαπόρι

    Η έρευνα βασίστηκε σε ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν σχεδόν όλοι οι μαθητές τριών εκ των τεσσάρων πειραματικών λυκείων της Θεσσαλονίκης, με το 76% να απαντά ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.


    Ένα 43,3% έχει ισχυρή έως πολύ ισχυρή πρόθεση να μεταναστεύσει στο εξωτερικό για σπουδές, ένα 33% ότι έχει μέτρια πρόθεση και μόλις ένα 23,7% το επιθυμεί λιγότερο ή απαντά αρνητικά.


    έγινε βαπόρι

    Τα ερωτηματολόγια απαντήθηκαν από 373 μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 15-18 ετών, από ένα ευρύ κοινωνικό-οικονομικό φάσμα, από συνοικίες με μέτριο, μεσαίο και χαμηλό εισόδημα , από μαθητές με υψηλές σχολικές επιδόσεις, που εισήχθησαν στο Πειραματικό λύκειο με το νέο σύστημα των εξετάσεων, αλλά και μαθητές με μέτριους και χαμηλότερους βαθμούς, που εισήχθησαν με κλήρωση.


    Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι η τάση φυγής επιστημόνων από την Ελλάδα προς χώρες του εξωτερικού, που καταγράφεται τα πρόσφατα χρόνια της εποχής των μνημονίων, μάλλον θα ενταθεί στα χρόνια που έρχονται, αφού πλέον τα παιδιά αντιμετωπίζουν το πανεπιστήμιο ως το πρώτο βήμα για μια καινούρια ζωή.


    Μόνο την πενταετία 2009 - 2014 μετανάστευσαν από τη χώρα μας 20.000 επιστήμονες, ποσοστό που δεκαπλασιάστηκε σε σχέση με το αντίστοιχο brain drain στο διάστημα 2000-2005, οπότε κι έφυγαν από την Ελλάδα 2.500 νέοι επιστήμονες.



    ορθογραφια το βραδυ

    χαρτια για μεταβιβαση αυτοκινητου 2014

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

    Οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ έλεγξαν το 2016 συνολικά 32,3 δισεκατομμύρια τραπεζογραμμάτια ευρώ για την ποιότητα και την αυθεντικότητα τους. Εξ αυτών κρίθηκαν ακατάλληλα και αντικαταστάθηκαν με νέα περίπου 5,4 δισεκατομμύρια χαρτονομίσματα (το 27% των τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία). Η έρευνα των εθνικών τραπεζών απεκάλυψε πως το 83,3% των χαρτονομισμάτων είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να παραμείνει σε κυκλοφορία, ενώ το 16,7% κρίθηκε πως έπρεπε να αποσυρθεί, όπως και έγινε.


    Η ποιότητα των χαρτονομισμάτων του ευρώ έχει να κάνει με το ρυθμό που οι αρμόδιες εθνικές αρχές αντικαθιστούν τα φθαρμένα ευρώ με νέα, αλλά και με την ίδια τη χρήση των χαρτονομισμάτων, δεδομένου ότι σε κάποιες χώρες οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι περισσότερο διαδεδομένες. Υπό αυτή την έννοια ο αριθμός των φθαρμένων ευρώ στην Ελλάδα πρέπει να μειώθηκε αισθητά μετά τα μέσα του 2015 και την εισαγωγή των capital controls.


    ντιζελ τραβελ

    Η έρευνα δείχνει πως οι περισσότερες χώρες έχουν χαμηλό ποσοστό καταστροφής φθαρμένων ευρώ, περίπου ένα χαρτονόμισμα ανά άτομο ετησίως, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας. Ορισμένες χώρες έχουν χαμηλότερης ποιότητας ευρώ σε κυκλοφορία παρά το υψηλό ποσοστό καταστροφής, ενώ άλλες έχουν σε κυκλοφορία ευρώ υψηλής ποιότητας, παρόλο που καταστρέφουν λιγότερα φθαρμένα ευρώ από ότι ο μέσος όρος των κρατών της ζώνης του ευρώ. Αυτό δείχνει ότι οι διαφορές των εθνικών ταμειακών κύκλων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ποιότητα των χαρτονομισμάτων.


    γαλα καρυδας πλεονεκτηματα

    χαρτια για μεταβιβαση αυτοκινητου 2014

    χαρτια για μεταβιβαση αυτοκινητου 2014

    Σήμερα περισσότερα από 20,2 δισεκατομμύρια χαρτονομίσματα του ευρώ συνολικής αξίας 1,12 τρισ. ευρώ είναι σε κυκλοφορία εκ των οποίων χαρτονομίσματα εκτιμώμενης αξίας 172,8 δισ. ευρώ κυκλοφορούν εκτός της ζώνης του ευρώ.



    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

    αρθρα για φιλιες

    αρθρα για φιλιες

    Η μέχρι πρότινος ισχύουσα συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Νότιας Κορέας, έθετε ως όριο βάρους για τις πυρηνικές κεφαλές της Σεούλ τα 500 κιλά.


    ηλεκτρολογος αδεια ασκησης επαγγελματος

    Οι δύο πρόεδροι, αποφάσισαν τα παραπάνω έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, όπως ανακοίνωσε ο Μπλε Οίκος, όπως είναι αλλιώς γνωστό το προεδρικό μέγαρο της Νοτίου Κορέας.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

    Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο Μπλε Οίκος αναφέρει πως έχει έρθει η στιγμή για την επιβολή των πλέον αυστηρών κυρώσεων και την άσκηση πίεσης ενάντια στην Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας ότι οι κυρώσεις θα επιδιωχθεί να επιβληθούν εντός των Ηνωμένων Εθνών.


    Όπως υπογραμμίζεται, ανάμεσα στα μέτρα που θα πρέπει να εξεταστούν ενδελεχώς από τα Ηνωμένα Έθνη, είναι το μπλοκάρισμα της θαλάσσιας μεταφοράς πετρελαίου προς την Βόρεια Κορέα.



    αρθρα για φιλιες
    παιχνιδια βιντεο γκειμ
    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

    καμίλα δούκισσα της κορνουάλης ηλικία

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

    Στο βίντεο που ανάρτησε η Λετισιά Μπίρμπες κατηγορεί το YouTube ότι "την απείλησε για να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Επιτροπής". Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες είδαν το βίντεο αυτό μέσα σε 24 ώρες.


    Η καταγγελία της Μπίρμπες είναι ο αναπάντεχος επίλογος μιας "επικοινωνιακής επιχείρησης" που ξεκίνησε το YouTube που, όπως και τον Ιανουάριο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, οργάνωσε μια συνέντευξη του Γιούνκερ με τρεις "απλούς πολίτες", τρεις χρήστες των υπηρεσιών του που ανεβάζουν βίντεο στην πλατφόρμα του.


    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

    Η συγκεκριμένη μπλόγκερ έχει 60.000 "συνδρομητές" που παρακολουθούν τα βίντεο της με συμβουλές για τη ευζωία, την προστασία του περιβάλλοντος και την εναλλακτική ιατρική. Αφού ζήτησε την άποψη των "συνδρομητών" της για τη δυνατότητα που της δινόταν να πάρει συνέντευξη από τον Γιούνκερ, προετοίμασε μια λίστα με ερωτήσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν "ενοχλητικές" για τον πρόεδρο της Επιτροπής. Μεταξύ άλλων, υπήρχε και ένα ερώτημα για τη φορολογική πολιτική του Λουξεμβούργου.


    Η επιλογή της αυτή φαίνεται ότι ανησύχησε το YouTube: σε ένα βίντεο που ανάρτησε την Κυριακή δείχνει, με κρυφή κάμερα, πως ένας εργαζόμενος στον ιστότοπο επιχείρησε να την αποτρέψει, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η μετάδοση της συνέντευξης. Φέρεται μάλιστα να της είπε ότι δεν θα πρέπει να "αποξενώνει" την Επιτροπή από το YouTube "εκτός κι αν δεν σκοπεύει να παραμείνει για πολύ καιρό" στην πλατφόρμα του.
    Η απόπειρα λογοκρισίας δεν απέτρεψε τη Λετισιά που έθεσε ευθέως στον Γιούνκερ όλες τις ερωτήσεις που είχε προετοιμάσει. Μετά από αυτό το επεισόδιο, προς μεγάλη της έκπληξη, το YouTube της πρότεινε ένα συμβόλαιο για να αναλάβει "πρέσβειρα" του ιστοτόπου για έναν χρόνο, όμως εκείνη αρνήθηκε, εξηγώντας ότι δεν θέλει να την χειραγωγούν.


    Από την πλευρά του, το YouTube διέψευσε τη λογοκρισία, αλλά παραδέχτηκε ότι την "συμβούλευσε" να αντιμετωπίσει με "σεβασμό" τον συνεντευξιαζόμενο πρόεδρο.


    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την πλευρά της τόνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τις ερωτήσεις και ότι δεν ζήτησε από το YouTube να ασκήσει πιέσεις στην μπλόγκερ. "Ο πρόεδρος Γιούνκερ επί 25 χρόνια στην πολιτική, έχει απαντήσει στις ερωτήσεις των πιο έμπειρων δημοσιογράφων και δεν έχει ανάγκη, ούτε ζήτησε από κανέναν να γλυκάνει τις ερωτήσεις", τόνισε. Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε εξάλλου οτι "είμαστε λίγο ενοχλημένοι γιατί, για κάποιον λόγο, μπλεχτήκαμε σε μια ιστορία με την οποία δεν είχαμε καμία σχέση".



    καμίλα δούκισσα της κορνουάλης ηλικία
    καμίλα δούκισσα της κορνουάλης ηλικία
    εφημεριδα εθνοσ ενθετα
    αποσυρση δικυκλων

    διπλωματικη εργασια πανεπιστημιο πειραια

    1200 мгц это много
    διπλωματικη εργασια πανεπιστημιο πειραια

    «Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών» προσθέτει ο υπουργός Επικρατείας, καταλήγοντας στην δήλωσή του:


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

    διπλωματικη εργασια πανεπιστημιο πειραια

    «Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές, οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη».



    ναυτιεσ πριν την καθυστερηση

    παραλιες με αμμουδια

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html
    παραλιες με αμμουδια

    Το λεγόμενο, Simulated Trading Room, ή διαφορετικά η αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών είναι πλέον γεγονός! Οι φοιτητές του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, μπορούν εφεξής στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής να... γεύονται την εμπειρία του τρόπου λειτουργίας των χρηματιστηρίων στον πραγματικό κόσμο. Το project υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση της USAID και τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.


    LP1 0139


    μη μου στελνεις γραμματα γιατι γραμματα δεν ξερω

    Σχεδιάστηκε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για να προσφέρει στους σπουδαστές την εμπειρία του τρόπου λειτουργίας των χρηματιστηρίων στον πραγματικό κόσμο. Σκοπός της Αίθουσας είναι να λειτουργεί τόσο ως τάξη, όσο και ως εργαστήριο, και αναμένεται να διευρύνει τις γνώσεις των σπουδαστών στον τομέα των οικονομικών σπουδών, ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας την παραγωγή έρευνας και παράλληλα εξοπλίζοντας τους αποφοίτους του Κολλεγίου με περισσότερα εφόδια για την αγορά εργασίας.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

    LP1 0170


    Η Αίθουσα διαθέτει πλήθος τελευταίων τεχνολογικών εφαρμογών - μεταξύ των οποίων Bloomberg, Thomson Reuters, EIKON Database (πρώην Datastream), NASDAQ morning star, TRADEREX, Palisade, Rotman, STATA, SPSS, Matlab και Eviews - ενώ έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα μαθημάτων της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου. Εκτός, όμως, από την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών σκοπών, η αίθουσα ενισχύει περαιτέρω την ακαδημαϊκή φήμη του Κολλεγίου, καθιερώνοντας το ως ένα εξαιρετικά προηγμένο τεχνολογικά hub.


    LP1 0157


    Από τη Θεωρία στην… πράξη!


    Οι φοιτητές θα μπορούν στο Simulated Trading Room να παρακολουθούν πώς λειτουργούν οι παγκόσμιες αγορές χρήματος και κεφαλαίου, καθώς αποτελούν μια μικρογραφία αυτών. Μέσα από τις πλατφόρμες των Bloomberg και Reuters, οι φοιτητές θα μπορούν, για παράδειγμα, να συσχετίσουν τον ρόλο τους με την ανάλυση ειδήσεων, προεπισκόπηση χρηματοοικονομικών (λογιστικών και οικονομικών) μεγεθών μιας επιχείρησης, την προσομοίωση αγοραπωλησιών μετοχών, ομολόγων και άλλων χρηματοοικονομικών χρεογράφων από την σκοπιά των θεσμικών (dealers), και να διαπιστώσουν εάν θα πρέπει να αγοράσουν μετοχές για - ή να πουλήσουν από - τα χαρτοφυλάκιά τους ως ιδιωτικοί επενδυτές, προσθέτει.




    παραλιες με αμμουδια
    ιστορικο αρχαιολογικο ιωαννινων ωρολογιο προγραμμα

    saturn manual transmission fluid change

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html
    πλακακια τοιχου ρετρο

    Ήταν οι πρώτες επιθέσεις στο Ιράν για τις οποίες την ευθύνη ανέλαβε η σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση.


    μυστικα τουνελ στην αθηνα

    «Είκοσι έξι πρόσωπα κατηγορούνται για την υπόθεση», δήλωσε ο δικαστής Αμπολγασέμ Σαλαβατί, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Mizan online, που εξαρτάται από τη δικαστική εξουσία.


    Στις 7 Ιουνίου 2017, 17 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί και δεκάδες τραυματισθεί σε επιθέσεις εναντίον του κοινοβουλίου και του μαυσωλείου του ιμάμη Χομεϊνί στην Τεχεράνη.


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

    Πέντε δράστες είχαν σκοτωθεί κατά τις επιθέσεις και, σύμφωνα με το Mizan online, οι 26 κατηγορούμενοι συνελήφθησαν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


    Ορισμένοι από τους κατηγορουμένους είχαν ενταχθεί στις τάξεις του Ντάες στο εξωτερικό και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Ιράν για να πραγματοποιήσουν τη διπλή επίθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


    Στη διάρκεια αυτής της πρώτης ακροαματικής συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία οικογενειών των θυμάτων, αναγνώσθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος οκτώ κατηγορουμένων.




    saturn manual transmission fluid change
    saturn manual transmission fluid change

    απορρυπαντικα για μωρα αρκαδι

    φυτα για παρτερια μπαλκονι

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθη χτες ένας 57χρονος, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση μνημείων, που αποτελούν προϊόντα εγκλήματος και υπάγονται στη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.


    απορρυπαντικα για μωρα αρκαδι

    Υπενθυμίζεται ότι στις 7/6/2018, το τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενημερώθηκε από την πυροσβεστική πως εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχαίων αντικειμένων κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση.


    Τα αρχαία εντοπίστηκαν εντός ελαιοπερίβολου, ιδιοκτησίας του 57χρονου, επιμελώς κρυμμένα μέσα σε πουρνάρια.


    γιατι πεφτει η ασφαλεια του καυστηρα

    Ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού ανέφερε σχετικά: «Τα αρχαία αντικείμενα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε θάμνους, σε έκταση περίπου 150μ., τοποθετημένα σε πλαστικές σακούλες. Ορισμένα από τα πήλινα αντικείμενα, λόγω της φωτιάς έφεραν ίχνη αιθάλης ενώ τα περισσότερα βρέθηκαν άθικτα λόγω της έγκαιρης παρέμβασης των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».


    Αναλυτικότερα, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν:


    ειδώλια ίππου με ιππέα και τμήματα ειδωλίων ίππου,
    ακέραιο ειδώλιο ιστάμενης ανδρικής μορφής (Απόλλωνος), με λύρα στο αριστερό χέρι,
    ακέραιο ειδώλιο καθιστού αγοριού, με κωνικό πίλο,
    ακέραιο ειδώλιο γυμνού αγοριού, σε οκλάζουσα στάση,
    κεφαλές πήλινων ειδωλίων, με περίτεχνη κόμμωση και επίθετη ερυθρή και λευκή βαφή,
    ειδώλια διαφόρων ζώων (περιστεριών, χοίρων, χελωνών κ. λπ.),
    κεφαλές πήλινων ανδρικών ειδωλίων, με περίτεχνη κόμμωση και ερυθρό επίθετο χρώμα στο δέρμα,
    καθιστό ειδώλιο γυμνής ανδρικής μορφής, σε οικοτεχνική δραστηριότητα,
    καθιστή γυναικεία μορφή, σε οικοπαρασκευαστική ιδιότητα,
    κεφαλή γυναικείου ειδωλίου, με περίτεχνη κόμμωση και πόλο,
    κεφαλές ανδρικών ειδωλίων, φέρουσες στεφάνια,
    τμήμα κορμού γυμνού ανδρικού ειδωλίου που κρατά πετεινό,
    ειδώλιο καθιστής σε θρόνο γυναικείας μορφής που φέρει πόλο στην κεφαλή,
    μελανόμορφος λήκυθος, με διονυσιακή παράσταση,
    κύλικες, κάνθαροι και άλλα ανθρώπινα ειδώλια, (και τμήματα αυτών),
    μπρούτζινα ψέλλια, όστρακα, αγγεία και μονωτές φιάλες,
    κοτύλες, πλήθος θραυσμάτων, μόνατα κύπελλα και σκύφοι,
    ληκύθια και σφαιρικές συμπιεσμένες τριφυλόσχιμες οινοχόες,
    λεκανίδες με πώματα, πρόχοι, πινάκια και μονόμυξοι λύχνοι,
    σκυφίδια, χάλκινες περόνες, μυροδοχείο, αλάβαστρο κ. α.





    απορρυπαντικα για μωρα αρκαδι
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

    Tuesday, January 29, 2019

    εναρξη μαθηματων πολιτικων μηχανικων απθ

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
    κατι τρεχει με τους διπλα γωγω

    Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση από το βράδυ κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.


    εναρξη μαθηματων πολιτικων μηχανικων απθ


    Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


    Αττική


    καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.


    εναρξη μαθηματων πολιτικων μηχανικων απθ

    άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    καιρός: αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.


    άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και βαθμιαία αραιές νεφώσεις.


    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στα νότια.


    άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


    καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στα νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.


    άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


    θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



    αποδειξη παραδεισου
    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

    κρι κρι παιδικο γιαουρτι

    κρι κρι παιδικο γιαουρτι

    Ειδικότερα, από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η επιστροφή των παρακρατηθέντων σε 1.008.277 συνταξιούχων (σε σύνολο 2,6 εκατ. συνταξιούχων) και το ποσο που θα διανεμηθεί ανέρχεται σε 294.999.492 ευρώ.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

    marc by marc jacobs watches

    Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων ζητάει στην επιστροφή να συνυπολογιστεί και η παρακράτηση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης από τον Αύγουστο του 2010 έως 30 Ιουνίου 2016 και καλεί όσους συνταξιούχους έχουν κράτηση Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης, να πάνε στα γραφεία του ΕΝΔ/ΣΥ με την αρχική απόφαση συνταξιοδότησης και ένα ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ώστε να καταθέσουν υπολογισμένη αίτηση επιστροφής προς τον ΕΦΚΑ.


    Ο πρόεδρος του ΕΝΔ/ΣΥ Νίκος Χατζόπουλος κρίνει ότι τα ποσά που θα επιστραφούν αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των «άγριων» περικοπών στους συνταξιούχους που λόγω μνημονίων έχασαν συνολικά έως και το 70% των εισοδημάτων τους, ενώ από το 2019, όπως ανέφερε, έρχεται νέος κύκλος περικοπών.



    κρι κρι παιδικο γιαουρτι
    βορεια ηπειρος πολεις
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

    κοτοπιτα αμαρτια

    στρατιωτης γιαννης

    Κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του Οργανισμού υπογράμμισε ότι οι βροχές που εκδηλώνονται το τρέχον διάστημα «επιτείνουν τον κίνδυνο» να ξεσπάσει αυτό το τρίτο κύμα.


    «Στην πορεία των δύο τελευταίων μηνών, ο αριθμός των ύποπτων κρουσμάτων χολέρας έχει αυξηθεί», εξήγησε. «Από τον Απρίλιο του 2017, έχουν αναφερθεί πάνω από 1,1 εκατομμύριο ύποπτα κρούσματα χολέρας και 2.310 θάνατοι που συνδέονται με την ασθένεια στη χώρα», τη φτωχότερη του αραβικού κόσμου, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.


    «Από τις αρχές της χρονιάς ως τα μέσα του Αυγούστου, αναφέρθηκαν σχεδόν 120.000 κρούσματα. Παρότι αυτός ο αριθμός είναι κατώτερος από εκείνον της αντίστοιχης περιόδου του 2017, η αύξηση των κρουσμάτων αυτές τις τελευταίες εβδομάδες αφήνει να εννοηθεί ότι επαπειλείται ένα τρίτο κύμα της επιδημίας», επέμεινε ο Ντουζαρίτς.


    https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

    κοτοπιτα αμαρτια

    Έχουν αναπτυχθεί πρόσθετα ιατρικά μέσα επί του πεδίου για να αντιμετωπιστεί αυτό το ενδεχόμενο νέο κύμα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.


    Στις αρχές του Αυγούστου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είχε ήδη προειδοποιήσει για την πιθανότητα να εκδηλωθεί ένα «μείζον κύμα» κρουσμάτων χολέρας στην εμπόλεμη χώρα.


    Η κατάσταση στην Υεμένη περιγράφεται από τον ΟΗΕ ως η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο. Από την επέμβαση στον πόλεμο, τον Μάρτιο του 2015, μια στρατιωτικής συμμαχίας αραβικών κρατών από την διοίκηση της Σαουδικής Αραβίας υπέρ των κυβερνητικών δυνάμεων κι εναντίον των σιιτών ανταρτών Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν, πάνω από 10.000 άνθρωποι — εκ των οποίων 9.500 άμαχοι — έχουν σκοτωθεί, ενώ πάνω από 8 εκατομμύρια άμαχοι είναι στα πρόθυρα του λιμού.



    κοτοπιτα αμαρτια
    τουνη στο my style rocks
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

    σακοραφα βασιλικη

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
    ντούσαν αλιμπίγιεβιτς
    σακοραφα βασιλικη
    Βίντεο ντοκουμέντο: Η κάμερα του δεύτερου Mirage κατέγραψε τη συντριβή του μαχητικού (vid)

    Γιώργος Μπαλταδώρος | Πτώση Mirage 2000: Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέπεσε το Mirage 2000-5 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/04/2018) ανοιχτά της Σκύρου, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι εμπειρογνώμονες της Πολεμικής Αεροπορίας.


    Τι συνέβη στον έμπειρο χειριστή Γιώργο Μπαλταδώρο; Μήπως τον πρόδωσε κάποια ένδειξη στα όργανα του αεροσκάφους; Τι ρόλο έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες και η πυκνή ομίχλη; Τι ειπώθηκε στην επικοινωνία με τον πιλότο του δεύτερου μαχητικού που πετούσαν σε ζεύγος;

    Αυτά τα ερωτήματα προσπαθούν να απαντήσουν στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και να βγάλουν το πόρισμα για τα ακριβή αίτια της πτώσης του μοιραίου μαχητικού, που οδήγησε στο θάνατο τον 34χρονο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Το πλήρωμα αλιευτικού σκάφους από τη Σκύρο εντόπισε σήμερα (13/04) τη σορό του άτυχου πιλότου, καθώς και μερικά από τα συντρίμμια του Μιράζ 2000-5.

    Ο δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες, ότι δηλαδή ο χειριστής δεν πρόλαβε να αντιδράσει.


    σακοραφα βασιλικη
    mirage 2000

    Υπάρχει βίντεο με την πτώση

    Οι έρευνες στο σημείο της συντριβής συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με στόχο να βρεθεί το λεγόμενο «μαύρο κουτί» και ο καταγραφέας πτήσης, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του χειριστή.

    Σε αυτό έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του πιλότου, οι συνομιλίες, ενδεχόμενες μηχανικές βλάβες αλλά και οι συνομιλίες.

    Στη διάθεση της επιτροπής διερεύνησης βρίσκεται ήδη ένα ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφονται μερικές από τις τελευταίες σκηνές της τραγωδίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την καταγραφή της πτήσης του σχηματισμού των μαχητικών αεροσκαφών, που έχει γίνει από την κάμερα του δεύτερου Mirage 2000 – 5. Σε αυτό έχει καταγραφεί όλη η πτήση και αποτελεί βασικό στοιχείο των ερευνών.

    MIRAGE 1

    Τα τελευταία λόγια…

    Κομβική, ως προς τη διακρίβωση των αιτίων της τραγωδίας, είναι και η κατάθεση του πιλότου του δεύτερου μαχητικού. Ο ίδιος, στην πρώτη του κατάθεση έκανε λόγο για «θόλωση» και πυκνή ομίχλη.

    Ο πιλότος του δεύτερου Mirage σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος δεν ακολούθησε την πορεία του αδικοχαμένου Σμηναγού. Όταν επέστρεψε στην 135 Σμηναρχία Μάχης, ο πιλότος του δεύτερου μαχητικού ήταν ακόμα ταραγμένος. Αφού εξετάστηκε αμέσως από το γιατρό της βάσης, αποκάλυψε στους συναδέλφους του το διάλογο που είχε με τον αρχηγό της αποστολής, τον Γιώργο Μπαλταδώρο, πριν αυτός βρει τραγικό θάνατο 9 ναυτικά μίλια από τη Σκύρο.

    «Νο 1 εδώ, ακολούθα με να βγούμε από την ομίχλη», του είπε ο 34χρονος Σμηναγός και εκείνος του απάντησε: «βλέπω από το όργανο ότι είμαστε κοντά στη θάλασσα. Εγώ ανεβαίνω». Αυτή ήταν και η τελευταία τους συνομιλία, δευτερόλεπτα αργότερα έχασε την επαφή με το Mirage του άτυχου Σμηναγού.

    Όταν ο δεύτερος πιλότος διαπίστωσε την απώλεια του αρχηγού του σχηματισμού, φέρεται να ενημέρωσε ακαριαία ότι «έχασα τον 1».

    Το σενάριο του βέρτιγκο

    Έμπειροι στρατιωτικοί αναλυτές έθεσαν από την αρχή στο τραπέζι το σενάριο του χωρικού αποπροσανατολισμού ή αλλιώς του vertigo.

    Το μοιραίο Mirage 2000 – 5 πετούσε σε αρκετά χαμηλό ύψος, κάτω των 6000 ποδών ή των 2000 μέτρων καθώς όταν προσέγγισε την 135 Σμηναρχία της Σκύρου στην περιοχή επικρατούσε υψηλής πυκνότητας υγρασία που περιόριζε δραστικά την ορατότητα. Αυτό φέρεται να δυσχέρανε σημαντικά τα δεδομένα της πτήσης και να προκάλεσε στον εμπειρότατο σμηναγό ένα είδος παραίσθησης αναφορικά με την πραγματική θέση του αεροσκάφους.

    Ο λεγόμενος «χωρικός αποπροσανατολισμός» είναι άλλωστε όπως τόνιζαν έμπειροι διερευνητές, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που παραμονεύει για τους πιλότους και δη αυτούς των μαχητικών αεροσκαφών.

    Όπως εξηγούν εξαιτίας του vertigo μπορεί ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας να απώλεσε το λεγόμενο σημείο αναφοράς στο χώρο.

    Αυτό μπορεί να τον οδήγησε στην αντικατάσταση της πραγματικότητας με μια παραίσθηση για το που βρίσκεται αλλά κυρίως για το που πηγαίνει.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



    Διαβάστε επίσης:

    • Πτώση Μirage 2000 - Σοκαριστική μαρτυρία ψαρά: «Ξαφνικά, χάθηκε ο ήχος του Mirage» (vid)
    • Πτώση Mirage 2000-5: Αυτές είναι οι δέκα αεροπορικές τραγωδίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα (pics+vid)


    αλκή συνώνυμο
    https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html